Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 399
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Подкрепям Меринем, не бих им причинила реакция, нито пък на себе си! Знам колко бързо се проявяват алергиите и колко бавно и мъчително отшумяват.

# 586
  • София
Има ли възможност синът ти да прекара известно време в дома, в който е кучето, за да видите дали ще има здравословен проблем? Или поне ежедневно да престоява по няколко часа там?

# 587
  • София
Спунк, беее! Joy Викаш, вместо да вземем кучето за пробно отглеждане у дома, да пратим детето на пробно отглеждане в дома на кучето. Laughing Да идва у нас! Предлагам квартира с пълен пансион + куче, за  провеждане на тест за алергия. Joy

# 588
Благодаря на всички! Не, няма как предварително да пробва. Алергията, преди официално да се уставови, се проявяваше по много странен начин-гушкане на улични котки, вкл болни, нищо, гледане на котки у дома, нищо, две кучета сме имали, вярно едното само в апартамент, никакъв проблем. На два пъти, обаче, в дом със сиамска котка, при стерилна чистотата - ужасна реакция. А официално алергията се установи след изследване, предхождано от престой в болница с вирусна пневмония. А от пневмония се разболя на лагер със занимания по езда, ежедневно. Май ще се чакат по-добри дни.

А иначе, на когото пратя детето, после ще иска да ми плаща, за да си го взема Joy

# 589
  • София
Ми и това е начин за допълнителни доходи, к'во? Joy

# 590
  • София
От сценарий има ли нужда?
О.Хенри - Вожда на червенокожите

# 591
  • София
sanaka, да ти пратя моят син. Той пък е с панически страх от кучета, тааа с терапевтична цел. После ще договорим цената за връщането Blush

# 592
И преди съм писала, моята алергия се отключи след една, повтарям - една! година с куче у дома. По-нататък започнах да оравя астматични пристъпи от всякакви животни, като най-тежки реакции и аз съм правила от сиамски котки, а най-най тежките  - от мъжките им представители. Така и не махнахме кучето, живях с него на лекарства, докато се отделих да живея сама, като периодично си правех пристъпи, а боледуванията ми станаха кошмарни. Никога не бих причинила това на децата си.

# 593
  • София
Еее, аз ако ще ги взимам за по една година, направо да взема да ги осиновя. Където три, там и повече. Joy

# 594
Пращам ти и моето! Няма известни алергии, но иска куче, а знае ли човек! И за седмица ме устройва, да взема и аз да живна малко! Joy

# 595
  • София
sanaka, аз пък моето няма да ти го давам. Няма да ми стигнат средствата да ти подсигуря психолог за възстановяване после. Joy

# 596
  • София
Не успях да разбера на ротационен принцип ли ще отглеждаме децата или всичките ще ги пратим на Санака.
Санакова, ако нямаш достатъчно домашни любимци за провеждане на мероприятието и такъв мога да пратя.

# 597
  • София
Санака може да се види в чудо! Laughing
Аз съм притеснена - или набора много е надобрял в лъжите, или училището не спазва разпоредбите за вируса. По инфо от набора, едно дете от класа е писало в общия чат, че е с положителен PCR. Детето е било последно на училище миналия понеделник. От училище никаква информация. Вчера са имали час на класа и класната се е изказала, според думите на набора, че нямало смисъл да ги карантинират, защото децата, били в най-голяма близост с положителното (в същата редица по чин) дете така или иначе отсъстват. Rolling Eyes
От една страна се радвам, че няма ДО, но все пак ми се струва странно и малко се плаша.

# 598
Selena, не се плаши — радвай се на решението на класната! Нашите вече са 7 ден на ДО, а преди и след часовете —навън! Остават още 7 дни. С отрицателен PCR тест е: мога да го пратя на sanaka  с един лаптоп!!

# 599
  • София
Не успях да разбера на ротационен принцип ли ще отглеждаме децата или всичките ще ги пратим на Санака.
Санакова, ако нямаш достатъчно домашни любимци за провеждане на мероприятието и такъв мога да пратя.
Е, вие още малко и мъжете си ще изпратите. Човек да не подаде пръст. Smirk
Ако кучето на издържи на напъна, плужеци има в изобилие - ще има за всеки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт