Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 462
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Спорна, здрава и успешна нова учебна година и на децата, и на родителите им, и на учителите Heart

# 256
  • София
Честит първи учебен ден! Да е успешна, спорна и присъствена година!

# 257
  • София
Успешна, присъствена и спорна учебна година на учениците и учителите!

# 258
Реших да пусна две перални...така за разтуха на неспокойната ми душа, пералнята ми се счупи още на първата Confused. Сега съм в прекрасно настроение, да ще ни върви по вода тази година.  Синът ми реши да носи цвете, утре ще трябва да притичам до цветарския магазин, да сготвя и да търся техник за пералня. Това е защото си взех почивен ден, който планирах като уж спокоен.

Имаш лично съобщение

# 259
  • София
Да е успешна, здрава и присъствена новата учебна година. На добър час на всички ученици 💐

# 260
  • София
Честита нова учебна година! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Преди всичко да е здрава, присъствена и много щастлива за всички ученици и учители!

# 261
На добър час на деветокласниците! Да бъдат здрави и щастливи!  Успех и на учителите в нашата тема, дано имат сили и кураж да вдъхновяват децата ! Късмет🍀

# 262
  • В средата на времето
Честита да ни е новата учебна година! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover Пожелавам си да бъде присъствена и без сътресения! Нека бъде много успешна за всички деца и преподаватели!

Детската градина на малката ми създаде празнично настроение рано сутрин. Бяха украсили входа с балони, имаше надпис "Добре дошли" и дворът се огласяше от детски песнички. Simple Smile

# 263
Успех, радост и щастие за учениците и търпение на учители и родители! Здраве — за всички!!!

# 264
  • някъде ... тук ...
Честит първи учебен ден! Дано да е спорна, и доколкото може спокойна, тази учебна година!
Успех на децата!

# 265
  • София
Успешна учебна година за ученици, учители и родители пожелавам! Hug

Нашите днес откриват онлай. Само за 1, 5 и 8 клас има присъствено откриване в различни часове.

# 266
Здрава и успешна да ни е новата учебна година! Flowers Four Leaf Clover
Да им върви по вода и както се казва - напред науката е слънце!
 А,на нас родителите здраве и търпение!

# 267
Лелее - каква еуфория е настанала.... все едно ще излитаме в Космоса !

# 268
Народът жужи, деца тичат към училището.... направо се умилих от нормалната ситуация... дано децата останат там където им е мястото и успешна година на всички.

# 269
  • София
Дано да е успешна, здрава и спокойна тази учебна година!

Втриса ме като започнахме от ставането в 6.00 и от комшиите, които са се отучили, че не трябва да спират пред гаража ни Joy "Ма аз щото рано излизам" казва чичото. Викам му: "Квот било - било. От днес всички излизаме рано". Само пропуснах да му кажа, че от утре сме още по-рано Wink

Общи условия

Активация на акаунт