Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Хубав петък!! Blue Heart

Пепи Hug
оправяй се бързо! Flowers Four Leaf Clover
Ире Kissing Heart Фенче Kissing Heart благодаря ви за споделеното! Kiss
наистина е доста трудно да се поддържа тема без актуални новини и проекти, но ние сме упорити Wink

м/у другото рейта на Нов живот е с малко нагоре, да видим какво ще решат от канал Д.

и нещо от мен.....

.....................
още красотичка Heartpulse

............
е не сме съвсем капо Wink
мммм Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 18:35 от Airra

# 391
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Също мисля, че наближава времето
Нетфликс  да направи анонс
за бъдещите творчески планове.
Харесвам мави рекламата,
но на някои от тези нови снимки на Къванч, 
не им разбирам много идеята.
Срещам асоциации с  предишни фото-сесии >>>

# 392
Добро съботно утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за колажа ти и за новата снимка от МАВИ, страхотни ! Kiss Като я видях се сетих за думите на Киво на кого от героите му биха отивали дънките най-много. Та ето отговора, прав е Hands Plus1

Благодаря и за снимката на Башак, прекрасна е.
Диве Hug благодаря за споделеното! И аз мисля, че е време тези от Нетфликс да кажат най-сетне кои ще са  бъдещите им проекти, но да видим Thinking Аз се кефя на красотичката ни в тези реклами, а главната идея мисля е всеки, който види дънките и др. артикули на марката върху Киво да купува, ама знам ли Smile
Да, трудничко е да поддържаме темата в тези условия, но винаги се намира какво да се сподели, само желание е нужно Heart Такова наследство ни е оставило нашето момче през годините, не е като да няма какво да си припомним, нали ?

Приятен почивен ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 10:10 от queen_fenka

# 393
Хубава събота!! Hug

Диве HugFlowers Rose
на мен, на последните Мави снимки-Къванч ми е една идея по-сериозен от колкото трябва.
Фенче Hug Flowers Hibiscus
офф не знам каква е практиката при Нетфликс и какви анонси трябва да правят.......Head Band
Цитат
Такова наследство ни е оставило нашето момче през годините, не е като да няма какво да си припомним, нали ?само желание е нужно.
май желанието липсва : ))

обаче виж коя песен на Феридун намерих Wink

и от Мави купона Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=ZHkKkUQbKjc
гифчета, от тогава Heart

................................
преди малко от Мави.........

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 12:42 от Airra

# 394
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Слънцето изгря и днес всичко изглежда по добре.
На мен много ми харесват новите снимки от Мави. Наистина Къванч изглежда по сериозен /рускините пишеха тъжен/ но на мен много ми харесва така. Определено на тях изглежда много слаб, та ми е интересно кога ли са правени.
Диве, ти следиш Нетфликс и сигурно знаеш кога обявяват проектите си за другия сезон, така че аз вече се настройвам за новини. А и пак при рускините четох, че OGM подготвят филм за януари с Ибрахим Ч....
Башак е много хубава на снимките от вчера, а преди малко беше качила в сторито си техните щастливи кокошки 🤣 с малки пиленца. Може би вече се връщат в Истанбул, за да почне да работи и другия член от семейството 😀
А ние  ще си чакаме и ще караме на спомени.
Айра, колажа е супер, признала съм те👏
И на мен много ми харесва идеята за сериал подобен на "Железният човек" , но да видим, какво ще излезе.
Като гледам какво става със сериалите в момента ми прави впечатление, че почти всички , в които участват техни утвърдени звезди са с нисък рейтинг, а този с Елчин даже го спират.  Прочетох, че в момента давали 38 сериала, а се чакат още, което си е пълно безумие. Публиката явно иска нещо ново, но пък новите им звезди ми се струват еднодневки. Така както лудуват по някой ,така и бързо го разлюбват.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 395
Пепи Hug ооо наминала си с дълъг пост, така обичам!! Blush
наистина да се прави в момента дизи за тв-я си е голям стрес, снощи бяха 7 на брой!!!
ходи да драпаш за рейтинг Mr. Green
супер пренаситен е турския зрител, а продуц. компании искат да снимат, щото това им е хляба: ))
някои от звездните им имена, които примерно са в исторически проекти са си добре с рейта.
за Къванч-само си предполагаме и мечтаем....Head Band
аз имах предвид исторически проект-но филм Wink Hands V
да, Башак е снимала щастливите им пилета: )), явно вече са си у тях!!
да беше снимала и щастливия си мъж, че рускините се убиха/някои де/ да го жалят колко бил тъжен Laughing
снимките за Мави според мен са правени преди 2 месеца!

за колажа-благодаря, сега ме е хванала музата:)

мммм

...................

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:03 от Airra

# 396
Айра, моя грешка 😢Имах предвид "Човекът с желязната маска " . Той си е исторически и приключенски.
😀

# 397
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Вярно е, че Къванч = Мави.
Но пък и Мави е участник в проектите на Къванч.
Така, че търся някаква подсказка за бъдеща роля.
Искам да разбера, какво цели да ми каже Къванч,
ту гледайки ме в очите, ту със зареян поглед някъде,
ту изправен, ту приведен, ту си завързва връзките на обувките, ...
Нищо не можах да измисля. Дори втората книга не разбрах коя е.
Имам и други бръмбари, ама друг път.
Лека вечер!!!

