Някой може ли да каже актуална информация за цените за проследяване на бременост и за цените за раждане. Също така мнение за отношението на персонала и хигиената в болницата. Благодаря 🙂
До преди 2 месеца цената за проследяване беше 450 лв, като аз за скрининга не съм плащала нищо, само на Фетална ме прати моя доктор при друга лекарка и платих 180 лв.Тоновете мисля, че бяха 25 лв. Ако искате да родите с екип - 900 лв, без екип е безплатно. Възможно е да има промени в цените, но в сайта на болницата би трябвало да са описани.Грижеха се за нас и ни следяха постоянно. Имаше млади акушерки, които бяха много готини и любезни.Доволна съм от отношението, като се има напредвид какви неща съм чувала за други Софийски болници.А за хигиената чистеха всеки ден стаите и банята. Аз 5 дни лежах и нямах никакви оплаквания. Единствено храната беше гадна за жените родили секцио, но то беше нормално, защото нямаше как да ядем всякаква храна от 2рия ден с такава операция.Бях в двойна стая и беше сравнително нова и чиста със всичко необходимо-удобни повдигащи легла, телевизор, климатик и хладилник.
За това последното с храната : на мен ми донесоха 1 куп солети + по буркан супа и отделно някаква малка манджа всеки ден - иначе щях да загина от глад ( а за кърма да не говорим как се прави с 5 бисквити и 2 резена масло
Не съм имала никакви проблеми свързани със секциото и храната. Отделно ако до третия ден не си ходил по голяма нужда ( което без грам храна не става....) те набутват с рициново масло, което може да те умори от болки в корема и разстройство..