Въпрос за мъничко помощ в интимните отношения

• 9 021
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Изречението - "обичам СИ го" говори много, за приятелче, другарче, но не и мъж партньор.

# 31
Изречението - "обичам СИ го" говори много, за приятелче, другарче, но не и мъж партньор.
+1

А ако видя "обичКам (те)" направо ми се повръща

# 32
  • Sofia
Ходили ли сте на сексолог?

# 33
Според мен си окей, просто приятелят ти не те привлича сексуално вече. Той може да е приятен партньор за съжителстване, но толкова.

Други мъже привличат ли вниманието ти?

# 34
Насила хубост не става! Какви билки, какви инсинуации, имитации, билки, та и чак лекари Simple Smile Няма да го пожелаеш пак страстно, тъй че или свиквай да правиш секс от съпружеско уважение или прекратявай връзката. Вероятно в бъдеще ще му изневериш, защото за теб това е проблем явно, а си на 33. Виждаш ли се още 10 години така? И да, обичам СИ го е най-издаващия израз.

# 35
+1

А ако видя "обичКам (те)" направо ми се повръща
Или още по-просто - "бИчкам те милоУУ". Mr. Green

# 36
  • СИ
"... Имало е периоди, в които той самият ме оставя за да ме изчка аз да пожелая - но не, просто мен ме няма .. Едно на ръка е, че в последните години ми се струпаха и много лични неприятности и преживявания и това страшно много ми повлия психически, но лошото е, че осъзнавам, че това мое държание вреди на връзката ни, както и на него. А аз лично не искам да съм такава..." .

Доколкото усещам авторката на темата много държи да живее в миналото и поставя мислите и емоциите си на първо място. За нея е по-важно, какво и казала някоя колежка или как се скарали с някоя приятелка. Ами да продължава... Щом има кой да я търпи, какво толкова? Нека да си преживява и да си мисли, докато един ден усети, че мъжът е намерил това което търси, но на друго място. Още повече, че са и само приятели...     Wink

# 37
  • Mediterraneo
Аз пък около възрастта на авторката също имах тотален спад в либидото. Не знам на какво се дължеше, но сигурно 2 години ми беше много трудно. С мъжа си съм цяла вечност, познаваме се, знаем си силните и слабите страни, харесваме се, винаги виждам в очите му колко много ме харесва и желае винаги. Но просто сякаш ми беше паднало перде и ни костваше ужасно много усилия всеки момент на интимност. Както дойде този момент, така и отмина, и сега понякога се шегуваме, че като бяхме на по 16 нямахме терен за секс и сега наваксваме Simple Smile

# 38
Можете да опитате сама, с играчка - изборът е огромен, все нещо ще харесате.
Има и разни загряващи гелове, аксесоари и пр. Каквото се сетите и каквото би Ви допаднало.
Сексът е в главата единствено, ако сама не си помогнете, и най-доброто светило в сексологията или най-надарения мъж няма да Ви помогнат.

# 39
Има и разни загряващи гелове, аксесоари и пр. Каквото се сетите и каквото би Ви допаднало.
Сексът е в главата единствено, ако сама не си помогнете, и най-доброто светило в сексологията или най-надарения мъж няма да Ви помогнат.
Ти недей... болднатото винаги помага... и то как!

# 40

Не, размерът няма никакво значение (за мен поне).
Ако за авторката голям пенис е от особено значение, има решение и за това Simple Smile.

# 41

Не, размерът няма никакво значение (за мен поне).
Ако за авторката голям пенис е от особено значение, има решение и за това Simple Smile.
За теб ако няма значение, за повечето има.

# 42
Няма да навлизам в подробности, всеки си знае - да.
Едва ли заради размера либидото е загубено.
Ама и да генерализирате, че повечето жени предпочитат големи пениси е толкова глупаво и безмислено..., но нищо, поддържайте си митът, вярвайте му.
Важното е по-малко жени да имат загубено либидо, без значение какво има в боксерите на партьорите им.

# 43
Няма да навлизам в подробности, всеки си знае - да.
Едва ли заради размера либидото е загубено.
Ама и да генерализирате, че повечето жени предпочитат големи пениси е толкова глупаво и безмислено..., но нищо, поддържайте си митът, вярвайте му.
Важното е по-малко жени да имат загубено либидо, без значение какво има в боксерите на партьорите им.
Не само жените си губят либидото, с мъжете се случва същото, при това на съвсем млади мъже.

# 44
Да, така е и това е обща тенденция.

Общи условия

Активация на акаунт