Отговори
# 480
Нерку, ма яз рекух сичкътъ раптъ да свършити, ти сидиш и съ пучесвъш дъ ни казвъм къде? Ни мъ разбра ли....???
Ама то кат теб май най-дубре да гу кара чиляк! Joy

# 481
Неру,  ут ко тъ сърби гъзо?! Оди са позамий.....

# 482
Джасте,фидехме ти рибкъта 🤣

# 483
  • загубено
А така сваке, дай баджака още малко нагоре, свий шкембака още малко надоле, по вляво, оп, ти си! Joy

Joy

Joy
Ще те взема за личен тренер Joy

# 484
иСпратих чаветата на грЪдина

Гутен моргеееен!🤗

# 485
  • загубено

Гутен моргеееен!🤗

Бравус на теб.
Сега свооообооооодаааааа.

Ай здрасти Kissing Heart

# 486
Аз пъ утивъм да ям...!

# 487
точну 32 мин. след кату писах ми звъннаха дъ си прибира едноту сАкроище,щот нимоат го успукоиът.

# 488
Ше свикне, лека-полека. Говори ѝ, че там има интересни игри и нови приятели, че ще я вземеш вечерта и ще ѝ носиш нещо хубаво.... При моя това подейства. Отделно всеки ден му давах играчка, която да носи, да  покаже на децата и да остави там. Така разкарах и голяма част от играчките, които не исках в нас.... хиххии

# 489
  • Countryside
Сънше, спокс! Ще мине и замине, рекламирай градината, лелките, децата, играчките...все някога ще свикне.

Наталски, голям си стратег!

Аз се нагрухах с пържени тиквички и таратор, сега се нося като един балон с вода и даже се чувам как се лангърка таратора Joy

Да ви питам, къде пласирате омалелите детски дрешки? В смисъл ако няма на кой да подарите? Аз пласирам и при разни кампании и домове, ама точно сега не намирам, а имам доста и дрехи, и обувки. Контейнерите на БЧК са ми ясни, ама ми се искаше на някой в нужда да помогна...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:55 от Г-жа Букет

# 490
Аз лично ги давам на съседче. Иначе може да ги пуснеш в ОЛХ за продажба или като подарък.

# 491

Гутен моргеееен!🤗

Сънши, а туй танцуващото чавенце зад д-ту ти кое е? Инак дубря си танцити и двамцътъ. Grinning
И аз раздавам на познати такива дрешки, дето стават за носене, други за парцаляци на мъжете покрай колите, особено памучни тениски им вършат работа. Във форума в подраздела Благотворителност също често търсят дрешки.

# 492
  • Countryside
Лабри, ще погледна форума, там не съм се сетила да гледам.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:48 от Г-жа Букет

# 493
Лабре,то туй утзад съм аз,туй утпред ше да е някуя друга майкъ.🤣
Благударя ви кукита зъ съветите,явну ший трудну,амъ ше се спраим 💪😚🤗

# 494
  • Куциндрел
Сънши, риват дицата в яслата, ама свикват. Дано бързо свикне детету.Kissing Heart

Това кучи иде с еднакъф апетит и месо, и ябълка, и препечена филия, и гранули, и боклуци. Чудя се въобще имат ли тея крокодили вкусове усещания?
Ей го де лудиту Жори. Днес бях хоум офис, цял ден са опитваше да ми се качи на главата.

Общи условия

Активация на акаунт