Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А колко време биете маслото? Joy

Метни един буркан лютеница после. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 691
Ще ти метна, разбира се. Flowers Hibiscus

# 692
  • София
А колко време биете маслото? Joy
Докато вбесим комшиите.

# 693
Как вървят Ковид случаите във вашите гимназии? При нас от миналата седмица насам има 5 карантинирани класа и може би 2 учителки.

# 694
  • София
Преди малко ми ги чете ММ в писмо изброени...и им изгубих края. Засега само от 9-ти клас няма карнтинирани класове.

# 695
  • Там, където мечтите се сбъдват
2 класа в училището на набора и толкова в това на щерката.
На мен ми е интересно къде изчезнаха всички противогрипни ваксини. В централния склад в София няма, в аптеките също...Знам, защото търсих за майка ми, дадени са минимални бройки на личните лекари, а къде потънаха останалите....

# 696
  • София
В 73.СУ от вчера  има  три карантинирани класа.

# 697
  • София
Във випуска на сина ми 3 от 5 паралелки са под карантина, като в едната има 3-ма ученици с К19.

# 698
  • София
При нас има 2 паралелки от началния курс (засега). Те са на друг етаж и влизат и излизат в учището през различни места.

# 699
И в двете училища на децата ми няма карантинирани класове, но очаквам скоро, бройките във Варна растат всеки ден.

# 700
  • София
На мен ми е интересно къде изчезнаха всички противогрипни ваксини. В централния склад в София няма, в аптеките също...Знам, защото търсих за майка ми, дадени са минимални бройки на личните лекари, а къде потънаха останалите....
Санофи са внасяли годишно около 600 ваксини сезонно в БГ, толкова са били ориентировачно желаещите минали години и те толкова са си предвидили за БГ. Да, но в цяла Европа има завишено търсене, количествата не им достигат и те намаляват поръчката за нас със стотина бройки. И така сме получили около 500бр. при нарастнало търсене и при нас и поръчки трупани от около 2 месеца. Всичките са изпратени само на един от най-големите складове. За ваксините от други производители също ли има недостиг? Защото повечето хора търсят френската.

# 701
  • София
Вече започвам да се чудя дали ваксините не са достигнали само ЛЛ. Нашата каза, че са ѝ отпуснали 10; за щастие две директно е предвидила за родителите на мъжа ми, че там е наистина наложително, и от днес двамата са ваксинирани.
Във 2ра АЕГ има още две карантинирани паралелки от днес.
Явно положението е "coming soon". 🙄
ПП: Според статия в Капитал внесените ваксините ще са 300 000.

# 702
Нямаме карантинирани, но са малко класове. Обаче имаме едновременно 4 болни учителки.Неясно от какво, само една е над 50.
Първа оценка по ИИ-добър 4, ура! Мин година-среден за годината, което му "изяде" стипендията. Не, че имаше кой знае какви оценки по друго, но 6 по МАТ и БЕЛ(Е, по АЕ-4) С поне 5 по ИИ, щеше да има 5,50 общ успех, но не се случи. Не ми е за някакви 20-30-50 лв, а за самочувствието. Така, че 4 по Изобр изкуство-Ура! Ама, горкото, хич го няма. Пък и един художник им преподава.

# 703
Аз пък нямам представа. Щерката е с течащ нос от понеделник и не е на училище - предупредиха ни да стоят у дома, ако имат дори обикновена хрема, за да не се притесняват останалите. Неприятна работа - уж виждам, че не е нещо сериозно, температура няма, но пак усещам някакво напрежение.

# 704
  • София
Във випуска на сина ми 3 от 5 паралелки са под карантина, като в едната има 3-ма ученици с К19.
Как 3, бе? В сайта са обявени два 9-ти класа - А и Г. Да няма още един от днес? Иначе в момента общо 4 класа са под карантина /поне според информацията в сайта/.

Общи условия

Активация на акаунт