Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 417
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Алексче, тук също да честитя празника на прекрасното момиче! Two Hearts
Няма ни ги мненията от тогава в отчетните, защото имаше някакъв бъг във форума и специално в отчетните не можаха да възстановят всичко, сигурно ги има от периода, от както са ни били по около 10 месеца. Ех, колко приятно ни беше и в септемврийската тема, съпричасност, сърдечност и смях. Въобще на мен много ми върви на прекрасни хора в темите, в които пиша  Hearts

# 436
Честита да е, Александра, много здраве на всички ви!
Моят пък си е непукист, обаче се оплаква от училището - "щото като ми се хвърля на врата (някакво момиче), направо ми цепи гръкляна" Joy
Да му имам проблемите на убавеца, иначе му било приятно (така ми съобщава за новото си гадже).

# 437
Александра, честита да е твоята рожденичка, късмет, здраве и  мъдрост и пожелавам! Flowers Hibiscus  Да почерпя и аз за моята!

Кураж и дух за тъгуващите! Hug

# 438
Честито на празнуващите деца, да са здрави преди всичко!

# 439
  • София
Честито на рождениците, да са здрави, усмихнати и спокойни!

# 440
  • София
Да са ви живи и здрави красавиците! Много успехи и верни приятели!

# 441
  • София
Перличке и Алекс, честити да са ви децата! Да са живи и здрави най-вече! Да са щастливи!

Алекс, какво стана със сватбата на черния дявол? Grinning

# 442
  • Варна
Перличке и Алекс, честити да са ви децата! Да са живи и здрави най-вече! Да са щастливи!

Алекс, какво стана със сватбата на черния дявол? Grinning
Охх ами за съжаление не се получи Sad ММ я доведе в Сф при мъжа, уж изследвахме прогестерон,  всичко точно навреме, обаче той не беше много впечатлен, и се разхождали като добри приятели. Решили да направят изкуствено, обаче предния ден друго куче я напада в гръб, без големи наранявания, но достатъчно за да не могат да направят заплождането. Та така, ще видим напролет. Иначе имах няколко човека, които чакаха, и двамата родители са с родословия, щеше са стане лесно после. Но така е трябвало да стане.

# 443
  • София
Да са здрави рождениците и да имат вълнуваща и пъстра младост! Късмет!🍀

# 444
  • София
Алекс, жива и здрава да е госпожицата❤
А каква порода е кучето? Сигурно съм изпуснала, когато си казала.
Дринче, гуш❤

# 445
  • В средата на времето
Дрина, добре завърнала се! Hug

Алекс, Перличке, честит рожден ден на момичетата ви! Flowers Rose BalloonBirthday Нека бъдат щастливи, успешни и да постигат целите си с лекота! Нека в живота им да има много красота и доброта! Да бъдат здрави!

# 446
  • София
Честити да са рождениците, да растат здрави и щастливи!

# 447
Честито на девойките! Да са здрави и с късмет!

# 448
Ха, още една двойка астрални близнаци! Здрави и спокойни! Честито и на майките - все си мисля, че те имат повече основание да празнуват!

# 449
Перличке, да е здраво и щастливо хубавото ти момиче! Да се радва на живота и да постига мечти! Весел празник и на теб!  Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт