Третокласници 2020/2021

• 33 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Както всяка зима.

# 376
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица много иска да е ДО, най-вече защото ще може да спи малко повече. Но знам, че бързо ще й омръзне и ще иска приятелите си. На предишното ДО се случи така. Една седмица й беше интересно да стои на компютъра и после се започна едно мрънкане, че й е скучно и иска да се вижда със съучениците.

# 377
Моята госпожица отсега мрънка, а то още не се е почнало.....

# 378
Моята госпожица с нетърпение си очаква дистанционното обучение. Възкликна: " Най-накрая няма да я мъкна тая тежка раница!"
Миналата година си беше ок, не виждам и тази година да не е. Важното е желание и интерес да има. А както си обича госпожата и на възел ще се върже да направи всичко както трябва да да не я разочарова. 😊

# 379
То и ние сме от доволните от миналогодишното ДО, но това, което говори министъра, да не учели, ми занимания по интереси и пр. да ми стои от 8ч. до 13ч. пред монитора, защото часовете са намалени, но графика си е същия е голяма дивотия. Дано не е така!

# 380
  • София
При нас също ДО е на ниво, но тъй като е вече трета седмица, започна да му омръзва. Да не говорим, че вчера и днес не излиза навън заради мъглата... От петък, като спрат и спортните занимания съвсем ще се заседи. В чуденка съм какви занимания за раздвижване да предложа.

# 381
  • София
Бихте ли споделили в коя платформа ще е онлайн обучението? При нас първо трябваше Тиймс, но сега казаха пък Школо. И детето спомена, че от 9 ч. щели да започват, истина ли е?

# 382
  • София
Google Meet за часовете, с редовната програма - т.е. всички часове - започват в 8:40 и така до 16:40 (нашето училище е целодневно). Отделно Google Classroom за материалите, по които работят.

# 383
Ние ще сме в тиймс, както предишния път. Проверявахме пароли и логване, така че не очаквам изненади и промяна.

# 384
При дъщеря ми миналата година ДО беше в скайп. Предполагам и тази ще бъде така. Удобно и лесно им беше на всички.
Все още не са ни уведомили как ще се провежда тази година, сигурно се надяват, че ще отменят заповедта Joy.

# 385
  • София
Ние изкарахме една седмица вкъщи заради болно детенце в класа. Започнахме с Школо, минахме през Тиймс, някои часове се наложи да минем и в зуум. Циркът е пълен и системите сдават багажа, дори при липса на натоварване. Следващата седмица никак не ми е ясно как ще издържат платформите при 100% деца вкъщи...

# 386
Ние изкарахме една седмица вкъщи заради болно детенце в класа. Започнахме с Школо, минахме през Тиймс, някои часове се наложи да минем и в зуум. Циркът е пълен и системите сдават багажа, дори при липса на натоварване. Следващата седмица никак не ми е ясно как ще издържат платформите при 100% деца вкъщи...

Никак....кой разбрал - разбрал.....

Ние от месец сме онлайн на допълнителния английски през скайп. Няма такава пародия. През половината време се питат - Чувате ли ме? Виждате ли ме? Програмата прекъсва, трябва да се рестартира и то урокът минал...

# 387
Моите деца са в Classroom и Meet. Добре им се получават нещата.

# 388
  • Варна
Най-големият кеф бил когато на госпожата се скапе за пореден път нета и те можели да си говорят и да си правят муцунки пред екраните.
В гугъл мийт са нашите, но също доста се срива.
Не иска моята да е онлайн. Тази седмица учат нормално, но нямат занималня и стол и всеки ден се оплаква колко е нещастна, че не може да се види с децата от занималнята.

# 389
Google Classroom и Meet са нашите. Всичко е отлично. В началото някои деца имаха проблеми с логването, но ги оправиха за ден-два. Всяка класна стая си има собствен линк към Meet и децата само трябва да кликнат, за да влязат. Също, промениха настройките и за разлика от пролетта не могат да влязат без да има учител вътре, така че им секнаха забавленията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт