Хасково - 21

• 81 743
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Англия
Здравейте къде в Хасково мога да закарам сина ми на фризьор? На 1 г. и 7 м. е и ни е доста трудно да го задържим да седи мирен
При Галя на ул. Кичево, само тя успява да подстриже моя син.

# 736
Здравейте, имате ли отзиви за дентална клиника Александър Киряков в Хасково? Интересувам се конкретно за поставяне на алайнери и попаднах на тази клиника.

# 737
Здравейте!
Търся мнение за парк "Кенана" във вашия град, подходящ ли е за разходка на малко дете - 2 г. с цел разглеждане на зоологическата градина. Имам стари отзиви от познати, че е приятен парк с дървета = прохлада през тези горещи дни, така ли е, животни има ли, къде е добре да се паркира колата. Посещението ще е в работен ден, около парка има ли свободен паркинг или е синя зона?

# 738
Да има паркинги в началото в средата и още на 2 3 места даже . Свободно е паркирането даже може да отворите гоогле карти и да разгледате 🙂

# 739
Здравейте отново, да попитам дали има детски офталмолог във вашия град?

# 740
Nia84, благодаря за отговора! Flowers Hibiscus
Мисля, че се ориентирах и намерих паркинг недалеч от зоопарка Simple Smile

# 741
Място за паркиране има точно преди началото на зоопарка.

# 742
  • Хасково
Здравейте отново, да попитам дали има детски офталмолог във вашия град?
Зависи за колко голямо дете и колко е сериозен проблемът. Др Згурева преглежда деца, има часове в супердок. Но, ако е за малко бебе или сериозен проблем др Лиляна Димитрова или Александровска болница София.

# 743
На почти една година.

# 744
Здравейте, къде в Хасково продават подобен тин органайзери? Купувала съм този от лидл, но не са постоянен асортимент

# 745
Jysk и по левчетата също ги има

# 746
  • Mostly in my mind
може да видите и в Пепко, Синсей,Кик.

# 747
Здравейте! Търся добър кинезитерапевт в Хасково, който да ми помогне за болки в гърба и кръста.

# 748
  • БГ
След точно 4 години, дойде време за Нова тема!!!

# 749
Здравейте!Къде в Хасково леят куршум?

Общи условия

Активация на акаунт