Третокласници 2020/2021

• 33 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Брей, при вас и отличниците ли награждават?  При нас всички са отличници...хих

# 706
  • София
Нашите свидетелства ще се раздават След 15 септември...

# 707
  • София
При нас - родителите организирахме почерпка за децата по случай края на учебната година. В училището пък имаше тържествено връчване на медали и грамоти на всички, участвали и спечелили в състезанията през годината. За свидетелствата още нямам информация кога ще се раздават.

# 708
Първи ден ваканция. Оставих я да прави, каквото иска. До края на седмицата няма да я закачам - да си почива и после съм набелязала няколко цели за постигане, че планираме смяна на училището след четвърти клас и само с игри няма да се получат нещата. Ако не е голяма опозиция, би трябвало от август нататък да е айляк 😆🤭
Списъкът за четене е скромен - 7 книги, от които четири са вече прочетени. За първи път имаме лятно домашно от класната, разделила го е по седмици, защото иначе се пада по 1/3 - та задача на ден 🤣
За периода на занимания по интереси няма планувани екскурзии, лагери и пр. По последно инфо - свидетелствата на 24.06.

# 709
  • София
И при нас днес раздаваха наградите от "Многознайко". Моята се сдобила с купа на финала по БЕЛ. Чак се изненадах... Simple Smile)) И по математика има добър резултат, въпреки, че на това състезание яко се крадат задачи и то от сериозните такива. Доволна съм Simple Smile
За свидетелствата ще ходим на 24 юни Simple Smile
Сега започват представленията в театралната школа, изявите в танците и т.н. Няма да я гърча много. Днес й казах да чете книжка и я намерих заспала с книжката на дивана. Не знам как ще я караме това лято. Но определено ще я натискам да чете, че много се помайва с телевизора. Знае наизуст всички руски сериали които вървят по битиви комеди.

# 710
  • София
И при нас днес раздаваха наградите от "Многознайко". Моята се сдобила с купа на финала по БЕЛ. Чак се изненадах... Simple Smile)) И по математика има добър резултат, въпреки, че на това състезание яко се крадат задачи и то от сериозните такива. Доволна съм Simple Smile
За свидетелствата ще ходим на 24 юни Simple Smile
Сега започват представленията в театралната школа, изявите в танците и т.н. Няма да я гърча много. Днес й казах да чете книжка и я намерих заспала с книжката на дивана. Не знам как ще я караме това лято. Но определено ще я натискам да чете, че много се помайва с телевизора. Знае наизуст всички руски сериали които вървят по битиви комеди.

Браво на детето!
Нашата госпожа обеща началото на следващата учебна година по една 6-ца по БЕЛ на всички деца, които са прочели дадените книжки през лятото. Аз специално предпочитам да четат книги, които са им интересни основно през лятото. Иначе се губи голяма част от удоволствието на ваканцията. И задължителната литература си върви де, но някои книги са трудни за възрастта им.

# 711
То в трети клас каква чак толкова задължителна литература. Не е като да се изучават произведенията през годината.....
При нас е препоръчителна и са дадени доста книжки - поне 20ина. Аз лично държа да чете нещо, което му е интересно. Примерно Алиса няма да му я давам за четене, понеже и за мен дори е супер странна.....

# 712
  • София
О, аз също няма да дам Алиса, Малкият принц и пр. Мечо Пух също не го харесвам. Истината е, че родителят в тази възраст има голямо влияние и това какво ще чете детето в голяма степен зависи от него. Аз лично предпочитам сега да формирам вкуса й към доста неща, защото после стават "всеядни" във всяко едно отношение, а това за мен лично не е хубаво.

# 713
Аз поръчах поредицата за Шарлот. Каза, че щял да я чете. Особено тази за футбола. 😉 Преди да я поръчам се консултирах и с него. Да не е само да събира прах по рафтовете....

# 714
  • София
Бих препоръчала "Мистерията на къщата с часовника", детето току що я приключи и е във възторг. Както и всичко на Роалд Дал

# 715
При нас днес са раздавали медалите от СБНУ.

Понеже при нас за пръв път се организират състезанията на СБНУ, искам да попитам как се разпределят медалите - според брой състезания с 50 т. или според резултата от финалния тест?

# 716
  • here and now
Според брой състезания с 50т.

# 717
  • гр. София
Да ви попитам, тъй като по горе някой спомена, че в трети клас има само шестици, Та при вас има ли само шестици или пишат и по ниски оценки. Моят син има 5 за втори срок по БеЛ и госпожата му е оставила 5 за годината. Та се чудя има ли и други деца с петици или нашата госпожа е по взискателна. Като се сетя аз едно време само шестици ни пишеха до 4 клас 😁

# 718
Според брой състезания с 50т.

т.е. се дават медали само на тези с над 3 състезания с 50 т.? Какво е разпределението на златни, сребърни, бронзови?

# 719
sisi-pisi, в класа на дъщеря ми има деца и с оценки под 5-ци. Споделяла ми е, че за текущи оценки има и двойки.
Учителката им ги оценява съвсем обективно за да не ги подвежда. Част от децата продължават да посещават училище и след 31 май за да попълват пропуски.

Общи условия

Активация на акаунт