Привети, момичета!
Благодаря за превода! Да ви помоля за линк на агрофилмчето?! Благодаря!
А бе, какви са тези писаници за замразено месо!?!? Чуват ли се! Ако е някакво с марсиански произход да разбера, а то...Явно е за парти или пък за раздаване. на бедните, може би. Съседите правят тези неща. Предполагам, обаче, че те не са консуматори на месо. Поне не в големи количества. Месото е с протеини, но и токсично, киселинно.
Що се отнася за Керем Б. аз го харесвам. И като визия и като игра. Гледах го в един сериал нещо за града беще с Лидия-Лейля Туутлу. И не съм сигурна за още един. Но тях ги даваха по тв-то и затова. "Въпрос на чест" не съм гледала. Спомням си Фенчето, чколко много беше впечатлена, когато го гледаше.
Хандето също харесвам. Тече някакъв сериал с нея в момента. Дали не бяха и два по едно време.
На тази снимка на Башак с маската много добре изпъкват хубавите й бадемовидни очи.
Ире, гледай си каквото ти допада, мила! Има си достатъчно натоварване в ежедневието, та да се чувстваш длъжна /примерно/ да гледаш нещо, което те натоварва. Стига сериалът да е читав - не ме интересува жанрът.
Гости, жалко, че не можеш да дойдещ! Но това не значи, че няма да има и друга среща.

Този сериал колкото пъти да го дават, толкова пъти ще го гледаме, а ? 

точно тази новина чакаме всички, да