Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 460
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и Честита нова учебна година. Нека най-вече да са ни здрави дечицата.
[/ЕлиТ b]  , за нашите юнаци пише ли някъде,че отпадат хартиените бележници и ще са само с ел.бележници?

# 271
  • В средата на времето
Лелее - каква еуфория е настанала.... все едно ще излитаме в Космоса !
След 6 месеца ненормалност, всяко завръщане към нормалното нормално си е повод за радост. Simple Smile Въпреки ограниченията, а може би и точно заради тях, този 15-ти септември може да дойде малко по-еуфоричен. Simple Smile

# 272
  • Разпиляна във въображението
Успех на децата и на нас!

# 273
  • София
Успешен старт на новата учебна година. 🎉Дано е съвсем обикновена и реална, без неприятни изненади.

# 274
Довиждане безметежно лято Nature Sunny добре си поживяхме, напук на вирусната обстановка Wink

Добре дошла учебна есен! Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf

Дай Боже годината бъде спокойна, спорна и присъствена! Да са здрави, успешни и щастливи децата ни!
На добър час!

# 275
  • у дома с любимите си хора
Успешна учебна година! Бъдете здрави и дано всичко да върви по вода!

# 276
  • някъде ... тук ...
Benast, нищо не пише в сайта. Класната им го е написала. Ще видим днес.

# 277
  • Там, където мечтите се сбъдват
Спорна и здрава година желая на децата, на нас, родителите, и на учителите!!!

# 278
  • София
Хубави пожелания сте изредили, присъединявам се и аз.
Да е успешна, лека, спокойна присъствена и дано не лъснат много щети от ДО.

# 279
  • Варна
Успешна нова учебна година на всички деца! Пожелавам си да е присъствена колкото се може по-дълго!

# 280
  • София
Здрава, успешна и присъствена учебна година!
За първи път от 13 години като че ли не се вълнувам вече - каката замина за Франция, наборката е вече 9 клас, самостоятелна и оправна и сама си гони нещата.

Прибра се в неделя от море в Турция с наши семейни приятели. Преди това беше 1 седмица в Париж да изпратим каката. А преди това с нас на море. Добре си поживя това лято въпреки епидемиологичната обстановка Simple Smile Вчера си купи всички учебници без тези за езиците. Ходи и до Джъмбо да си купи каквото и трябва канцеларско.  Униформите и стават. Всичко е точно. Днес няма да откриват нищо в училище, само ще се почерпят със съученици. Утре почват в 7,30 и ще се радваме на новата придобивка - третия лъч на метрото. От Хаджи Димитър до НДК вчера е стигнала за 9 минути Simple Smile

# 281
  • София
Здрава и успешна да е учебната година, а децата ни умни и щастливи!
ани, излезе, в норма е, но предстоят още. Много благодаря, че попита.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 17:24 от buni

# 282
  • София
buni
И аз си мислех тия дни да те попитам, но не се осмелявах, радвам се, че до момента всичко е в норма, стискам палци и предстоящите да са такива.

# 283
Честит първи учебен ден!
Виждам, че "присъствена" е новото "успешна" Simple Smile
Явно целодневно пуйчене с децата няколко месеца ни е било вповече. 😂😂😂
Шегувам се, разбира се. 😜
Да е здрава, успешна и ...нормална. А ние да сме спокойни и мъдри - ще се справим с всичко.
Успех!

# 284
  • Там, където мечтите се сбъдват
И аз днес отбелязах първия учебен ден със записване за последния ми курс по испански, ниво В 2.2 и то онлайн, щото няма присъствен....Та и аз ще проверя от първа ръка що е то онлайн обучение:)))

Общи условия

Активация на акаунт