Делене на пари в домакинството

• 71 227
  • 2 786
  •   1
Отговори
# 2 595
Нищо не съм забравила, най-вече  да не набивам на хората в главите кое е редно и кое не е.

# 2 596
Изказвам мнение като всички. Това е дискусия. Не мисля, че някой тук ще си промени вижданията заради моето мнение.

# 2 597
РФ, разбрахме, че в твоя свят и твоята глава, ти плащаш, следователно ти командваш. И не се притеснявай, независимите момичета със собствени ресурси имат друг таргет за партньор в живота. И защо смяташ, че не те харесвам? Толкова добре се забавлявам с теб Kissing Heart

Филомена, продължаваш да се правиш на остроумна, но отново си неадекватна.
Само да те светна, независимите момичета със собствени ресурси, и достатъчно интелект не очакват някой друг да ги издържа, не очакват някой друг да им плаща сметките, нито приемат скъпи подаръци от почти непознати, като същевременно се правят на ударени, че еди какво си пишело в тълковния речник.
Понеже ти се правиш на такава, но в същото време защитаваш подобна теза, явно в тебе има някакви сериозни противоречия. Честно казано не ми дреме, това си е твой проблем. Продължавай да се забавляваш с мен, винаги ще те наредя или затапя. Успех!

# 2 598
Дренкиш, не прие, че хората са тук да изразяват собствените си усещания. Кой как го разбира и чете, си е негова работа. Аз лично пиша от собствено име, ако искам да пиша "по принцип" ще си направя менторски блог.
Няма проблем в подаръците, приемала съм и аз. Например, билети за концерт. Приятели, нищо не е следвало. Така решил човекът, така постъпил, не съм връщала жест.
Но съм имала и подарък, който съм приела на майтап. А то после последва предложение за женитба. Ем... Satisfied

# 2 599
Към Лори и Контесата :

Следният сценарий също ли не ви харесва :

Излизам с определено момиче, 3-4-5 срещи, ясно е, че продължаваме да се виждаме.
Преди това и между срещите се общува.

Решавам да си намеря повод, или се пада празник някакъв Св. Валентин, да кажем, което за мен е единствено и само повод, който използвам, за да покажа отношение.

И не, подаръкът сам по себе си, не е конотация за "секс", а жест на харесване, че искам да развивам отношения.
Той е просто част от картинката, не вторачване. А кефът да й видя бузите и усмивката RelaxedBlush, е невероятен, защото искреното си личи. Аз не подарявам на щяла и нещяла, на всяка среща с всяка.
С малоумни жени досега не съм излизал, и не съм им правил подаръци.

Не съм и очаквал нищо. И не, тези момичета по никакъв начин не съм ги "купувал", или да се са чувствали така, защото никой не говори за безумно скъпи подаръци, и прекалено отрупване и внимание, което бих казал, че е вредно "прекаленото".

Вече във връзка е друго.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 19:35 от FragranceFanatic

# 2 600
rf,
Само да те "светна": независимите момичета със собствени ресурси, и достатъчно интелект не очакват някой друг да ги издържа, нo и нямат нищо против някой друг да им плаща сметките,  приемат скъпи подаръци от почти непознати, като същевременно  не  се правят на ударени..))

# 2 601
Аз мнение за по принцип нямам, обаче виждам, че личното мнение на повечето стъпва на това какво трябвало/не трябвало да се прави, без оглед на хора и ситуации. Пример - младо момиче да внимавало от кого приема. Кое е туй момиче? В съседна тема едно момиче търси мъж. Може пък да го открие, извън общоприетото за редно (например някой  с подарък), кой знае Simple Smile

# 2 602
Е, Лори е малко свръх орлицата-майка, но какво, всички се учим? Не съди, дай ѝ шанс. Simple Smile Загрижена е за момичето си, нормално.

# 2 603
rf,
Само да те "светна": независимите момичета със собствени ресурси, и достатъчно интелект не очакват някой друг да ги издържа, нo и нямат нищо против някой друг да им плаща сметките,  приемат скъпи подаръци от почти непознати, като същевременно  не  се правят на ударени..))

Т.е. дават каквото се очаква от тях, да не използвам други думички Simple Smile

# 2 604
Ама много си в грешка..))

# 2 605
Не знам каква майка е Лори, но шанс давам, също не знам за какво, ама като си рекла. Simple Smile

# 2 606
rf,
Искаш да кажеш, че за тези жени това е някакъв вид "филтър" на кой е по-по-най? Smile
Koй ще плати по-голямата "зестра".

Току що описа Кристина, а може би и себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 607
Описах себе си. С тази разлика, че окончателният ми избор не  беше по  зестра.
Но и той дойде на първа среща с подарък +цвете и смея да твърдя, че това не ми попречи да го отхвърля първоначално, а подаръка да задържа.
Та подаръците не винаги са символ на зестра, както и липсата им - на липса на зестра..)

# 2 608
Междудругото аз получавам много подаръци от жени, на които съм свършила някаква работа. Дрехи, бонбони и парфюми, честно казано не си спомням да съм получила подарък от мъж, поради факта, че съм правила секс с него. Сега аз секс от 15 години все с един мъж правя, ама и преди нямаше подаръци.
Като ви казвам, че мъжете са по-големи използвачи от жените, вие не ми вярвате.

# 2 609
РФ, разбрахме, че в твоя свят и твоята глава, ти плащаш, следователно ти командваш. И не се притеснявай, независимите момичета със собствени ресурси имат друг таргет за партньор в живота. И защо смяташ, че не те харесвам? Толкова добре се забавлявам с теб Kissing Heart

Джеймс, оказа се, че ние жените с готовност правим секс, стига мъжът да ни хареса. Проблемът дойде от пример с мъж, който явно не е харесван, но си е помислил, че с някакви дрънкулки може да изкрънка нещо. И да не мислите, че става дума за нещо уау. Колко си мислите, че изкарва един черноработник в чужбина

Какво е черноработник? Щото хамалите на пристанището взимат 42.50 $/час.

Общи условия

Активация на акаунт