Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 709
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде ... тук ...
Аз ще изчакам да пуснат списъка с учебниците, че още ги знаем. После ще търсим втора употреба. Нови - аки не намерим някий.

Набирът се е сетил, че има домашно по мат. за ваканцията и сега решава. Уж. Да видим.

# 121
  • В средата на времето
Моят син мина географията, химията и физиката за 7-ми клас. По химия и физика ми показва, че си е водил бележки, вадил там неща, които е счел за важни. Остават му още два учебника, но не знам дали ще има желанието да ги изчете до 15-ти. Още ми намила, че съм му изхвърлила безценните учебни тетрадки по разказвателните предмети от 7-ми клас.Rolling Eyes

# 122
Изида, откъде го купи това дете? Joy

# 123
  • В средата на времето
Изида, откъде го купи това дете? Joy
Шшшт, тихо, това са някакви проблясъци, които се случват рядко. Joy

# 124
  • София
Изида, на следващата среща донеси някоя негова дреха да се отъркаме за кадем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
  • Там, където мечтите се сбъдват
От два дни сме в София, утре малката е на очен и ако сложи цайси, ще и купя шлем, който покрива само устата, някой го бе постнал в миналата тема.
Наборът спира професионалният спорт, каза, че годината ще е тежка и няма да има време. Чак ми се доплака, 5 години са това, на много неща се научи, приятели намери, но щом е взел решение ние сме с него.
Димитрина, дано всичко завърши добре!
Беки, честит да е рожденика!

# 126
  • София
На моят малък син му искат шлем в курса по БЕЛ и аз днес тамън се бях запътила смело към Практикер да взема един и се чувам с приятелка лекарка, която ползва шлем на работа. Та тя ми вика: "Три смених. Единият мътен и синее ужасно дразнещо за очите. Вторият хлабав на главата. Уж да не стяга, ама при всяко врътване ми се свлича. Освен това дълг и като се наведа да пиша, краят му ми се забива в гърдите. Освен това тези с пластмаса ръбят на челото, а тези с дунапренче - спарват. Най-добре поръбените с памучно парче". И аз отговарям, че ще ги пробвам в магазина удобни ли са. Естествено в магазина, всичко беше запечатано и приведено в плосък вид, а куповача сам да си го сглоби у дома.
Та сега ще разучавам. Приемам съвети. Но на разумни цени. Няма да дам 50 кинта, че току виж на второто, третото заниятие ги разпуснали

# 127
  • Там, където мечтите се сбъдват
Цял шлем ли му искат или може и половин? За мен, целите не са ок за очите. И вътре в стаята с шлемове ли ще бъдат?

# 128
  • София
Да, с шлемове ще бъдат защото са много деца в тясно помещение. Наредбата изисква да се осигури 1,5м. дистанция, затова подозирам, че след 1-2 урока ще минат на ДО. Половинка аз не искам, защото ми се струва прекалено отворен в горната част, а той не носи очила.

# 129
  • София
Моят нищо не е преговарял и няма намерение. Сега ходи на френски, много му харесва и следобед по 2 часа учи.
estelliana, много добре те разбирам. Човекът третираше таекондо и преди изпита за син колан каза, че повече не иска да тренира и ще се върне към плуването ( преди таекуондото тренираше 3 години) и сега от както отвориха басейните започна пак.

# 130
Да, с шлемове ще бъдат защото са много деца в тясно помещение. Наредбата изисква да се осигури 1,5м. дистанция, затова подозирам, че след 1-2 урока ще минат на ДО. Половинка аз не искам, защото ми се струва прекалено отворен в горната част, а той не носи очила.

В коя школа е?

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 21:26 от Albena_A.

# 131
  • Sofia
Добро утро! Следя ви аз да не изпусна нещо. Официално и подписано вече съм в системата Grin
Чудя се с какво "съоръжение" да спазя изискването да го нося постоянно в училище. Полудявам с тази маска.  Освен това ми се иска за първи учебен ден да подаря на всяко дете от моя клас по една весела текстилна маска за многократна употреба - ако някой знае откъде мога да поръчам 30тина броя и да са готови до 14 септември, ще съм благодарна да сподели Kissing Smiling Eyes Тези неопреновите дали спарват? Аз си препочитам естествени материи.

estelliana, мъчно ми стана да прочета, че синът ти спира професионалния спорт, но така ще му е по-спокойно в ученето!
Izida, да не съм те чула да се оплачеш от от набора! Hands Point Up Моите сега си тупнаха на д_то - да ме няма в къщи да им дудна, че нищоправят Rage

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 09:15 от aniK

# 132
АниК, успешна учебна година!

# 133
https://ilivanova-dental.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B … D0%BC%D0%BA%D0%B0
aniK, честито и успех! Flowers Tulip
Горното съоръжение ми препоръча приятелка, като най - удобно. Пуснах първото, което ми попадна като картинка.
Тя работи по цял ден с хора и каза, че не е намерила по - подходящо. Не се въртяло, спарвало и т.н. Май не става за носещи очила, обаче.

# 134
  • София
Ани, честито!
Аз не съм навита да им подаряваш маски.По-скоро нещо за спомен, някое свитъче с послание или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт