Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
И сега к'во - Къванч министър, а!?
Той си е вече макра, легенда, ...  и въобще Къванч.
Според мен, излетя от сферата на сравненията с колегите си.

Не мога да загледам почти нищо ново и да продължа нещо старо.
Не знам какво става с мен, но  за сега продължавам
да зареждам склада с кивчета >>>

# 256
Добър вечер, дружки! 🦋

Благодаря ви за всичко споделено! 🌺
Вярно, че тези дни има раздвижване - а дано да е все така! 🙏
Може ли само да ми обясните каква точно ще е ролята на Къванч в този документален филм, че не разбрах точно. 🤔
Много съм съгласна с Вас - добре подбира изявленията и участията си - всички те имат нещо общо с неговия мироглед. Това много ми харесва. 😍

Фенко😍,
Ти в колко си станала днес, джанъм? Писала си в 5 и нещо призори. 😳

Айре 😍,
Ей това много ми хареса!
Възможно ли е старата и мъдра природа да се опитва да ни каже нещо?

Ммм, благодаря ви за гифчетата! 🌺
Аз нямам време да правя и се любувам на вашите.

Диве 😍,
Абсолютно!
Според мен, излетя от сферата на сравненията с колегите си.

Да ви е хубава вечерта! ❤

# 257
Като се замисля тази година ни е пуста от към роли, знаем че Къванч се беше покрил доста време заради пандемията и след това странеше от медии и прожектори. Това, с което се появи в началото на лятото беше изказването му в такъв  мащабен международен форум-като Глобалния договор на ООН.
беше страхотен.............слагам пак линк да си припомним:
https://docs.google.com/document/d/19-cYxf7aj67ECbs44OYbRihsraup … AAUpXGeKeFM4/edit
Сега участието му в този документален филм, пак за природата, наболели проблеми за майката земя.
Та при него няма случайни неща.......има си кауза и си работи по нея.
И с Мави ни изненада много приятно, но то си беше професионален ангажимент.
Ире Kissing Heart предполагам ще е нещо като водещ, но сигурно ще изкаже и своята позиция. Thinking
Диве Hug, аз пък нямам проблем да гледам нови дизита, едва ли ще ми омръзне това ми хоби...и не се правя на интересна "Ауууу аз гледам сериали само с Къванч": )) Stuck Out Tongue Winking Eye
избирам си за мен стойностни сериали, които ми отговарят на вкуса!
Фенче Kissing Heart за споделеното! Hands Plus1
е малко се оля , ама с хубави неща Wink : )))

а, Уесли е пуснал това в ТТ

може да се връща пак да играе в Тр. и да се виждат по-често аркадашите!?

лека.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 21:46 от Airra

# 258
Диве Kissing Heart
Ире Heart Eyes всяка сутрин, когато съм първа смяна ставам към 5. 30 Grinning И докато си пия кафето пиша тук.
Прочетох на няколко места , че Киво ще е водещ в този документален филм.Т. е нещо като презентация ще прави. Интересното е, че канала за пръв път ще дава документален филм в прайм тайма.
Цитат
Ведущий Кыванч Татлытуг, документальный фильм «Сельское хозяйство - наше будущее» выйдет на канале D в среду, 30 сентября, в 20.00ч.
Айре Heart Eyes
О, и аз нямам проблем да си гледам нови сериали. А до преди 3 години аз наистина си гледах само Киво . ама не защото съм се правила на интересна , просто заради него загледах сериали въобще Laughing
Ох, бе, вече нямам никакво търпение да разбера какъв ще е следващия му герой, до кога ще е това мълчание от Нетфликс Thinking
Smile

още с малко гифчета ще се олея Smile

С този клип ви пожелавам лекинка! Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 23:07 от queen_fenka

# 259
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по късни доби, момичета!

Скрит текст:
Не знам на кой свят съм... Две седмици в училище не съм сядала, а като се прибера вкъщи, не мога и да легна... от умора...  Такъв ужас скоро не съм преживявала. На никого не го пожелавам. Хамалогията е на макс. Не съм сигурна, че ще оцелем докрай.

А сега, сменям темата... Четох, гледах, та реших да споделя моите възгледи за Къванч, след всичкото четене и гледане.

Някои хора са родени да светят. Това е орисия, съдба, участ, предопределение... Нещо... като да "изтеглиш дългата клечка" и колкото тя да се смалява, губи, чупи, изчезва... винаги се появява в специални моменти в целия си блясък. Категорична съм, че Къванч има тази съдба - да свети... с красота, с талант, с поведение, с морал, с достойнство, с отговорност, с труд... Малко са такива, като него. Затова хората го обичат... Затова ние го обичаме... завинаги!
Някои хора са родени да радват. Това е мисъл, отдаденост, грижа, емпатия... Нещо... като да "използваш дългата клечка", но да я съхраниш цяла, да я пазиш, като очите си и да я ползваш за добри дела. Сигурна съм, че Къванч ще следва съдбата си, като носи на всичките си поклонници обич, спокойствие, радост, утеха... Защото хората му вярват... Защото ние му вярваме... безпрекословно!

Лека вечер!

# 260
Кате, бравос!

"Някои хора са родени да светят. Това е орисия, съдба, участ, предопределение... Нещо... като да "изтеглиш дългата клечка" и колкото тя да се смалява, губи, чупи, изчезва... винаги се появява в специални моменти в целия си блясък. Категорична съм, че Къванч има тази съдба - да свети... с красота, с талант, с поведение, с морал, с достойнство, с отговорност, с труд... Малко са такива, като него. Затова хората го обичат... Затова ние го обичаме... завинаги!" 

Както и на Дива за сравнението с колегите. Така е - Къванч си е Къванч! Вече е в епохата, когато името работи за него!

Хубава, богата, дълбока симфония в синьо е той!

# 261
  • AMS

Благодаря ви още веднъж за постовете, дружки!!!
За мен най-малко важи - гледам само Къванч. 
Знаете, че си имам и други любимци, но новите проекти бързо ме губят.
Дори не ги започвам, защото знам, че няма да ги довърша.
Иначе списъкът ми за гледане нараства главоломно.
В смисъл някак си нямам този хъс, както когато гледах всяка вечер.
Сега се занимавам с Атийе и само с него.
Пека и други гифчета, но с Къванч най ми се получават.
Материалът е много добър!!!

Докато не съм забравила за приятелите на Къванч.
Уесли сложи край на кариерата си миналата година. Излезе и книгата му.

Скрит текст:
Бракът им с Йоланте е обект на жълтите медии.
Имаше изявление, че са си дали почивка.
В момента Уесли открива винарна в Утрехт.
Йоланте беше с ХесХава в Щатите и се е върнала в Амстердам. Снима нещо.
Виждам в инстаграма ѝ, че Башак лайква понякога снимките.

# 262
Привет , момичета 🤗🤗🤗
Кате, напълни ми душата. Много вярно и красиво казано. Наистина всеки е роден със своята си мисия, но някой са целунати от бог и озаряват света. Диве и с теб напълно съм съгласна, Къванч си е Къванч.
Сега ми е интересно , че този документален филм го пускат в сряда в праймтайма, но пък Къванч си е Къванч 😀
Лека,момичета 🤗🤗🤗

# 263
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро 

Благодаря на всички за дозата ХУБОСТ, която е във всеки ваш пост!

Аз идвам да кажа две думи за дизито на Мелиса. Ами изгледах и 3 епизод и определено не ми губят интереса, а напротив. Дори тези дни прочетох из форума, че сменям сценаристите та да видим до къде ще я докарат, макар рейтингът да е плачевен. То е на Сблъсък рейтингаът беше "майка плаче" ама все пак си го финализираха като хората.  Чак се очудвам как Грешко и Вратата държат такива рейтинги като са си типичните ромкоми, ама всеки с вкуса си разбира се. Аз Вратата я зарязах. Две епизода изгледах и време нямам. Тях с Грешко ги гледам общо взето когато имам време за бездействане, което пък изключително трудно ми се отдава. Евентуално като захладнее и се прибираме по-рано.
Та не че много бързо се развиват действията в Живота ама все по-любопитно ми става дали този братовчед на Ясемин, за когото говорят Адем  и  Расим аби няма да е баш шефа за който работи рошавия, а всъщност Ясемин да си мисли че тя го е наела и ще й помогне. Интересно дали Адем сега като реши да остане да работи за Тимур, няма да намери начин да е по-близо до него и да се опита да разкрие мръсните му сделки. Тук от фрага видях че нова ханъма се задава на хоризонта, която пък ще изнудва Невин, за да не разкрие тайната й пред Адем. Виждам го че определено се дърпа от Ясемин ама и двамата изтръпнаха като им пратиха видеото с целувката. Тука ми намирисва, че този Озгюр съвсем не е толкова хрисим, колкото изглежда. Определено му е ясно, че ако сгафи някъде Тимур и за момент няма да се поколебае на му бие шута от фирмата и от живота му, нищо че е женен за братовчедка му. А пък този Абдулах не знам защо си мисля че с това проучване на Адем с мисиите му ща си вкара сам автогол. Действията му показват, че Адем го притеснява. А кой се страхува? Този който има какво да крие.
За сега не се сещам с какво друго още да досаждам, така че до скив!   

# 264
Добро утро, дружки! Hug

Кате Hug Flowers Hibiscus
Цитат
                "Някои хора са родени да светят. Това е орисия, съдба, участ, предопределение...
Къванч има тази съдба - да свети... с красота, с талант, с поведение, с морал, с достойнство, с отговорност, с труд... Малко са такива, като него. Затова хората го обичат... Затова ние го обичаме... завинаги!"
Много съм съгласна, Къванч изглежда наистина е от тези редки хора, родени, за да радват хората с всичко, което правят. И за това никога не биват забравени.
Скрит текст:
И аз съм така, но от 4 месеца Cry Ще оцелеем, надявам се.
Орси Hug много ми хареса и твоето определение Flowers Hibiscus
Цитат
Хубава, богата, дълбока симфония в синьо е той!
Диве Kissing Heart случва се, и на мен след финала на Сблъсък на времето дълго време не ми се гледаше нищо.
Но, щом се занимаваш с Атийе, значи все пак гледаш нещо Simple Smile Продължавай с печенето на кивчета, страхотни са!
Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Наистина всеки е роден със своята си мисия, но някой са целунати от бог и озаряват света.
Да, навсякъде пишат, че за първи път ще дават в праймтайма на канала документален филм.

Коте Heart Eyes добре си наминала! Благодаря за споделеното за Нов живот, на мен също ми е много интересен за сега. Жалко, че не се гледа особено много. Да, Сблъсък също имаше плачевен рейтинг в тотала след прекъсването, но затова пък се гледаше от АБ групата, а тя е по-важната, с нея се съобразяват рекламодателите. И в СМ беше много обсъждан, а при НЖ и това го няма, да видим дали ще оцелее, дано. Колкото до ромкомите, Вратата на мен ми харесва, имайки предвид, че не си падам по такива сериали. Но, в него за сега няма характерните за този жанр тъпотии, та явно заради това Smile  Играта на актьорите ми е важна, а там всички играят добре. И рейтинга им е страхотен. МГ изобщо не го гледам, нямам време за губене.
Хубав ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 10:34 от queen_fenka

# 265
Привеет!! Blue Heart

Кате Hug и на мен ми хареса какво беше написала снощи!! Nature High Brightness
Фенче Kissing Heart
Цитат
А до преди 3 години аз наистина си гледах само Киво . ама не защото съм се правила на интересна , просто заради него загледах сериали въобще
ауу що реши, че съм го казала за теб, аз имах впредвид едни други фенки с други любимци: ))
Диве Hug
Скрит текст:
о да, забравих, че Уесли сложи край на футболната си кариера, още по-интересно ми е какво ще прави в ТР, след като написа този туит.
Коте Hug тенкю за коментара!!
ужас, не съм запомнила всички имена на второстепенните мъжки персонажи : ))
мисля, че Адем ще разкрие мръсните дела на Тимур, въпреки че рискува доста, ако почне да мъти водата на шефа си, тоя няма да му прости Neutral Face...ама и Ясемин с какви хора се набута, уж да й помагат, но май ще стане точно обратното. Head Band
за сега не виждам наченки на любов м/у тях.....Thinking
рейта се е покачил малко в сравнение с миналата седмица Hands V
Скрит текст:

.......................
фрагман по Канал Д>

доста гледания за 12 часа.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:02 от Airra

# 266
Добър ви/ни ден, момиченца!

Нали все нещо недоразбирам та да попитам - Къванч ще е водещ и коментатор в документален филм на тема земеделие ли?  Няма случайни изяви при него, да . Каузата му е здравословен начин на живот, но да пазим не само нашия си живот, а и този на планетата. И тези му участия са си негови искрени преживявания, действия и личен начин на живот.  Прочетох отново интервюто с него и пак същата мисъл, както и първия път ми направи впечатление:

" Защото не може да се живее, унищожавайки. Трябва да се научим да живеем, произвеждайки. Кристално ясно е."

Все си мисля, че ако времето на проекта от Нетфликс наближава, ще се  чуе някоя дума. Пък дори и като реклама. Дано не е толкова далече...!

# 267
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Изглежда много яко този документален филм, все едно си си пуснал Дискавъри Hands Plus1 Да, доста гледания има. Харесаха ми два коментара под клипа
Цитат
О, накрая ще видим истински проблем, излезе проект като този. Точно като великолепния документален филм за водата, няма живот, ако няма земеделие, животът е на път да свърши в Анадола.
Цитат
Братко, здраве на устата ти. Ами ситуацията е много лоша. Знаете, че се страхуваме да си отворим устата. Ние сме обявени за свирепи, предатели или pkkish. Всичко е идеално. Трябва да кажем, че всичко е супер. Справедливостта приключи в тази държава. Земеделието приключи. Обучението приключи. Една от гордостта ни беше здравето ни, мисля, че го губим бавно.
Е, от къде ти хрумна, че съм си помислила, че визираш точно пък мен Laughing Просто ми стана смешно, щото до скоро и аз бях от тези Smile
Орси Hug водещ ли ще е Киво, презентация ли ще прави отново, не зная, ще видим. Важното е, че ще е в праймтайма с важна за хората тема. Шапка му свалям, че действително го вълнуват такива значими неща.
Прекрасен е, от всякъде! Радвам се, че съм си избрала именно такъв човек за любимец, красив и отвън и отвътре  Heart

До довечера! Hug

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 11:59 от queen_fenka

# 268
Фенче Kissing HeartHands Plus1, наистина изглежда супер, доста добра продукция ще да е!
коментарите са хубави!!
Орси, браво, че си чела интервюто! Blush

Heart

я каква сладурска снимка от времето на КСШ.......

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 19:17 от Airra

# 269
.

Айре,

"Орси, браво, че си чела интервюто! "

Аз пиша, че го чета за втори път и отново ме впучатлява тази мисъл ти....

Че аз, най-вече,  на такива неща се впечатлявам.  А не толкова на това дали е красив или не и доколко е красив! Дори на тези, които ги превъзнасят за много красиви почвам да търся кусури. По принцип и в живота. И не го правя от лошо чувство, а и аз не знам защо. Спонтанно.

Общи условия

Активация на акаунт