Азиатска козметика и грим 18

• 44 181
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не е мазен, попива бързо и не знам дали има някакъв ефект Simple Smile Имаше доста доволни момичета в темата, затова го купих. Не е лош, но нищо повече не мога да кажа.
Аз обичам мазни серуми като WHOO Intensive wrinkle concentrate. В момента го ползвам и много ми харесва.

# 181
  • софия
Блокирал ли е сайта на J.?
Исках да им пиша, защото на, едната поръчка пише, че не е доставена на 04.09 поради неизвестен адрес!! Кво да му е неизвестното на адреса на GGBG в UK!!!

# 182
  • София
Момичета, поръчвали ли сте от roseroseshop до Англия с превозвач? Имали ли сте проблеми с митниците ?

# 183
И аз видях, че нещо jolse-то изчезна! Мисля че е някакъв технически проблем. Пиши им на мейла.

bibian@ , ако имат доставка с пощите най- вероятно ще пристигне без проблем, въпреки че както е писала blixa по- горе,  нейната пратка с EMS не е била задържана. Аз отдавна не съм ги проверявала, защото въпреки атрактивните цени са с много висока доставка и ако накрая трябва да трябва да плащам и такси и ДДС...

Забелязвам, че напоследък пристигат по- бързичко пратките - вече за 15-16 дни, а не за 25.

# 184
И при мен J не се отваря нито с браузър, нито мобилната версия; нито с wifi, нито с мобилния нет.

Мда, не разбирам как ми е минала пратката, направо си плачеше за задържане. А доставката ми излезе по 10$ на кило.
Ето и какво всъщност тежеше толкова:
Скрит текст:

Подарък - 2 комплекта с по 2 тестера от вид ->

И за сефте някой ми се извинява с тестери, че ми е върнал парите за изчерпан продукт ->

Всъщност тръгнах да правя поръчка заради ей тия дезинфекциращи гелове за ръце, които обожавам, но почти никъде не ги намирам, а на малкото места където ги има, са с тройна, даже и четворна цена ->

Същото се отнася и за любимата ми паста за зъби (вече съм я хвалила тук) ->

Тази още не съм я пробвала как е ->

Как да подмина лакове по 1-2$ ?! Щото тука си нямаме...

Ако някой е изгубил нишката - Това е 4+ килограмовата поръчка от Розата, която дойде с EMS

# 185
Joy  Няма да те мислим с дезинфекцията.

Балсама за устни на illiyoon,  e  добър, мисля че ще го харесаш.
Любопитна ми е мостричката на sidmool на хидратиращата центела, блогърите много го хвалят, ще чакам мнение от 1 во лице

# 186
Хах даа - вече мога да се мажа от главата до петите с дезинфектант и да мириша на прасковка Smile

За балсама скоро няма да споделя, че първо тези трябва да приключа
От тях най-симпатични са ми Abib и Real Barrier.

Тестера специално за теб го отворих сега. От една проба не може много да се съди, но ето - ами нищо особено не е. За мазна кожа изглежда подходящ, доста е лек, воднист бих го нарекла. Сякаш има слаб, краткотраен охлаждащ ефект. За мен е прекалено лек, чувствам нужда да си сложа нещо по-плътно (хидратиращо/подхранващо/увлажняващо) върху него.
Сега ползвам този, който също е лек, но има повече... как да кажа... субстанция и много, ама много ми харесва:

Някой ден ако пак го срещна на прИмоция, ще отнеса две бройки без да се замислям.

# 187
  • Варна
Страхотна поръчка !

Кой от двата очни бихте препоръчали, като по-ефективен, с по-хубав състав ?
Този на Бентън или този на Isntree . Има ги в промоцията 1+1 и така им се чудя ...

# 188
  • София
И аз имам такъв случай от 4.09 ( с неизвестния адрес) и то бяха 4  пратки, които в един ден пристигаха. Все още стои същия статус в тракинг информацията, но от GGBG си ми пратиха мейлите със снимките, че са в склада им в Лондон. Доста странно, но май няма място за притеснение (е, като ги видя с очите си ще съм най-спокойна, де)

Блокирал ли е сайта на J.?
Исках да им пиша, защото на, едната поръчка пише, че не е доставена на 04.09 поради неизвестен адрес!! Кво да му е неизвестното на адреса на GGBG в UK!!!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 10:38 от Cookiez

# 189
  • софия
Дано да стане така, имам известия от GGBG за няколко пратки.
А като се възстанови J. бихте ли ми препоръчали хубава есенция, която да е добра за кожната бариера(виж как внимавам, Виола:blush:) Искам да се съчетава добре с избелващите, които ще започна ( серум сарбутин, амп. Bio intense Gluthion и Tranex ess. на medi peel).
Всичко съм натрупала, но няма наведнъж да го слагам, де..

# 190
Jolse работи вече Simple Smile

Swetulka, търси неща с центела, керамиди, пантенол и тн. Не знам какво визираш под есенция,за да препоръчвам конкретни продукти, защото на тази стъпка може да се ползва и гъст/потентен тонер и по-течен серум или ампула.

КореЯнки, тази година Чосок е на 30септември, така че най-вероятно ще има някакво намаление (аман!...)

# 191
  • софия
Мерси Виола, става ли ампулата propolis energy CNP? Или пък това Кukunasamune, което все не свършва? Може и да потърся някоя centela?
Всякаква консистенция ще наместя, защото тези активи, които съм събрала са с различна такава.

# 192
Тя ще работи за бариерата, но е добре да имаш и един хидратиращ тонер тип Real Barrier Еxtreme (за него се сетих, има и други )

# 193
Logically, Skin Wrinkle Targeted Eye Cream някой ползвал ли е този околоочен? Или впечатления от марката, като цяло. Аз съм  пробвала само слънцезащитата и много ми хареса.

# 194
Lemony, в момента го ползвам. Бях го купила от някакво намаление. Слагам го над околоочен серум и бива. Но не ми е супер страхотен. Имам доста суха околоочна зона, за човек с по-нормална зона мисля, че ще му е добре.

Общи условия

Активация на акаунт