Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 508
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
dimitrina73, кураж и вяра! Blue Heart Hands Pray

# 46
  • София
dimitrina73, кураж и вяра! Blue Heart Hands Pray
+1 Hands Pray

# 47
Димитрина, надявам се на благополучно развитие!
По въпроса с извънкласните - дъщеря ми тръгна лятото на индивидуални часове по английски ( в училище ще учи втори език португалски), учителя й каза, че след Нова година ще е готова да се яви на С1, но аз мисля, че е твърде рано за такъв изпит, ще разредим посещенията. Лятото като сме във Варна ходи на плуване 3 пъти и на фитнес 2 пъти седмично, мисля и тези занимания да разреди през учебната година, понеже се е записала в Общинския детски комплекс на Живопис и Фотография, седмицата няма да й стига Simple Smile. От 8 септември съм й уговорила и няколко посещения по математика, тъй като втория срок не са имали почти часове и смята, че реално нищо не знае и помни... Изобщо натоварена програма, но в движение ще я изчистваме!

# 48
  • София
dimitrina73,
Труден момент е за вашето семейство, много съжалявам, дано да има добри новини скоро, от сърце ви го пожелавам🤗

# 49
  • София
Стискам палци!

# 50
  • София
dimitrina73,
целувки и прегръдки ! Дано всичко свърши с добър край!

# 51
Димитрина, прегръщам те!

# 52
Димитрина, прегръдки и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 53
dimitrina73 дано всичко завърши добре !

# 54
  • София
Благодаря ви, мили хора!

# 55
  • София
Димитрина,кураж и сили от мен!

# 56
Димитрина, прегръдки и от мен! Дано има шанс за благополучие изход!

# 57
  • Sofia
Да разсея малко мислите в друга посока. В чудо съм се видяла с избора на възглавница. Върнах едни латексови и сега се чудя каква да е по-възможност по-бюджетна от Tempur Relaxed Искам да е твърда и анатомична/ортопедична или както там им казват на тези вълнообразните. Има една тема във форума, наизуст я знам вече, но възглавница не съм избрала.

# 58
В топ шоп правят периодични промоции 2 бр. анатомични възгл. с мемори пяна за 50 лв. На мен ми е удобна възглавницата на Дормео. По- мека е от въпросните 2 бр. за 50 лв., макар че с времето мемори пяната омеква.

# 59
  • София
Купувам икейски. ММ си ги пробва и каквото му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт