Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 442
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен. Не пиша, но чета.
В днешния ден, на този хубав празник, пожелавам на всички много здраве, вяра в нашите добри деца, надежда, че ще се справят с трудностите  и много, много любов.
И моята е в еуфория от присъствения учебен процес. Силно е впечатлена от учителката по биология и кабинета по този предмет. Другите учители също й харесват "на пръв прочит". Старите си ги знаем ..... Щастлива е!
Ани К, и на мен ми е интересно какво става с новото поприще, на което съм сигурна, че ще отдадеш много сили, сърце и душа?

# 346
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честит празник на всички именици и на софиянци!!!

# 347
  • Sofia
Мили приятели, нещо времето никак не ми стига и ви чета набързо. Само се маркирам, че съм добре и засега ми харесва, а надявам се през уикенда ще имам повече време да разкажа по-подробно!
jenap, Izida, merrynem Heartpulse

Честит да е денят на всички, носещи тези прекрасни имена! Flowers Hibiscus

# 348
  • София
Честит да е този ден на всички именници и софиянци Joy
Той е изпълнен с всичко, от което имаме сериозна нужда в тези времена

Да бъде!

# 349
  • София
Честит имен ден на празнуващите млади и не толкоз! Бъдете здрави!
Аз от днес съм на нова работа и вероятно по-рядко ще мога да пиша, докато не навлеза в материята. Но да знаете, че съм с вас🤗

# 350
  • София
Честито, звздица! Много се радвам. Нека да си успешна и щастлива на новата си работа и тя да ти носи само приятни емоции.
Оставаш ли в бранша или сменяш посоката?

# 351
Честит празник и от мен! Flowers Sunflower
 Звездица и aniK, успех! Дано сте щастливи и удовлетворени на новите места! Flowers Four Leaf Clover

# 352
  • В средата на времето
Звездице, отлична новина! Hug Дано се окаже твоето място и да се чувстваш добре там! Simple Smile

# 353
  • София
Честито на днешните именици! Flowers Hibiscus
Да са здрави и с гордост да носят имената си!

Звездица успех и удовлетворение на новото място! Flowers Four Leaf Clover

# 354
  • София
Благодаря ви, мили момичета🤗
Дано да се сбъднат хубавите пожелания😘
Jenap, сменям бранша, както се казва в една песен (с лека модификация в цифрата)-25 години стигат😂
(но сега да не ги сметнете, че съм над 40, мне, изобщо не😂)

# 355
  • София
звездица, пожелавам ти спокойствие, успехи и прогресивна заплата на новата работа!

# 356
  • София
Звездице, успехи на новото място! Пожелавам ти да е твоето и да се чувстваш удовлетворена на него!

# 357
Звездица, успех! Много се радвам!

# 358
Удовлетворение и професионални успехи на Ани и Звезди!

# 359
  • София
Успешна и най-вече здрава учебна година на всички деветокласници!
Аз тази година ще преподавам на целия випуск 9 клас. Вече се запознах с двата ми нови класа (другите ги водих в 8 клас). Невероятно сладки деца, с които е удоволствие да се работи Simple Smile
На Ани и Звездица пожелавам да отиват с радост на работа и да се прибират с радост у дома. Всъщност пожелавам го на всички. За мен това е формулата за Щастие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт