Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 27 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Фени, благодаря, че цитира думите на Кадир. Това ме кара да си мисля, че смъртта на Зейнеп за него не беше само  загубата на любимата. Тя беше най-добрия му приятел/Али/, неговото семейство/Курт и Сеит/, тя беше заела място като негова майка/Джесур/ и тя беше любовта на живота му. Така че, това наистина не е болка, а опустошение, което ти отнема дори сълзите.
Елчин е качила снимка, очаквам и от Къванч 😀 или Башак , забелязвам леко съвпадение на качване на снимки 😂
Башак качи , себе си 😂

Малко остана, но си заслужава всяка секунда 🤗

# 16
Фени, благодаря, че цитира думите на Кадир. Това ме кара да си мисля, че смъртта на Зейнеп за него не беше само  загубата на любимата. Тя беше най-добрия му приятел/Али/, неговото семейство/Курт и Сеит/, тя беше заела място като негова майка/Джесур/ и тя беше любовта на живота му. Така че, това наистина не е болка, а опустошение, което ти отнема дори сълзите.
Елчин е качила снимка, очаквам и от Къванч 😀 или Башак , забелязвам леко съвпадение на качване на снимки 😂
Башак качи , себе си 😂

Малко остана, но си заслужава всяка секунда 🤗
оо супер Башачка, фотографа е ясен!! Wink
ти не разчитай на Елка, ами слагай тениските Laughing
за другото споделено, съгласна съм, много добре ти е хрумнало!!

Фенче Kissing Heart и на мен ми напомни леко на Вели Wink
но тук определено има по-мил поглед.

приятно гледане!

# 17
Пепи Heart Eyes много ми хареса това, което си написала, благодаря! Kiss
Благодаря и за Башак. боже какъв крак вади тази жена ...
А ти наистина започвай отново с менкането на тениските, пък дано ни се усмихне късмета Satisfied
Айре Heart Eyes е, да кажем Вели в този му период сега Smile
Започна!

# 18
Здравейте и от мен, на линия съм! Очертава се много тежък епизод....

# 19
Поли Kissing Heart даа, много е тежка, но в същото време прекрасна ... .За някои хора Господ е отредил болката за целия свят.....защото е силен и може да я "носи"... Навреме получи записа Кадир, спомни си, че я има Айлин, сега тя е неговата огромна причина, заради която да живее, така както на времето пак тя го спря да се самоубие ... А и Зейно му я повери! Сега е най - потресаващата сцена ... само как играят всичкииии

# 20
  • София
Здравейте! Оххх... много тъпо парче съм. Чудя се защо никой не пише, а то имало нова тема. Изобщо,  не отворям старата тема Виждам, че няма нови оттовори и се чудя какво става . Само за протокола...пак плача.😭😭🤧😭🤧🤧

# 21
Е, не! Не и Айлин!

# 22
споко, ще я спасят!!
Маркито Worried

# 23
  • София
В повече ми идва вече този психар Джанзис .

# 24
Тоя дядка как не го тикнаха в болница да изгние, да го видим как ще обикаля по дискотеките и складовете, като трябва да  усвоява клинична пътека...Пък и духовит, спокойно си разговаря с жертвите, пълен психопат!
Пфу, сега Кадир да убие Вели...жалко..хареса ми техният тандем...

# 25
Тоя дядка как не го тикнаха в болница да изгние, да го видим как ще обикаля по дискотеките и складовете, като трябва да  усвоява клинична пътека...Пък и духовит, спокойно си разговаря с жертвите, пълен психопат!
тандема си остава!! Hands Facepunch

# 26
  • София
тандема си остава!! Hands Facepunch

И, аз си помислих, че направиха някаква игра, за да врътнат дядката...

# 27
до края остава да се подкрепят!
утре серията няма да е толкова тежка! ще завърши в унисон с най-често употребяваната мисъл...."всичко минава"

.....................
а КБТ май си гледат Сънят на пеперудата по ТРТ
Башак коментира в сторито си и е пуснала клипчета.
https://scontent-dus1-1.cdninstagram.com/v/t72.14836-16/76420231 … 34ae81c961d16ab9d
https://scontent-dus1-1.cdninstagram.com/v/t72.14836-16/74818372 … 15806e34b2cf96272

лекинка.

# 28
И аз отново си ревах Cry Това Айлинче ми скъса сърцето ...
Споко, Кадир може и да полудя, но не чак до толкова, че да убие Вели. Но, ме е яд, че Кадир не взе душата на откачения си баща още след смъртта на майка си ...
Лека!

# 29
Харесва ми мотото, ако и житейски да не съм съвсем съгласна с него...
Никой никога няма да може да обича Айлин като майка и, това е ясно. Но все пак думите на Джемре прозвучаха много искрено, нежно и подкрепящо. Всъщност това беше единственото, което можеше да се направи в този момент за Айлин - да и се протегне ръка и да и се обещае и даде безрезервна любов, колкото и недостатъчна и безсилна да е любовта в този момент.
Още ми трябва да осмисля действията на този изрод Джансъз...какъвто и да е краят му, все ще му е малко предвид всичко, което стори.

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт