Любов или?

• 6 073
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Те са на 30, а ти на колко си - на 15? Безкрайно изненадана, че съществува това животно - изневярата.

# 46
За мен 44 номер кънки, моля!

# 47
А то май не разбираш, че да го изтипосаш във форум като “загрижена” приятелка просто смърди. Има други начини нещата да се уредят между възрастни индивиди. И ще ти дам жокер. Начинът не е инстаграм. Можеш ли да повярваш на това?!?

Аз не съм прителка с момичето, не я познавам лично. Казах, че имаме общи познати.

# 48
Ти си ъгъл от любовен многоъгълник, тъп или остър ти си знаеш, който пуска теми, разисквайки моралната страна на въпроса!
Що за наглост?!?

# 49
Ти си ъгъл от любовен многоъгълник, тъп или остър ти си знаеш, който пуска теми, разисквайки моралната страна на въпроса!
Що за наглост?!?

Това е форум за дискусии и споделяне доколкото знам. Нито съм конкретизирала нещо, нито съм посочвала имена. Много хора може да са попадали  в така ситуация или да попаднат и в крайна сметка споделеното мнение не е лошо, а може да бъде полезно. Разбира се, не такива хапливи коментари като вашия. Аз ако няма какво да кажа по дадена тема просто ще си замълча.

# 50
Не е любов. И харесване не е.

# 51
В крайна сметка какво искаш да споделиш с нас?
Че си пишеш с някой, който е във връзка от  години?
Че не познаваш лично партньорката му, но знаеш всеки детайл от живота й в социалните мрежи?
Че имаш морал и съвест да разискваш темата за отношенията им в мамата?

# 52

А какво е според вас?

# 53
Що за наглост?!?

Това е форум за дискусии и споделяне доколкото знам. Нито съм конкретизирала нещо, нито съм посочвала имена. Много хора може да са попадали  в така ситуация или да попаднат и в крайна сметка споделеното мнение не е лошо, а може да бъде полезно. Разбира се, не такива хапливи коментари като вашия. Аз ако няма какво да кажа по дадена тема просто ще си замълча.
Да форумите са за взаимопомощ , но след като пускаш тема си носиш последствията . Не можеш да очакваш всички да са на твоето мнение и да не търпиш критика.

# 54
В крайна сметка какво искаш да споделиш с нас?
Че си пишеш с някой, който е във връзка от  години?
Че не познаваш лично партньорката му, но знаеш всеки детайл от живота й в социалните мрежи?
Че имаш морал и съвест да разискваш темата за отношенията им в мамата?

Още в началото от първият пост съм уточнила какво питам. Постингът  ми не се различава с нищо от другите теми във форума, просто житейски казус. Или многоъгълник както там го наричате. Само дето господинът беше отрязан от мен, макар, че много искаше чатът да продължи и не ме оставяше на мира въпреки, че си има приятелка. Попитах колко хора би биха били ок с такава ситуация и смятат ли, че това тяхното е любов или изгода, това е. А аз и моите приятелки ако сме искали сме можели да й пратим чатовете на момичето и да й отворим очите.Но тя така или иначе си затваря очите пред много други неща.

# 55

А какво е според вас?

Прилича на удобство за него, има си нещо там, да го топли и да не се занимава много. А от нейна страна - вкопчване. Качила го е по-високо, отколкото той всъщност е. Вероятно заради излагането в социалните медии. Смята го за добра партия за пред виртуалната публика.

# 56

А какво е според вас?

Прилича на удобство за него, има си нещо там, да го топли и да не се занимава много. А от нейна страна - вкопчване. Качила го е по-високо, отколкото той всъщност е. Вероятно заради излагането в социалните медии. Смята го за добра партия за пред виртуалната публика.
Тя не публикува нищо за него в социалните мрежи, защото той не й дава. Според мен тя го обича и си мисли, че връзката им е сериозна и иска да я афишира, за да е по-сигурна.

# 57
Първото, което помислих, четейки началния постинг, беше: Няма да избере теб.

# 58

А, защо. Може.

Ако тя отиде при приятелката му и й покаже чатовете. Може и да го изрита и да стане рязко свободен.

# 59

А, защо. Може.

Ако тя отиде при приятелката му и й покаже чатовете. Може и да го изрита и да стане рязко свободен.
Ако искаше тоя левент, дето му връзват толкоз много каки, досега да го беше направил. И да се освободи, друга ще"вземе".

Общи условия

Активация на акаунт