Отговори
# 135
Като не е доволен, да протестира! Хората ВНВъстания вдигат, Дядо ти Коледа иска ей тъй, наготову! Снижанкъ му дай! Яд мъй, щот с моя правопис хич няма да се докопам ду пударък!

# 136
Като стана въпрос за Дяда ви Коледа, чуда се кога да сюрпризирам дребнию с "истината"..... Хем не ми се иска още, хем като че ли е време. Той милият си вярва май....

# 137
  • Куциндрел
Ко прайтиии?
Деме, ша ва водя на баня.

Сваке, аз за туй ша пиша писмо на теб, вместу на дедо Колида. Joy Да ми донесеш гирданчи!

Либре, да ти сам сведиини за онова дебилистуту. Вчера й дадохме едно кожено кокалче да дъвче там, ама маймуната го глътнала цяло, щото седнахме да ядем и тя да бърза да досажда. И после 1 час киха, кашля, киха, кашля и накрая го изплю. Astonished  Сега известно време няма да получава кокалчета. Луда работа.

# 138
Скрит текст:
Ко прайтиии?
Деме, ша ва водя на баня.

Сваке, аз за туй ша пиша писмо на теб, вместу на дедо Колида. Joy Да ми донесеш гирданчи!

Либре, да ти сам сведиини за онова дебилистуту. Вчера й дадохме едно кожено кокалче да дъвче там, ама маймуната го глътнала цяло, щото седнахме да ядем и тя да бърза да досажда. И после 1 час киха, кашля, киха, кашля и накрая го изплю. Astonished  Сега известно време няма да получава кокалчета. Луда работа.

Сес, ама сигъ ш,тъ светнъ що, щот си купила от най-дребнавите кокалци. Я земи от ...има идни, сигур ше са дълги колкут нея, има а го дъвчиии......бая времи. Joy
Айди, мачкай ушаци ут мен, цалуфки раздавай на тез читирногите, куьот квот даа да му се прай! Милите животинчици, едно от най-хубавите неща на тоя свят са! Heart Heart Heart Heart

# 139
  • загубено
Соучи,моят ме попита 3/4 клас беше. Чул в училище. И му казах. Децата си говорят за тези неща.  Сметнах,че е достатъчно голям.
Сега сестра му се вайка какво да иска от дядо Коледа. И го кара да пишат заедно писма . Той само се хили и вика, ” и  по—скъпо искай” Joy тя вярва още.

Joy

# 140
Нерка, той ме пита миналата Коледа. И аз казах - Ти в какво вярваш? Той си вярва още ….

Иначе са си говорили в училище, ама той си е още от вярващите.....та не знам.

# 141
На мен никой не ми е обяснявал и аз си вярвах. Дойде едно време дето се усетих. Драми не съм преживявала и сега смятам, че е хубава тая коледна приказка за дядо Мраз/Коледа и Снежанките разни, еленичетата и шейната. Особено за дете. Не бих му разбивала илюзиите, само защото било измислица. То и сега тия празници ми носят едно такова много особено хубаво настроение, с някакви надежди. Ако не се намери някой двукрак да ми го развали! Joy

Нерко, ма ни знайш колку си права за парфюна! И мъжовите му налитат! Grinning

# 142
Гутен ви таг! 🤗 Дубре сте глеам,ядини,пийни,дажи и китките шъ мийме.

Лабри,ни помниш викъш 😬🤣

Соучи,и аз съм у дилема,хем не искам да го лъжа,че има Дядо Коледа,хем не искам да го разочаровам.🤔

# 143
Скрит текст:
Гутен ви таг! 🤗 Дубре сте глеам,ядини,пийни,дажи и китките шъ мийме.
Лабри,ни помниш викъш 😬🤣

Соучи,и аз съм у дилема,хем не искам да го лъжа,че има Дядо Коледа,хем не искам да го разочаровам.🤔

Иииихххх Сънши, ни мъ засрамвай сигъ, чи съм объркала кафентъ чашъ с друга! Ма кът васпитанъ, нАпрай съ, чи ни забилезвъш па! Blush

# 144
  • Куциндрел
Ай, гъди, гъди.
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Чакам ся някоя ут вас да стани принцесъ.

# 145
Гутоу, бе, Цец:

Щом си рекла:

# 146
  • Куциндрел
Мумент тъ угледам.
Joy

Прикрасна си.

# 147
Ей мъ на и мьен, суща принцескъ! Кункурс ку има, спичелилъ сам гу, нимой инак! Ку нье, начи ни утбирати ут принцеси!  tooth   

# 148
  • Куциндрел
Ей мъ на и мьен, суща принцескъ! Кункурс ку има, спичелилъ сам гу, нимой инак! Ку нье, начи ни утбирати ут принцеси!  tooth   

Ама прибирай поичи пулата, чи ши ти лъсни киткътъ.Joy

# 149
Ей мъ на и мьен, суща принцескъ! Кункурс ку има, спичелилъ сам гу, нимой инак! Ку нье, начи ни утбирати ут принцеси!  tooth    
Скрит текст:
Ама прибирай поичи пулата, чи ши ти лъсни киткътъ.Joy

Важнутуй аз да ни съ лъзнъ, чи тугаз сичкуту лъсна! Joy

Общи условия

Активация на акаунт