Отговори
# 465
  • Куциндрел
Ай ся, Джасти, рибътъ с лимон и думат на фурна, а ние чакалим на.масата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 466
Жастич, ку пучерпиш с рипкъ, идъ с бирцити! Joy

# 467
Ш' въ пучерпя, бре, къ нема. Сал дъ нъготвим рибоцити. Днес ний оморено, мъ тия дни ши ви придставя улувъ в чиния. Wink Hug

# 468
Ън тъй, Жастич, дъ ни е баш виднъгъ, дъ имъ времи дъ съ спретнъ ей тъй, по-приятну за укоту! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 469
  • Countryside
Аауууу, Джастич, добър улов! И другия път кат ходити за риба казвай, душа! Букетчев е пръв рибар, даже ходихми с чаавету тас есен таман два пъти - един път на Панчарево и един път на яз.Искър( с барбекю де). И беше забавно, детето само извади първата риба и му скри шапката Joy Ама той хваща и почти винаги пуща, няма кой да му се занимава с рибите, ако се дребошляк. Аз червеноперки не ям, костур ям, щука и шаран също не харесвам усобину, ама готвя ку дунисе некуй по-гулям.

И да знайш, че чаками снимки на рибнити деликатеси дет ша ги наготвиш!

# 470
Благодаря за пожеланията,кукита!🤗Джаста чакъм и аз на упашката

# 471
# 472
  • Куциндрел
Стайти, стайти, чи закуската приготвих.

# 473
  • Countryside
Вся и всьо кукундреляс, морген!

Цец, що чупиш на орта инвентара Joy айде малку по-сериозну Joy

Сънше, няма, няма, има и пуниделници, оооооо, ооооо Joy

Джастич, ко станъ с готвиниту на рибите?

# 474
не съм ас кугато съ сАбудя у пунеделник,ама вечи съм по-дубре 😉😉😉

# 475
  • Куциндрел
не съм ас кугато съ сАбудя у пунеделник,ама вечи съм по-дубре 😉😉😉

Не си ти кугату си ти!

# 476
Хильо и от мен!

Ей ме ут тая заран!!!

# 477
Хилкъ, кукундрелки!
Сънши, зАман сам тъй, кугит ни сам съ наспала без значений кой ден йе! Мноу сам кривъ и да н,си ду мен!

Сес, мирси за зъкускътъ, апнах йекстръ! Сигъ ш,прискочъ да ми сменат джама, ама карай, туй дрибулия. Сепак другия път придуприждавай, ш,гу свалям Одмъ цъклоту да ни пустрадвъ. Айди, убаф ти ден и йощ по-убаф на читиркракити! Flowers Four Leaf Clover Heart

Букетчи, ма то с тез Очи убуу мигъш, ма запри съ, чи ми станъ разнугледу! Кой туй нящу, да н,съ пувредиш? Stuck Out Tongue Winking Eye

Соулчи, ко тий бря? Йекстръ си на таз китнъ пулянкъ кат черну лале холандск....пардонь, нидерландску! Heart

Ут мен убав ви ден, да свършити сичкътъ раптъ, дет чакъ! Grinning

# 478
  • загубено
Mask Mask Surfer Bicyclist Baseball

Joy

# 479
  • Куциндрел
А така сваке, дай баджака още малко нагоре, свий шкембака още малко надоле, по вляво, оп, ти си! Joy

Общи условия

Активация на акаунт