Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 415
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на празнуващите!!! Още много такива поводи да имате!!!

# 451
Честит Рожден Ден на девойките!
Бъдете здрави и животът ви да е изпълнен с много късмет,усмивки, слънце, любов и смях! Flowers Four Leaf Clover

# 452
  • София
Перличке, Алекс, да са ви живи и здрави девойките!!! Много да ви радвам, по малко да ви слушат и да се гордеете с тях!!!
BalloonBalloonBalloonBirthday

# 453
  • София
Перличке, ох, някъде те изпуснах по трасето😿
Жива, здрава и много щастлива да е девойката🎂

# 454
  • София
Алекс, Перличке, да са ви живи, здрави и много щастливи девойките!

# 455
  • някъде ... тук ...
Здрави и успешни да са рожденичките!

# 456
  • Варна
Перличке, честит празник и на теб!  Много са интересни тези дево-везнички Joy

А каква порода е кучето? Сигурно съм изпуснала, когато си казала.
Цвергшнауцер

Благодаря ви за пожеланията!  Heart

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 19:55 от Alexandra

# 457
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания! Heart
Нашата празнуваща е от вчера, май е чиста дева, но сама се определя повече като везна.
Александра, намерих го на картинка - много сладурско куче, ама май трябва да посещава фризьор повече от нас трите вкъщи. Blush
Късокосместо ще трябва да вземем, гледам вече да си спестявам дейности.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:01 от silver pearl

# 458
Честити да са порасналите деца! Здрави, щастливи, успешни!!

Прегръдки за помрачените!

# 459
  • София
Честит рожден ден на порасналите дечица. Да са здрави, щастливи, целеустремени и да следва мечтите си. Весел празник 💐

# 460
  • София
Живи и здрави рождениците!
Перличке, много сладурска тортичка Simple Smile
Аз се опитвам да постегна бившата ни къща. Майка не дава, а къщата е нейна всъщност. Но тя се руши и сестра ми каза, че по-млади няма да ставаме, та сега е момента да я изремонтираме тайно. И сега бързам, което зависи от мен, а не от майстори, че не се знае на госпожата кога ще ѝ хрумне да дойде. Наборката също помагаше с удоволствие преди да почне учебната година. Била си осъществила мечта да боядисва стени Simple Smile

# 461
Късокосместо ще трябва да вземем, гледам вече да си спестявам дейности.
Голяма грешка би била! Късите косми се забиват и няма вадене /с прахосмукачка/. Надувах мощността на най-висока степен, килимът се вдига, космите си стоят забити. Сега сме с болонка и се родихме.

# 462
  • София
Честити да са рожденичките! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
Желая им много здраве и поводи за много щастливи усмивки!

# 463
Аз съм гледала късокосместо дълги години, вярно е, че се забиват, но предимно по килимите. Joy по дрехи, сякаш не толкова.
Имам позната с три кучета с дълъг косъм, редовно ги подстригва при специален фризьор - като чух цените какви са, направо ми хрумна да се преквалифицирам, за голямото беше трицифрена! Абе, всякак иска повече чистене.
Наборката чака търпеливо да се решим, ние се правим на луди, а сме обещали.
Горги, успех с ремонта, и аз правих такъв, но нито един младеж не пожела да допринесе за каузата, само мм помогна - изкривих се от работа.

# 464
  • София
... Сега сме с болонка и се родихме.
И аз го потвърждавам. Почти няма косми. Достатъчно е да се подстригва 3-4 пъти годишно. Много хора го правят сами, но аз не умея. Между 20 и 30 лв. ми струва.

Общи условия

Активация на акаунт