# 398
Привет отново, Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes
Лелее, тази снимка си е достойна за припадащия ми мишок, убиец е! Heart 

Е, няма друга подобна красота! Heart

Ооо, много се изкефих на песента, благодаря ти Айре! Kiss Като си спомня как ми беше влязла на времето в главата ... с дни си я тананиках, а пък видеото с Киво не зная колко пъти го изгледах и сега, ужасно ми харесва как я пее Heart Eyes И гифчетата са страхотни! А Феридун днес бил рожденик, да е жив и здрав! Flowers Four Leaf Clover

Пепи Heart Eyes Smile
Цитат
Може би вече се връщат в Истанбул, за да почне да работи и другия член от семейството 😀
Благодаря ти за споделеното! Kiss Надявам се, че вече си по-добре Hands Pray
Много се надявам да е така, направо ми се изчерпва търпението ... Ако не чакахме нищо, предполагам нямаше да ни е така напрегнато, а ? Дано наистина ни изненада с нещо фамозно и интригуващо патрона Hands Pray
Цитат
Съемки сериала по книге Гюльсерен Будайджиоглу "Девушка за стеклом" / Camdaki Kiz стартуют в ближайшее время
А, дано чуем нещо подобно скоро и за Краля, не вярвам Киво да играе в този Thinking Ако изобщо се снима в някой от двата, де Smile
Диве Hug и аз нищо не мога да измисля, ще очаквам изненада Satisfied А това е разкошно, благодаря ти! Kiss

Радвам се за Нов живот, дано да продължи!
А сега ви оставям, че имам да правя входно ниво Satisfied

# 399
Диве Hug
колажа Hands Ok Hand, може да си го открадна за шапка! Wink
Фенче Kissing Heart, познай дали днес не ми влезе пак в главата целия ден Laughing
и как пък се сетих точно за нея на РД на Феридун, да е жив и здрав!!! Wine Glass

# 400
.
                 Добър ден, дружки!

Обещава да е хубав и слънчев. Въпреки изненадващата гъста мъгла от сутринта. Но тя отстъпи.

Ние не отстъпваме - чакаме и чакаме. Чак ни се привиждат образи в позите на  Мави! /Това с намигване. Не намирам емотиконка./

Но феновете творят и  ме заредиха, благодарение на приятелка, с нова  "пратка  Къванч"!  Laughing

Приятна ни неделя и нека да е приятно чакането. Без вълнения излишни!

# 401
Привет!

Орсич, да ,най-после се стопли временцето, кееф!
Значи си заредила пак склада, а ? Супер! Hands Plus1
Ами чакаме ... какво друго ни остава ? Пък, дано дочакаме Smile
Айрич Heart Eyes ти си медиум, не ти го казвам за пръв път. Тя самата песен е такава, няма как да не ти влезе в главата Heart

Пожелавам ви прекрасна слънчева неделя! Hug

# 402
И от мен хубава неделя!! Flowers Blossom

Орси Hug
Фенче Kissing Heart, ее ако бях медиум, щях да предскажа какво и кога ще снима патрона Laughing
в случая е случайност Wink
ти какво гледаш сега? продължаваш ли с Бехлюл? Wink
има превод на Вратата, ако не си го видяла...........
https://ok.ru/video/1967475067575

Къванч е харесал тая стр. в ИГ, големи красоти!
https://www.instagram.com/traveltbz/
и Башак имаше нови снимки...........
Heartpulse

.......................

на инд. платформа MX Player
ДК има 54 млн. гледания Hands V

и малко СюДжес Heart за разнообразие

................

а това от пожарите в Хатай/вчера
ужас Sad
https://twitter.com/erdalonayli/status/1314863090136240130

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 13:35 от Airra

# 403
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Башак е споделила и тази снимка

Според мен е правена от самолет, сложила е и птица с разперени криле.  Сега като видях, че Къванч е харесал тази страница в ИГ почвам да мисля, че отиват някъде. А в първия момент реших, че отиват вече да снимат . Гладна кокошка....🤣
Дива, никога не съм и предполагала, че в рекламата на Мави може да има някаква подсказка за бъдещ проект на Къванч.  Та се върнах през 2018... Ако сега търсим нещо , то това е в очите му, леко меланхолични . В същото време по време на интервюто е  закачлив.Това най ми се връзва с образа , който описваха в книгата за краля. Но пък може и за другия да е . 🤔🤔🤔
А и друго забелязах, тази година Мави рекламират тениски на Кока-Кола, дали Къванч няма да ни изненада с реклама и там.
Въпроси, въпроси, въпроси ....
Прочетох, че Елчин е споделила, че причината за спирането на сериала не е само рейтинга. Намекнала е за политически причини. Канал Стар тв щели да го продават на приближени на Ердоган, а тя миналата година е поддържала неговия основен противник кмета на Истанбул. И за Нов живот имаше интересна публикация, но ми стана интересно, че Керем Чатай е направил нова продуцентката фирма, която прави сериала и след 10 годишно прекъсване отново работи с Канал Д.

Дива, колажа е супер 👏

Хубава, слънчева неделя ви желая 🤗🤗🤗

# 404
Айре Heart Eyes точно новата серия на Вратата гледам, благодаря! И за всичко споделено! Kiss Бехлю го замразих за сега Satisfied
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss А аз мисля, че просто са им харесали красотите в тази страница, а може и да са си набелязали някоя дестинация напред във времето, но точно сега никак не вярвам да ходят някъде Thinking

Аз не харесах сериала на Елчин и не съм гледала повече от 1 серия, но според мен именно заради ниския рейтинг се налага да го спрат. И в снощната серия рейтинга е на дъното, в Тотала е под 2 %, в АБ под 3 % . Ако поне в АБ групата имаха сносен рейтинг, нямаше да го спрат. Спират сериали и с други актьори, Елчин не е изключение. Дано поне Мелиса има късмет, нейния сериал наистина си струва.
На тази снимка се вижда много ясно белегът на устната му. Много ми е красив тук! Heart

Харесах си този колаж

Нека ни попее малко момчето ни Heart

Общи условия

Активация на акаунт