Хасково - 21

• 84 754
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Магазина на  Стара Планина препоръчвам. Две къщи обзаведох в уреди ВУ.
Много съм доволна.

# 526
Много съм доволна.
Имат ли bosh или miele?

# 527
Много съм доволна.
Имат ли bosh или miele?

Имат Bosh налични, а след около седмица-две ще имат доставка и на Miele. Преди 2 дни бях там, търся си сушилня.

# 528
Знаете ли къде може да с направи тест за алергия към упойки? Става дума за пълна упойка при операция

# 529
  • Хасково
Знаете ли къде може да с направи тест за алергия към упойки? Става дума за пълна упойка при операция
Конкретно къде, не знам. Но, ако операцията ще е в града, тук анестезиолозите не са много. Разберете кой, ще е вашият и се уговорете да ви направи тест. При мен операцията беше в бившата военна болница и предния ден отидох за тест Simple Smile

# 530
Здравейте!
Препоръчайте ми на кого мога да се доверя за качество при изработка и монтаж на ПВЦ дограма в Хасково?

# 531
Здравейте! Моля, препоръчайте личен лекар в града, който да отговаря на следните изисквания:
- лесна комуникация;
- изслушване и отделяне на внимание на пациента;
- да е в час с новостите в областта на лл и здравето /горе-долу/;
- да не се чака с часове пред кабинета /бонус-ако има опция за записване на часове по телефон или онлайн 😀/.

# 532
Някой да знае къде поправят апарати за кръвно? В пресечката зад театъра вече не работи.

# 533
Някой да знае къде поправят апарати за кръвно? В пресечката зад театъра вече не работи.

Преместен е в кооперацията където е Делена/ ресторант Орфей , някъде на ъгъла към булеварда се пада. Поне беше  там миналата година

# 534
Търся тютюн на килограм , някой може ли да ме насочи ?

# 535
Някой да знае доктор Петков ортопеда в четвъртък кога е на работа във военна болница -сутрин или следобед?

# 536
  • Бургас
Здравейте, баща ми е в хирургия в Хасково, открили са му язва и камъни в жлъчката. На системи е, лекуващият лекар е Живко Желязков. Тъй като аз живея вБургас и няма как до понеделник да пътувам към Хасково, а на телефона не се давало информация за пациенти. Питането ми е дали д=р Желязков ще ми даде информация по телефона, някой да се е лекувал при него, отзивчив ли е като човек и кога ще е удобно да звънна

# 537
До обяд правят визитации и операции, след 13 часа опитай.

# 538
Искам да попитам къде се намира частния кабинет на гинеколожката Д-Р Анна Велчева?Адрес да кажете!

# 539
Здравейте, имам въпрос към тези от Вас, които живеят в близките села - кои бихте препоръчали за целогодишно живеене? Да няма, или поне малко от малцинствата, с добра инфраструктура, чист въздух...Условието е да е на около 20 мин. от града. Предварително благодаря на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт