Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 440
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • София
...но вече взе да ми писва и може на агресия да ме избие, така че ако по новините чуете "Жена нокаутира продавачка на местния пазар" да си знаете, че е моя милост....
Пазарувам в Кауфланд и един татко на опашката зад мен говори по телефона с някого. Разговорът е следният: ако отново затворят групата, ще ходя и ще ги застрелям всички. И на мен и на жената ни свърши отпуската, те ли ще дойдат вкъщи да го гледат...
Така, че желаещите се увеличават.
И аз мисля, че няма да се осмелят да затворят градините и училищата, защото такива разговори ще са все повече и може да не се окажат само приказки.
Честит празник на празнуващите.
Ани, Звездица, успех на вас 💐

# 361
Ганис - много си харесваме всички нови учители 😊! Е, остава първа среща с още няколко.... Бъдете здрави, търпеливи и благословени!

# 362
  • Sofia
Ей, за малко се стреснах, че сте изписали темата и има нова - много тихо тук Trollface
Очаквах безброй поздрави за Rady-ната хубавица, която днес, заедно с моя юнак навършват 15 години. Явно и Rady не е сколасала да се почерпи виртуално.
Живи и здрави да са ни, да учат старателно, да бъдат разумни, късметът да е с тях!!! Revolving HeartsАз се изнесох много рано сутринта да навестя баща си, а ММ малко по-късно освободи терена за партито. Цяла седмица умува младежът как да празнува и накрая пожела да бъдат в къщи. Осем бяха - стари и нови приятели - от 11ч. до преди малко. Още се изпращат, но по тел.разбрах, че са прекарали чудесно. Заварих дома в абсолютно приличен вид, но и не очаквах друго - добри деца са.

Моят нов живот като госпожа засега ме радва много. Учудващо не изпитах никакво притеснение още от първия ден пред класа. Осмокласниците са много тихи и сковани, сигурно защото не се познават помежду си. С ченгел им вадя думите от устата на някои, през междучасието си стоят в стаята, но сигурно скоро ще се окопитят. В девети клас е точно обратното - усмихнати, разговорливи, спокойни... С децата ми харесва! Останалото е малко странно за човек, идващ от частния сектор, свикнал на бързи действия и самостоятелни решения, но не е нещо, с което не мога да живея.

# 363
Честит да е младежът, Ани!
Здрава и щастлива и девойката на Ради!

Така са в осми клас, докато се опознаят и окопитят. Супер е, че се радваш на новото поприще, дано и за напред е така!

Аз загубих темата и не се сещах нищо от заглавието й Sad.

# 364
Честити, здрави и щастливи да са малките пораснали рожденици, Ради, Ани! Много весело празнуване днес!🤗🤗

И аз като Галя вече забравих ваканционното блаженство и какво е да имаш пясък по краката... Особено с първата смяна и много ранното ставане сутрин ежедневието стана съвсем делово. Но не се оплаквам, де, радвам се, че гоним първия час в училище, надявайки се така да продължим Simple Smile

Успех, Ани, с осмокласниците, вярвам, че денят се познава по сутринта и ти пожелавам занапред да трупаш все по-хубави впечатления от работата си с тях Simple Smile

# 365
Здраве,късмет и верни приятели на днешните ни рожденици! Birthday
Весел Празник и Наздраве ! Tada

# 366
  • София
Ради, АниК, да са живи и здрави рождениците! Много успехи и верни приятели!
АниК, все така да се чувстваш добре с децата и за напред!

# 367
  • София
Честити да са девойката на Ради и младежът на Ани! Да бъдат здрави, спокойни и знаещи какво искат по всяко време!

# 368
  • София
Живи и здрави да са рождениците на Ани и Ради! Само хубави моменти и сбъднати мечти им пожелавам.
И моят младеж днес е на рожден ден на близък приятел от стария му клас.Но купонът ще бъде с преспиване. Имат място, в къща са, а майката ще бъде на горния етаж. Ей така, за всеки случай😂

# 369
Благодаря за прекрасните пожелания Heart
Ще почерпя със здраве, любов и сбъднати мечти  Kissing Heart
Много ни е специален младежът на Аник, не стига, че ги родихме в един ден, а и в една стая ни подредиха. Всеки рожден ден е с мисъл и за него:heart:
Девойката днес празнува в камерен състав с 2 приятелки ходиха на кино, сега се прибраха и ще спят вкъщи, но тепърва започват да правят  торта Stuck Out Tongue Winking Eye, все пак има и една налична вече де. Подаръкът не е подарен, очаквам голяма радост, отдавна иска шевна машина.  Heart

# 370
  • Разпиляна във въображението
Да са живи и здрави рождениците! Много успех и здраве!

Сега видях в Школо съобщение, че един от 9 класове в училището ни има вирус и излизат в карантина и ДО за 14 дни. Ще ни побъркат.

# 371
  • София
Честити пораснали деца на Ради и Ани! Да са здрави, успешни и устремени!

# 372
  • София
Честити да са ви децата, Ани и Ради! Да бъдат щастливи и вие с тях!

Ани, радвам се, че ти харесва новото поприще Hug

# 373
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на рождениците и на техните майки!!!
Miriel, добре е, че школо се ползва и за подобно информиране, дано бързо да преминат нещата!

# 374
  • София
И от поздравления за рождениците на Ради и Ани! Здраве, успехи и сбъднати мечти им желая!
Наздраве на майките!

Общи условия

Активация на акаунт