Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 392
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Светкавица, честит празник! Здраве, успехи, усмивки!

Вили, дано разрешите казуса със съквартиранта! И аз да кажа пак, че отново съм на линия за всякаква помощ!

Ех, как се посмях..

# 616
  • София
Жив и здрав да е, младежа! Само успехи и сбъднати мечти!

# 617
  • София
Светкавица, да ти е жив и здрав младежа! Много радост да ти носи!

# 618
  • София
Светкавица, да ви е живо и здраво голямото момче! Успехи много пожелавам и да е щастлив!

# 619
  • София
Светкавица, да ви е здрав и успешен рожденикът!

# 620
  • София
Светкавица,
Нека всички пожелания, които рожденикът хареса се изпълнят на 1001 % Heart
Аз присъствах на безумна родителска среща онлайн и сега неутрализирам ефектите Wine Glass

# 621
  • София
Селена, според разпоредбите или там каквото беше, че не мога края да им хвана, паралелка се карантинира, ако контакт между заразеното дете и останалите е осъществен преди по-малко от 48 ч от първите симптоми или от излязъл положителен тест. Ако детето е било на училище миналия понеделник, а теста е от след четвъртък...
Училищата не карантинират по свое усмотрение. Карантинират от РЗИ, явно те така са сметнали...

# 622
  • София
Благодаря, Слънчева, може и това да е причината.

# 623
  • София
Светкавица, честит да ти е рожденика!

Selena, в нашия клас пък имаме татко с положителен пср - тест и детето е карантинирано, но нито то, нито друг член на семейството е дал положителен тест. Изглежда вирусът не е чак толкова вирулентен (ако това е правилната терминология).

# 624
  • у дома с любимите си хора
Светкавичке,честит да ти е младежа! Жив и здрав, да следва мечтите си и да ги сбъдва!
Бърз блиц въпрос към столичани. Кажете ми, моля, тролейбусите, които досега са се движели по Цариградско и са минавали през Орлов мост в посока СУ сега обръщат ли преди него и дали оттам тръгват обратно по маршрутите си. Конкретно става дума за тролеите 4 и 11. Тази вечер ми беше инфарктна,защото хлапето се паникьосало,че няма как да се добере обратно до общежитието след тренировка до 22 часа и добре,че съотборник се смилил да го хвърли с колата дотам,макар да е в противоположна посока.

# 625

Светкавица, да ти е жив и здрав Бобо! Има ли някаква интрига със самолета, да не мечтае да става пилот и аз да съм изпуснала или забравила.
Дааа, периодично тази  професия излиза на преден план, колкото и да го "завръщам". Тръпка му е покрай баща му(военен авиатор) и семейни приятели, макар към момента никой да не практикува.Мечтае и да е рок музикант, макар вече да почва да го примързява и да свири, а наскоро ми изтресе,че щял да ходи на военна мисия. Да си мечтае, сега му е времето.

Благодаря на всички за топлите и красиви пожелания!

# 626
  • В средата на времето
Вили, специално 4-ката си върви до Хаджи Димитър, т. е.  крайната точка в посоката, за която говориш. Поне вчера вървеше. Някаква промяна ли има, защо се е притеснило момчето ти?

# 627
Честит да е порасналият ти син, Светкавица! Здрав и щастлив да постига най-смелите си мечти! 🍀

Вилиан, по това време предполагам, че тролеите извънредно обръщат преди Орлов мост, който временно бива затварян заради протестното шествие. Представям си колко си се притеснила, а и детето също Sad
Колко пъти в седмицата има тренировки до този час?

# 628
  • у дома с любимите си хора
Благодаря ви много за информацията!
Izida, нямам никаква идея дали има промяна. Днес за първи път отиде на тренировка.Бяхме решили да почива понеделник и вторник,защото 20 дни беше на Белмекен с националния отбор и нон стоп имаше двуразови тренировки,та малко да се възстанови. Отделно още в понеделник го подпукаха с входните -  по 3 на ден. И му трябваха два дни да влезе в ритъм и да се пренастрои на учебна вълна. Затова не знаехме,че има проблем с транспорта.
maman_ ours, всяка вечер е това от понеделник до събота без изключение.
Още веднъж благодаря за бързите отговори!

# 629
  • Sofia
Ееееех, Вилиан, прегръдки от мен за теб и за сина ти Blue Heart
Светкавичке, малко късно, но все пак - всички хубави пожелания да го застигнат и да сбъдва мечтите си! Gift Heart
На Sanaka няма да ѝ причиня никое дете от моите Laughing

Аз пък се ядосвам на нашия директор. Сметнал карантината на децата от датата, когато е излязъл положителния PCR тест на детето, а не от датата на последен контакт с него (4 дни по-рано). Така се получава да се явят на училище на 14 октомври, а в РЗИ се водят в карантина до днес - 8ми октомври. Обяснявам му го вчера това по телефона, а той ме убеждава да се презастраховаме. Какво да се презастраховаме - здрави деца стоят затворени в къщи, "учат" онлайн, пропускат входни, които няма как да им се разминат... Ако на всяка карантина се презастраховаме с по 4 дни отгоре, дай направо да ги пускаме ДО Sad
Вчера сутринта 3 деца от моя клас ми писаха, че не се чувстват добре и ще отсъстват. Тази сутрин - още едно...
Дано това, което сподели Слънчевата за 48-часовия контакт наистина е така! Признавам си, че съм си оставила за домашно да изчета всичко по въпроса, но още не съм намерила време.

Общи условия

Активация на акаунт