Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
.

Айре,

"Орси, браво, че си чела интервюто! "

Аз пиша, че го чета за втори път и отново ме впучатлява тази мисъл ти....

Че аз, най-вече,  на такива неща се впечатлявам.  А не толкова на това дали е красив или не и доколко е красив! Дори на тези, които ги превъзнасят за много красиви почвам да търся кусури. По принцип и в живота. И не го правя от лошо чувство, а и аз не знам защо. Спонтанно.

аз също се впечатлявам от по-значими неща Hands Plus1.... Къванч си го знаем, че е хубавец : )
а за интервюто, ами ти по това време/когато излезе/май не беше в темата, но явно си го чела Wink

# 271
Момичета, здравейте! 🦋

Останах очарована от фрагмана на документалния филм. Изглежда ми много качествен! Радвам се и за този интерес към него. Разбира се, голям принос за това има Къванч! ❤
Ето, че не е бездействал лятото, напротив - приел е участие в  стойностен и смислен проект. 😊
Сигурна съм, че и друго нещо се пече, но още не му е дошло времето явно.

А този постер е чудесен.
Великолепен е! 🎊🎊🎊

Момичета,
Аз ще отсъствам уикенда - както винаги ще пътуваме 😂 , а и сме на сватба.
Мислено ще бъда с Вас!

Хубава вечер! 💋

# 272
Ире,

"Сигурна съм, че и друго нещо се пече, но още не му е дошло времето явно."

Че се пече, пече се. Но докато там се опече ние  ще се препечем!

Айрич, не влизах, не пишех, но четях. Макар и не толкова редовно, но все нещо четях.

Аре, лека нощ!

# 273
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes снимката е наистина много сладурска Heart
Орси Hug не веднъж съм казвала - ако Киво беше само красив, отдавна да съм го забравила. За щастие той има много други качества, заради които продължава да ми е любимец толкова години.
Ире Heart Eyes Киво, че вече е решил да "опече " нещо е ясно, но, кога ще започне, никой не знае Smile А на нас не ни остава друго, освен да чакаме ...
Цитат
Постпродукцията на новия филм на Чаатай Улусой Mücadele Çıkmazı  продължава. Като цяло постпродукцията на големи филми отнема повече време от снимките

Та, да видим кога ще дойде времето на нашия Thinking
Приятно изкарване на почивните дни ти желая! Flowers Hibiscus
Цитат
От официалният акаунт на една от най-големите вериги супермаркети в Турция Migros Türkiye.

Това е Анадола ...
Една от най-плодородните земи в света, с идеален баланс на въздух, вода, почва и уникално екологично богатство.
Необикновената фабрика за храни е една от най-големите ферми в света, която работи без спиране. Да съхраним това съкровище и да го предадем на бъдещото поколение е в нашите ръце.
Документален филм „Земеделието е нашето бъдеще“ с презентация на Kъванч. Филмът, в който учени и експерти подчертават важността на запазването и защитата на земеделието, ще бъде излъчен по Канал D в сряда, 30 септември, от 20:00 часа.

Хубава събота, макар и дъждовна Hug

# 274
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Днес имам повод да почерпя. Голямото ми момиче стана по-голямо.

Скрит текст:

Поздрав за всички вас с позната и любима музика...

Приятен ден! Flowers Hibiscus

# 275
Съботно-дъждовна здравей!

Кате, Честит ви празник! Много здраве и много късмет и щастие!

Фенче, Айри, май сте ме разбрали малко изкривено, а? Познаваме се вече отдавна и знам кой какво харесва и как разбира нещата. Е, не всичко де. Та като писах вчера за Къванч си имах пред вид най-егоистично Laughing, само моя милост! Така че, милички, се извинявам, ако съм породила макар и минимални лоши емоции!

Ето сега едно фото на двама много красиви, но и много талантливи хора! Че и съдържателни като личности! Това за Анадола не знаех. Но, явно че храната при съседите е в култ! И като качество най-вече.

# 276
Кате Hug Да ти е жива и здрава! Да е много здрава, щастлива и обичана! Весел празник! Flowers Bouquet
Благодаря за клипа, много ми хареса! Flowers Hibiscus
Орсич Hug че аз само подкрепих думите ти, джанъм, и аз мисля като теб. Да, Къванч в самото начало ме очарова главно с невероятната си красота, именно тя ме провокира да го загледам, вярно е, но ако той не беше това, което е, отдавна да съм го забравила, това ми беше мисълта, нищо друго. Защото колкото и красив да ми е някой, ако не ми хареса играта му, поведението му в реала / за мен е важно и какъв човек е любимецът ми / не би ми бил интересен. Казвала съм, че Киво ми стана окончателно любимец, след като прочетох някои негови интервюта още на 22 г. и се впечатлих от мирогледа му за света на тази възраст.И никога не опроверга думите си впоследствие, което ми показа, че е бил искрен в убежденията си. Та с две думи : - само красотата на някой не ми е достатъчна, нужно е да притежава и други качества, за да ме грабне. За какви лоши емоции може да става въпрос, няма такова нещо Kiss
Айнен ойле! Hands Plus1
Цитат
Че аз, най-вече,  на такива неща се впечатлявам.  А не толкова на това дали е красив или не и доколко е красив!
Да, кефим си се тук на негови снимки колко ни е готин, нормално, защото той продължава да си е все така привлекателен за нас, но обсъждаме най-вече таланта и човечността му, нали така ?

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 15:25 от queen_fenka

# 277
Хубава събота Hug

Кате Hug, да ти е жива и здрава и да сбъдва мечтите си!! Flowers Bouquet
интересно клипче си споделила!!
Орси Hug, знаем се с теб много добре, повече от 5 год...та сакънта йок-няма проблем изобщо! Wink
Фенче Kissing Heart
споделила си и моето мнение Hands Plus1
ако беше някой самовлюбен, елементарен красавец хич нямаше да ми задържи вниманието и да го обичам толкова много, но той е толкова стойностен и прекрасен във всяко отношение! Heart
а това, че се кефим на външността му на нови снимки, ами нормална и първосигнална реакция Wink
офф не знам какво се пече, но на мен вече тотално ми писна това чакане, страхувам се да не отида  към безразличие Head Band мрън!!!
а Къванч се е съгласил може би на този документален филм и защото става въпрос за Анадола, а родния му град Адана е също в този регион.

Ире Kissing Heart, приятно!! Kiss

Wink

Фенче Kissing Heart, леле твоята "любимка" май хич не е добре.....Flushed
https://twitter.com/Seeddaa0/status/1309572007265267718

Nature Boom

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 13:51 от Airra

# 278
Айре Heart Eyes Ммм ... апетитни кафенца, благодаря! Kiss
Айнен! Е, ти с две думи само си казала каквото мисля, пък аз с много думички, ще ме прощавате, професионално изкривяване Grinning
Цитат
ако беше някой самовлюбен, елементарен красавец хич нямаше да ми задържи вниманието
Да, Адана наистина е в този край на Турция. Но, дали е само заради това ? Не мисля Thinking
Ееее, чак пък толкова , недан ?  Thinking
Цитат
, страхувам се да не отида  към безразличие Head Band
Явно, че ще трябва да чака и той и ние, това е положението. Той щото е много щастлив, че всичките му планове пропаднаха заради този коронавирус.Както беше споделил в едно интервю / по повод травмата, заради която не успя да продължи с баскетбола / :
Цитат
По време на отчаяние или когато човек загуби мотивация, трябва да се научи да замества едно с друго, за да живее пълноценен живот. "
Е, той това и прави докато чака - рекламата, документалния филм Hands Plus1
Ами ако я нямахме и тази надежда, а ? Ние така или иначе бая още ще си почакаме, за да го видим този проект, единствено ми се иска вече да кажат в какво ще се снима аджаба Worried

Лелеее Мерва или е много пияна или е яко напушена, та изглежда като луда  Thinking Чак ми стана жал до къде се е докарала ...
Остана да чакаме наградите в Измир и да стискаме палци за Киво, макар, че не съм убедена, че ще грабне и тази Thinking  Зависи кои фенове са гласували най-много Smile

# 279
.

Добре, бе, сладурки, няма нищо, край!

Фен,:

"Киво ми стана окончателно любимец, след като прочетох някои негови интервюта още на 22 г. и се впечатлих от мирогледа му за света на тази възраст."

Е, те това и мен ме беше впечатлило много. Въобще много разумен си беше още като крехко млад.  Нямаше изцепки, поне едно пиянство някъде, за цвят да имаше. Няма. Една страст - моторите и въобще спортът. И в момента правя сравнение със сестра му, чиято джукеста снимка гледахме наскоро тук! Нямаме май информация за нея, било от интервюта или от нещо друго, за да си вадим по-стабилни заключения. Но от това до тук, нещо не ми допада тя. А са расли в едно семейство. Така че много зависи от семейството, но и от самото лице. Къванч не се възгордя от външността си. Сам признава, че това е дар Божи. Но умело се възползва от този факт. Като тънък психолог. Без парадиране, с умерена доза скромност, А иначе и аз се кефя на приятна външност, разбира се.  Като асоциация - приятно ми е да гледам филми, сериали за по-заможни хора, с хубав интериор и екстериор. Мизерията ме отблъсква. Не че я няма. Има я, разбира се, и то много. Но нямам повече запаси да се натоварвам с подобна действителност.   

При мен много бурно променяща се атмосфера!  От захлупено небе с дъжд сутринта, през напичащо слънце по обяд и сега със силен вятър и графитено черно небе. Поразглезихме се. Три месеца слънце, само с три превалявания.

Хубав следобед!

