Азиатска козметика и грим 18

• 45 301
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Код за 15% в Yesstyle (проверен) YSES1MARILUZ15

Този май също още е активен YSES1MIRIANNY15

# 586
  • софия
С известно чувство на срам, че прекалих с питанките, но съвсем ме разби Виола с  нейната рутина и тези тонери:anguished:
Мислих, мислих и реших да ви опиша какви тонери имам и много да помоля за съвет какво да добавя. Имам предвид., че  ще съчетавам с избелващи продукти.
Missha chogonggin
Phyto niacin
Tony Moly Ceramide Mocchi
Real barriere toner essence
а също и
 COSRX hyal.hydra power еssence.
И благодаря за кода, ако ме насочите  към продукти, ще го хвана с удоволствие!

# 587
  • Deep in Clinicals
Настоящата ми сутрешна рутина се състои от фърст, 3 тонера всеки по 2-3 слоя, есенция, 3 серума и Dr. Jart+ Solarbiome Ampoule.
Крем няма, защото слънцезащитата е на ниво ампула и няма как да я сложа над крем. Сътоветно трябва добра хидратация под нея, затова са толкова нещата. Така изброено звучи адски много, но това са тънки слоеве от нисковискозитетни продукти, които попиват бързо.
Мисля, че е въпрос на усет, кога кожата се е наситила.
Ако ползвам кремообразна слънцезащита - променям количеството и вида на продуктите спрямо нея. Общо-взето напасване трябва. 
Имам забележителни провали от типа лице-стафида или гипсова отливка (например объркам Dr. Jart ампулата с флуида, който много ме изсушава и е силно матиращ, но в 6 ч. сутрин правя и по-нелепи неща), така че универсални правила май няма.

# 588
# 589
Някой ползвал ли ги е?

Много им се чудя, аз имам много добри впечатления от крема birch juice... Хидратира страхотно без да омазнява.

Между другото незнам как успявате сутрин да нанесете толкова много продукти. Аз слагам тонер, серум с хиалуронова киселина, много пестеливо крем и отгоре слънцезащита и кожата ми към обяд е доста мазна.

# 590
Viola, благодарности за кодовете:smile: . Опитвам се да направя първа поръчка от Yesstyle, успешно ми отчете кода от 15%, тъй като пише, че дават 10% отстъпка при първа поръчка, как мога да използвам и двете намаления едновременно?

# 591

Lemony, eдин от малкото продукти, на които виждам дъното. В момента с него завършвам сутрин преди слънцезащита.
Не мога да направя сравнение с брезата

The Stylist, едва ли ще можеш и двата кода да ползваш, в първото поле пише един код, второто поле е за rewards code, на някой пазаруващ, който дава още 2 % намаление.

# 592
Зари това този със соята ли е?

# 593
И на мен са ми интересни мнения за Round lab. Взела съм кленсъра, но за сега няма да го отварям.

Stylist, не може да се ползват код за 15% и за 10%, или единия, или другия. Може да се комбинират с реферален/ персонален код за допълнителна отстъпка от 5% за първа поръчка.

# 594
Зари това този със соята ли е?
Пелина, който си харесала, съжалявам за лошата снимка, но ме домързя да стана.

Някаква много намалена слънцезащита с готин дизайн. Не знам кой от кого е преписал с безизходни опаковки с logically
https://www.yesstyle.com/en/dr-althea-skin-balancing-uv-essence- … ml/pid.1091783317

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 22:02 от zari65

# 595
Дами някой може ли да ме светне какво е Swiftlet Nest ?
https://uk.iherb.com/pr/Elizavecca-CF-Nest-97-B-Jo-Serum-50-ml/73949
трябва да добавя някакъв продукт за безплатна доставка и се загледах в азиатските предложения Simple Smile

# 596
Лястовиче гнездо

# 597
  • Русе
Да споделя една добра оферта !

KEEP COOL Soothe bamboo sun essence
https://www.yesstyle.com/en/keep-cool-soothe-bamboo-sun-essence- … 1?cpid=1095785785
Пълноразмерен продукт с мини тонер,който си заслужава проба!Много хвалена слънцезащита,модерни химични филтри,без алкохол,етерични масла и аромат.

Код за YESSTYLE : NDBL3S

# 598
  • София
Момичета, бихте ли ми препоръчали хубав крем за ръце, които през зимата толкова се изсушават, че се цепят жестоко до кръв..? Имам някаква студова алергия, която не се овладя по никакъв начин с мазила, предписани от лекари и сега разчитам на някой силно подхранващ/овлажняващ крем. Rolling Eyes

# 599
Мъжът ми има такъв проблем, маже се с крем за крака уреа, само така не му се цепи кожата.
Опитай в Лили има един с 10% уреа е мисля.
Жълта голма туба.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 08:49 от JACKLIN*

Общи условия

Активация на акаунт