Третокласници 2020/2021

• 33 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • here and now
Ако няма да се търси присъствие, ок.
Моята свикна с ДО и много не ѝ се връщаше в клас. Оптимизира си времето и има повече време за хобита и игри. Лятната ваканция ѝ е планирана още от декември, та няма да е много щастлива да ходи на училище.
Оценките ѝ са добри. В класа е първа по успех. Ходи на състезания на СБНУ и носи 48-50 точки, което за мен означава, че се справя добре. Не я насилвам, колкото иска и колкото може.
Вкъщи учи сама. Няма кой да остава с нея.

# 586
При нас са организирали един куп екскурзии и зелено училище през юни. Моето дете е много социално и иска да ходи на всичко. Не знам какво да правя в ситуация на пандемия, не е е ясно какво ще се случи до юни..., каква ще е обстановката тогава.
Знаете ли къде мога да намеря примерни тестове за изходни нива?  Намирам само едни тренировъчни тестове на "Просвета". По английски не откривам нищо.

# 587
Тестовете на СБНУ на много хубави и подходящи.

# 588
  • Отвъд алеята зад шкафа
И при нас са планувани зелени училища през юни, бих я записала, но сме планирали да отиде 2 седмици при баба си, че после за цялото лято няма кога, все сме нанякъде.

# 589
  • София
Ох, утре ще има изходно по ЧО Frowning

Освен това класната им била казала, че вероятно присъствието по време на допълнителните седмици щяло да бъде  задължително и на всичко отгоре ДО Rage Дано не стане така, те са взели почти целия материал.

# 590
  • София
Днес е нашето по ЧО,утре ЧП
При нас не е задължително пък юни да ходят Навсякъде е олеле майко най.

# 591
При нас няма да се удължава учебната година. До 31 май ще са.
Какво ще рече "задължително и ДО"? .....официално е обявено, че допълнителните седмици не са задължителни и отсъствия няма да се пишат. И на какво основание ще искат дистанционно обучение, т.е. онлайн, нали така?!?

# 592
  • София
Не знам. Правех си сметките някъде към края на юни да ходим на първото море и изведнъж вчера ми го изтърси това... Дано той да не е разбрал нещо. Ще кажа на мъжа ми да пита във фб групата.

# 593
На дъщеря ми също са казали, че присъствието ще бъде задължително. Тя специално е отишла да попита, а госпожата ѝ е казала, че нямало официална заповед, според която да не е задължително присъствието.
Оказва се, че нормативните документи са една твърде сложна и непосилна за тълкуване материя....

# 594
Имало ли е седмици, в които да не са учили децата ви, т.е. да не са били на онлайн обучение? Доколкото разбрах, само ако не са учили дори и онлайн, тогава ще се удължава.

# 595
И на нашите са казали, че който не отиде на екскурзията, ще учи...А те са взели всичко.
Soul Free, благодаря, че ме подсети за тестовете на СБНУ. Той до миналата година се явяваше, но веднъж изкара по- малко от 50 точки и това го отказа:)

# 596
Защо го отказа това? Нали целта са 50-те точки?

# 597
  • София
В нашето училище задължителното пристъствие е до 4/06. Дните до 23/06 са по избор, като през това време ще има различни занимания само до обяд.
Изходни тестове не съм гледала и не мисля да давам, разчитам изцяло на учителката Simple Smile

# 598
Имало ли е седмици, в които да не са учили децата ви, т.е. да не са били на онлайн обучение? Доколкото разбрах, само ако не са учили дори и онлайн, тогава ще се удължава.
Не, учат си постоянно и непрекъснато под съответната форма, наложена от заповед.
Вървят към приключване на учебниците и ще е само отбиване на номер да седят в жегата в класните стаи, вместо да играят навън...

# 599
  • София
И при нас няма пропусната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт