Азиатска козметика и грим 18

• 44 274
  • 761
  •   1
Отговори
# 405

Личното ми откритие е брандът RNW.  Имат много симпатичен кит от всички серуми по 10 мл. Фаворит ми е DER. CONCENTRATE Ceramide Plus - серум със серамиди и мултипептиди. Харесвам спреят и кремът със серамиди, хиалуроновият тонер и нощната маска.

Catalano, това ли е п0рното Grin
https://www.yesstyle.com/en/rnw-der-concentrate-ceramide-plus-30 … ml/pid.1084410505

# 406
  • софия
В момента съм пълен омммм, но ви следя с интерес. Благодаря на Catalano, заинтригува ме сетът на Neogen. Дали го има в мини? И още: подаръците само с връзки ли ги дават? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 407
  • Prismatica Aerie
Виола, да.😂

Светулка, не съм срещала продуктите от сета в мини вариант, всъщност май и пълноразмерни не съм.  Взех го на намаление, на цената му в момента не бих го взела.

# 408
В момента съм пълен омммм, но ви следя с интерес. Благодаря на Catalano, заинтригува ме сетът на Neogen. Дали го има в мини? И още: подаръците само с връзки ли ги дават? Stuck Out Tongue Winking Eye
swetulka, оказа се, че докато мозъкът си омммм-ка, ръцете вече са пуснали две поръчки Joy
В тази връзка - аз успях да се доредя до хиалуроновата есенция, но пуснах поръчката почти веднага като обявиха офертата.

# 409
Момичета, моля за помощ! За първи път поръчвам с превозвач(Габиели) от YESSTYLE. Поръчката ми е шината на 16.09 има тракинг номер LT304494843NL... Все още не пристигнала в Лондон. Има ли начин да проверя къде се намира?

# 410
# 411
Много благодаря!

# 412
  • софия
Така е то, едната ръка не знае какво прави другата.. А пък мозъкът съвсем не участва Blush
Не казвате за, подаръците, сериозно питам - на  какъв принцип се раздават?

# 413
Първия принцип е "кой превари, той натовари", а втория е да се изпълнят дадените условия. Примерно при J в момента, това е поръчката да е минимум 80$, за да се класираш за някой от дневните подаръци.

# 414
За кои подаръци питаш? Ако е за Чосок офертата в Jolse,  са при поръчка над $80. Всеки ден има различен подарък.

# 415
  • софия
Мерсиии, значи  ранно пиле, рано пее! Ще навивам аларма Blush

# 416
Мерсиии, значи  ранно пиле, рано пее!...
И още как! Имаше един период, в който някои ставаха в 4-5 сутринта, за да хванат дневния подарък от йесстайл. Четях с възхищение и си мислех как мен дори азиатската козметика не може да ме вдигне толкова рано от леглото. Joy

# 417
Редиш, ехх, хубави времена бяха Joy
Веднъж си спомням как се прибрах от някакъв рожден ден в ранни зори и, докато ми попремине главоцепа та да мога да заспя, докопах набързо някакъв серум daily free gift от Yesstyle.
Напоследък забелязвам, че доста често имат подарък продукт при покупка над определена сума от дадена марка. Аз се възползвах от такива оферти на make prem и sioris.

# 418
  • Русе
Дами,
обсъждали ли сме този сайт?

https://www.stylevana.com/en_GB/catalogsearch/result/?q=Real+barrier

Доставка до UK над 39 £ безплатна.

# 419
  • Prismatica Aerie
Sissi 81,
за този сайт разбрах преди няколко дни от Джеймс Уелш, даде 15% код във видеото си - INF10JAMES, който обаче е само за някои марки - SIOIRS, THANK YOU FARMER, PURITO, VYVYD Studio, Secret Key and moonshot.
Брат му също има 15% код - INF10ROBERT за RIRE, CHICA Y CHICO, MACQUEEN, MEMEBOX, SIOIRS, THANK YOU, FARMER, IUNIK, PURITO, VYVYD Studio, Secret Key, NAKEUP FACE, Moonshot, LABIOTTE, Heimish, CORINGCO и 10% за всичко в сайта.

п.п. Шипват от Хонг Конг.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 07:59 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт