Хасково - 21

• 81 989
  • 751
  •   3
Отговори
# 705
Здравейте, предполагам става въпрос за д-р Любомир Василев

# 706
Има и Ивайло Василев, какво ще ви преглежда? Ако е за гърдите е първия, сутрин в онкото прави операции, следобед в кабинета преглежда,

# 707
Да,за гърди е.

# 708
И болницата е до Кауфланд и кабинета му. Но кабинетът НЕ Е в болницата, а в сграда, която ще видите заставайки на паркинга на Кауфланд,който е безплатен за 3 часа престой. Сградата е пред вас, когато самият Кауфланд е зад гърба ви. Има големи табели на прозорците на втория й етаж.

# 709
Ако сте за преглед отивате към 13 часа в чакалнята на кабинета, вземате си номерче от масичката от към неговия кабинет и ако сте от първите стоите и чакате да дойде и да почне, ако сте по- заден номер може да се разходите и да отидете малко след това. Спирате на паркинга на Кауфланд и като застанете с гръб към Кауфланд ще видите кабинета, отсреща е. Доктора е много добър диагностик и хирург, но е малко комерсиален.Грешна диагноза няма. Работи и с направления.

# 710
  • ENGLAND
Не съм засичала тук, има ли свестен невролог в Хасково. Трябва ми за консултация само. Преди години ходих при Румяна Маринова, поразгледа какво имах като изследвания и до там, мъка беше да я слушам, докато каже две думи цял час минава.
А ако някой знае добър невролог в София ще се радвам да сподели.

# 711
Благодаря ви Hug

# 712
Здравейте.
Къде в Хасково, освен в МЦ Хипократ, правят запис на тонове при бременност?

# 713
  • Някъде там на юг...
Не съм засичала тук, има ли свестен невролог в Хасково. Трябва ми за консултация само. Преди години ходих при Румяна Маринова, поразгледа какво имах като изследвания и до там, мъка беше да я слушам, докато каже две думи цял час минава.
А ако някой знае добър невролог в София ще се радвам да сподели.

Има. Бих препоръчала д-р Мустафа в ДКЦ "Св. Георги". Работи понеделник и вторник с предварително записване.

# 714
Момичета, от кой солариум в града сте доволни?❤

# 715
Здравейте, нормално ли е според вас на здравно осигурен пациент за преглед по спешност в АГО да му вземат 40 лв.?

# 716
Не разбира се ! Нямат право в спешното  .

# 717
В спешното не правят гинекологични прегледи, от там дават направление за АГО отделението, ако пациента е здравно осигурен, не трябва да му искат пари. Кой доктор беше на смяна?

# 718
Някой беше попитал за невролог. Ходя при д-р Ана Стоянова в Медицински център към МБАЛ.

# 719
Къде в Хасково има книжарница втора ръка учебници да продава?

Общи условия

Активация на акаунт