Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 412
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Честити да са момичетата на Алекс и Перлето на патерица! Разумни, късметливи и щастливи да бъдат прекрасните млади дами.Revolving Hearts
Алекс, таз' черна хубавица не се дава на мъжете Laughing При нас темата за куче замря Hands Pray
Перличке, теб що те е нямало в септемврийките 2005? Grin

# 466
Скрит текст:
[/quote]
Скрит текст:
[img]//cdn.bg-mamma.com/ptq4/azCfT.jpg[/im
g]

Не знам за шнауцерчетата на Александра, но ние можем да се сродим Simple Smile . Бягат малки подробности за пол и  детеродна годност, но желание има!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:08 от Шарлот

# 467
Е, много са сладки! Прекрасни са ви кученцата! Animal Dog
Ани, аз отскоро се въртя из форума, нямало ме е 2005 - та.

# 468
  • София
Перле, идвай в отбора и волно ще веем уши. Joy
Шарлот, аз имам мома в разцвета на силите си.

# 469
Не става, Спунки, хомофоб съм, а май и кучицата ми Simple Smile Иначе щяха да станат големи бонбони!

# 470
  • София
Май хомофобията ще е най-малката пречка за създаването на поколение в този случай. Joy

# 471
  • София
Живи и здрави рожденици, само хубави неща да им се случват и да са здрави!
Ех, Перличке, интересна торта си изровила.. Simple Smile

Спунки, Шарлотче, чудни кучици си имате.
Винаги съм се чудела как се оправят хората с кучета, когато отвързаното им куче се сджавка или сбие с някое по-голямо. Тая година всички около мен се вдъхновиха на тема животно вкъщи. Чак ми е невероятно.

Пратих синковеца на урок по математика за сефте при учителката на каката, че имам съмнение какво учеха точно в началния етап, питам го как беше, той ми казва - Много яко!

# 472
Сънче, много и се зарадвах и аз на тортичката, даже бях решила да я правя. Виждала съм някъде захарен памук в кутии, но нямам спомен къде. Търсих и мини машинка за правене в домашни условия, но мм ми показа "онзи" знак( завиване на крушка) с ръка и отложих за следващата година. Grinning

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:05 от silver pearl

# 473
В Джъмбо имаше захарен памук е кутии, аз наскоро ходих и не го открих, но може и да не съм гледала внимателно.

# 474
  • нейде там, където ....
Честити да са порасналите деца! Много успехи и радости да им пълнят живота!

Тортата е един път, обаче за машинката за захарен памук има да си чакам почти година. То си е готварски инструмент и ММ там не ми се меси. Както и аз не си завирам носа в неговите инструменти ... когато не ми трябват. Може и с пишмание да се оформи облака, де.

# 475
  • София
Перличке, тортата е един път! Истински ме заинтригува да експериментирам!
jd, Наборката на 14-ти се прибра от море в Турция и донесе една кутия пишмание, но е по-плътно от захарния памук и на малки топки и няма да стои така ефирно на облаче Simple Smile

Честито на всички рожденици! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 476
  • София
Споделете какви сборници по математика са препоръчали на децата ви, моля.
Аз имам няколко, но са по старата програма и не ми се следят раздели и материал. Искам да ѝ взема нов и да не се занимавам.

# 477
  • Sofia
Споделете какви сборници по математика са препоръчали на децата ви, моля.
Аз имам няколко, но са по старата програма и не ми се следят раздели и материал. Искам да ѝ взема нов и да не се занимавам.

По препоръка на настоящата ни госпожа ( Ganis Wink ) още миналата година купих този на Веди за 8, 9 и 10 клас
Днес имат входно. Как се е готвил, идея си нямам - в различни смени сме и напоследък се виждаме вечер за по няколко минути. Липсват ми дългите, макар и понякога досадни разговори с него Relaxed

Сложни сладкарски термини и техники коментирате Grin

# 478
  • нейде там, където ....
Ян@, да не се е сбило от горещината по пътя нещо? То вярно, че не е баш като памука, но може да се "поразчепка" и да добие вид на изглед. Ще взема да пробвам как ще стои за моя празник, но дали ще си върви с френска селска торта?

# 479
А как празнуват децата? Не зная дали Александра помни, но в темите за рожден ден на мъниците, все по нейните препоръки се водех за рд на деца в градинска възраст, защото пак есенен рожден ден, но през октомври.
Моят син стана твърде обран в контактите,да не кажа асоцоилен. В новия клас имаше деца на групи от старите си училища, сега пък се прекроиха паралелките, не успя да създаде приятелства.

Общи условия

Активация на акаунт