Азиатска козметика и грим 18

• 44 170
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Виола, какво имаш предвид под"активна ексфолиация"? Механична? Предполагам, че не киселини?

# 121
swetulka, имам предвид редовна и със съответните активи Simple Smile Киселини, ензими, който каквото си ползва.

Lemony, ето хубаво ревю надвете слънцезащити на Rovectin. Jen (Meejmuse) много хвалеше aqua варианта и беше в препоръчаните слънцезащити по време на бременност. Тя е с чувствителна, комбинирана кожа.
https://funfunteatime.wordpress.com/2019/10/27/rovectin-one-brand-review-2/

# 122
Тъкмо влизах и аз да кажа Joy
Пяната на logically също е на добра цена в намалението на почистващи продукти.

rgold , ако става въпрос за пептидната ампула, може до колкото всичко с пептиди може да запушва пори. За това винаги трябва пептидна рутина да се съчетава с активна ексфолиация. Иначе ампулата е много приятна за ползване, лека е при нанасяне и  в никакъв случай не утежнява, много хора с комбинирана кожа я обожават Simple Smile
Viola много ти благодаря, да за пептидната става въпрос. По принцип използвам на Medi peel тонер и есенция с пептиди и нямам проблем с порите, но съм решила да пробвам ампулата, заради добрите отзиви😊

# 123
Благодаря Viola, ще си взема deep moisture, този бял филм на другата слънцезащита ме притеснява.

# 124
  • Варна
А този серум на Далба заслужава ли си? Както и пептидния измиващ гел?
Зелената серия не съм ползвала, но няколко пъти съм пробвала други техни серуми, кремове и маски и не съм нещо впечатлена. Пък за спрея за тяло да не говорим, пълен провал. И затова някак страня от марката. Засега само слънцезащитата ми хареса, но като питах тук някой дали я ползва по-продължително, казаха че алкохолът бил на предни позии не е ок.

# 125
Зари, нов код за 15% в Yesstyle. Активен е в момента Simple Smile
YSPENN15

# 126
Виола, ти си вълшебство и феята на темата Flowers Hibiscus

Разделих ги на две по срок на доставка и си хванах любимата слънцезащита.

Joy Чудех се на идебенона на p:rem  и го бях оставила да чета и те сега ходнасят бранда на прИмоция.
На sum малко са повдигнали цените.

Да не е само шопинг

Със смесени чувства съм след 50 мл използвани. Добро е, но тонер. Търпи различни рутини, но вкарването му в тях не води до някаква промяна в ефекта от рутината. Не ме спечели за пълноразмерен продукт.

# 127
  • Germany
Zari, Amorepacific ли е това? И аз много искам да я пробвам. Откъде е малкия размер?

# 128
От ибей от запасите,  имам още една десятка 5 мл шишенца, ако измислиш начин ще ти пратя едно да пробваш.
Хубав тонер е, но имах по-големи очаквания и може би затова леко съм разочарована.

# 129
  • софия
Такава е тя, Виола. Отрова за картите и мехлем за душата! Blush
И на мен ми е в wish list този идебенон. Хайде, да, се прежали някой и да разкаже после..

# 130
  • Germany
Благодаря, много мило. Намерих ги тези мини шишенца, ще поръчам и това някой ден. По-рано съм търсила, но все не намирах малък размер за проба. Вярно, че за тази цена на пълноразмерният продукт, чудеса се очаква да прави 😆 Нищо, да си “начешем крастата”.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 22:36 от PeaPink

# 131
Zari65, и мен не ме впечатли тази есенция, набълбукала съм се с поне 400-500 мл. след многото отзиви в нета. Не забелязвам някакво положително действие върху кожата. В събота ми пристигнаха 5 пакета от Габко, 3 от Амазон, 1 от ибей - поръчка направена на 7-ми юни и 1 от Жолсе - поръчка направена на 18-ти юли. Значи, не се чудете защо са ви толкова тежки пратките от Жолсе, доста са се оляли с подаръците, 2 крема за ръце по 100 мл. но с опаковките тежат 250 гр. и една камара тестери, общо над 300 гр. подаръци.
Виола, благодаря отново за кода. Този път се наложи да пасувам, но около 15-ти ще се опарича и тогава ще се засиля към нови покупки.

# 132
Хих, феята на празните портфейли и занулените карти Joy

# 133
  • софия
Добър дееен! Идвам да се похваля с 3 малки, но съдържателни поръчки от ebay. Направени са съотв. на 17,23,25 авг. Доставени са в Лондон на 5.9. Нещо да кажете?!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Казвам ви търговците:
dodoskin, style2030, beyond_theworld
asiaholic.
Доволна съм,  освен всичко по-добре ми е с малки, разделени суми, отколкото да ги хвърлям наведнъж. То не че като си погледнах paypal 'a от май, не ме втресе, ама..
Хайде, хубав ден на всички!

# 134
От style 2030 съм пазарувала, също съм с добри впечатления и праща готини мостри.

Общи условия

Активация на акаунт