Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 398
  • 732
  •   1
Отговори
# 600

Хайде, порасна и моят младеж.
Спомних си днес една източна мъдрост"До 5 г се отнасяй с детето си като с цар, до 15 - като със слуга, а след 15- като с приятел."
Дойде време за приятелство макар винаги да го е имало, но и предходните две роли ще актуализират, според случая 😀

# 601
Да е жив и здрав, много щастлив! Balloon

# 602
Светкавица, живи и здрави! Много щастие и успехи Heart

# 603
  • някъде ... тук ...
Светкавица, здрав да е младежът! Весел празник!

# 604
  • София
Много здраве, радост и щастие!

# 605
Светкавичке, да ти е живо и здраво порасналото момче! Да е успешен, мъдър, с много верни приятели и истинска любов по пътя на живота ! Sparkling Heart
Ex , закъснях не можах да се вредя да си пратя щерката за известно време някъде. Stuck Out Tongue

# 606
  • София
Светкавице.
Жив и здрав да е порастналия младеж! Нека бъде щастлив и успешен!

Санака, аз пращам двамца, ако още е останало място. Можеш да ги ползваш за миячи, чистачи и помощници, хем ще се научат. А аз ще го ударя на живот:sunglasses:Grinning

# 607
Светкавица жив и здрав да е !

# 608
Честит да е Бобо на Светкавица! Здрав и успешен!

# 609
  • Там, където мечтите се сбъдват
Жив и здрав да ви е младежът, Светкавица!!!

Селена, да не е станало като с училището на малката, 2 деца от 1 и 6 клас позитивни, РЗИ не се вдигат телефона и класовете не могат да се поставят под карантина, т.е. децата от двата класа си ходят на училище.....

# 610
Светкавица ,да ти е здрав,успешен и късметлия рожденика!

# 611
  • София

Селена, да не е станало като с училището на малката, 2 деца от 1 и 6 клас позитивни, РЗИ не се вдигат телефона и класовете не могат да се поставят под карантина, т.е. децата от двата класа си ходят на училище.....
Нямам представа, това е , което ми каза набора.
Светкавица, да е жив и здрав младежа! Много успехи и верни приятели!

# 612
  • В средата на времето
Какъв голям младежки лагер се организирал при Санака...Simple Smile

Светкавица, да ти е жив и здрав Бобо! Пожелавам му да сбъдне това, за което си мечтае!

# 613
Здраве на Бобо, спокойствие на мама, съвместни усмивки и много пътешествия!

# 614
  • София
Можеш да ги ползваш за миячи, чистачи и помощници, хем ще се научат.
Ааа отношението като към слуги, само за ненавършилите 15 вАжи Wink
На мен ми се намира един такъв, ама точно при адвокат трябва да го пратя, че аз не мога да му излезна насреща на знаещата уста. Всеки ден ме заплашва със съд, жалби и отмъщение след години за нарушаване на правата му и съсипване на детството му.

Светкавица, да ти е жив и здрав Бобо! Има ли някаква интрига със самолета, да не мечтае да става пилот и аз да съм изпуснала или забравила.

Общи условия

Активация на акаунт