# 280
Фенче Kissing Heart

Да, Адана наистина е в този край на Турция. Но, дали е само заради това ? Не мисля Thinking
Скрит текст:
Ееее, чак пък толкова , недан ?  Thinking
Цитат
, страхувам се да не отида  към безразличие Head Band
Явно, че ще трябва да чака и той и ние, това е положението. Той щото е много щастлив, че всичките му планове пропаднаха заради този коронавирус.Както беше споделил в едно интервю / по повод травмата, заради която не успя да продължи с баскетбола / :
Цитат
По време на отчаяние или когато човек загуби мотивация, трябва да се научи да замества едно с друго, за да живее пълноценен живот. "
Е, той това и прави докато чака - рекламата, документалния филм Hands Plus1
Ами ако я нямахме и тази надежда, а ? Ние така или иначе бая още ще си почакаме, за да го видим този проект, единствено ми се иска вече да кажат в какво ще се снима аджаба Worried
виж какво съм написала>
Цитат
а Къванч се е съгласил може би на този документален филм И защото става въпрос за Анадола
става ясно, че не мисля, че е само затова: ))
за надеждата, естествено, че не я губя!
но и аз искам да се назове най-накрая конкретния проект/и/ Head Band
оххх и на мен ми стана мъчно за Мерве, хич не й върви  в живота....Expressionless
тия награди в Измир изобщо не ги чакам....стигат му толкова награди за Организето. Wink

............................
Според проучване на YouGov/ международна изследователска компания със седалище в Обединеното кралство (Великобритания) / Къванч се класира на 4-то място в списъка на най- харесваните/будещи възхищение мъже (според турските респонденти/отговарящи).

изт: https://indyturk.com/node/249666/d%C3%BCnya/42-%C3%BClkede-yap%C … DIfIaLP9mGXyorl0E

......................
Орси, хубаво пишеш!! Flowers Hibiscus

.......................
снимка правена от Киво, но Башак нещо не можах да я позная Thinking

......................

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 16:21 от Airra

# 281
LaughingОрси Hug така е, няма изцепки нашия. А за Мелиса не можем да знаем каква е, може пък и тя да е възпитана като брат си, знаеш ли Smile Щом не се е чуло нищо лошо по неин адрес Thinking
Айре Heart Eyes този въпрос го задавам аз, иначе видях какво си писала. Виж емотиконката на края Smiley
Ааа, няма да се разсърдя на още една наградка, ама ми е все тая, де Satisfied
Надявам се и аз, че все пак скоро ще се разбере в какво ще се снима, дано! Hands Pray
Аууу, това вече не мога да го преживея, Киво е след Ердоган по харесване Laughing Шака, шака, супер, само той и Кенан от всичките им актьори, това си е признание за манИкените, а ? И то сред такава компания по-надолу Hands Plus1

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 19:06 от queen_fenka

# 282
.

Върнах се към поста на Айра  и забелязах, че отговорите са от турските граждани. Те наистина са зомбирани тези! То класацията не е за красавци, така си е, но чак пък възхищение бащицата да буди за трето място !?  За Таркан се радвам. Вече почти 20 години  / 18- 20 /, от както изгря и още гори високо в небосклона.

А това, не си спомням!?!?

"По време на отчаяние или когато човек загуби мотивация, трябва да се научи да замества едно с друго, за да живее пълноценен живот. "

Правилно го "обвиних" в  психологизъм в по-горен пост. Браво на него! Сигурно му е било много тежко, когато в крехка възраст е трябвало да се откаже от любим спорт с открита възможност за кариера. Не знам, но имам впечатление, че у нас се шири едно безхаберие сред младите. Има и читави, разбира се, но  те не са масата. Може да не съм права и дано да не съм.

За тази снимка

не мога да разбера как е направена. Защото сякаш е на вълшебно, намокрено килимче на вода. Open Mouth   

За видеото Мерве, дали не е отрязък, от който се добива неправилно впечатление. Не ми се иска да има проблеми това момиче. Аз, че я харесвам - харесвам я. Но обективно тя е добра актриса.     

Ако не се чуем и видим - хубава вечер!

# 283
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Кате, жива и здрава да е дъщеря ти ❤❤❤
Много гледания има промото с Къванч на документалния филм в you type. Та не се учудвам, че е в началото на тази класация.  Ама добре умее да пази тайни. Спомням си колко се чудехме на снимката, с онзи оператор, а то какво излезе.  Пак ни изненада 😂 Мислех си даже, дали пък вече не е  снимал филма, за който говореше в едно интервю, пролетта и хоп да ни го поднесе изневиделица. А дано, ма надали 🤔
Като си помисля откога си повтаряме, че чакаме някаква информация, чак не мога да повярвам колко сме търпеливи, но съм сигурна,че чакането ще си заслужава. 
Красотата на Къванч е безспорна, но аз бях запленена най-вече от неговия талант. Честно казано преди да дойда тук почти нищо не знаех за човека Къванч. Но това, което научих ме кара още повече да му се възхищавам.
Снимката на Башак наистина е страхотна. Той явно има и този талант, защото и други негови снимки е качвали Башак и всички са много хубави.
Лека , момичета 🤗🤗🤗

# 284

Общи условия

Активация на акаунт