Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
.

Привети, момичета!

Благодаря за превода! Да ви помоля за линк на агрофилмчето?! Благодаря!

А бе, какви са тези писаници за замразено месо!?!? Чуват ли се! Ако е някакво с марсиански произход да разбера, а то...Явно е за парти или пък за раздаване. на бедните, може би. Съседите правят тези неща. Предполагам, обаче, че те не са консуматори на месо. Поне не в големи количества. Месото е с протеини, но и токсично, киселинно.

Що се отнася за Керем Б. аз го харесвам. И като визия и като игра. Гледах го в един сериал нещо за града беще с Лидия-Лейля   Туутлу. И  не съм сигурна за още един. Но тях ги даваха по тв-то и затова. "Въпрос на чест"  не съм гледала. Спомням си Фенчето, чколко много беше  впечатлена,  когато  го  гледаше.

Хандето също харесвам. Тече някакъв сериал с нея в момента. Дали не бяха и два по едно време.

На тази снимка на Башак с маската много  добре изпъкват хубавите й бадемовидни очи.

Ире, гледай си каквото ти допада, мила! Има си достатъчно натоварване в ежедневието,  та да се чувстваш  длъжна /примерно/ да гледаш нещо, което те натоварва. Стига сериалът да е читав - не ме интересува жанрът.

Гости, жалко, че не можеш да дойдещ! Но това не значи, че няма да има и друга среща.

# 376
Привет отново! Hug
Гости Hug благодаря, разбрах за кой сериал става дума. Не съм го заглеждала изобщо.
Скрит текст:
ТМ не успя ли да си намери работа в София ? Предполагам заради него си се върнала в Плевен и работиш от там. Жалко, щеше да е хубаво да се видим, но ще остане за друг път Hands Plus1
За теб!  Heart Този сериал колкото пъти да го дават, толкова пъти ще го гледаме, а ? Laughing

Цитат
Журналистка и бизнес-леди Тулай Демир Октай на вопрос "Кто лучше всего использует язык тела среди знаменитостей, а кто испытывает некоторые трудности?" ответила, что Кыванч Татлытуг в этом очень хорош и отлично держится на публике. Она также в этот список добавила Халита Э., Бергюзар Корель, Энгина А. и певицу Хадисе. А в список тех, кому надо немного поработать над языком тела, включила Берен Саат, Мерве Болугур, Йылдыз Тильбе и Сердара Ортача.

Журналистката и бизнес дамата Тулай Демир Октай на въпроса " Кой най- добре използва езика на тялото си от знаменитостите и кой изпитва някои затруднения "  отговори, че Къванч Т. е много добър в това и се държи отлично в публичното пространство. В този списък тя добави Халит Е., Бергюзар Корел, Енгин А. и певицата Хадисе. А в списъка на тези, на които им трябва малко да поработят в това отношение включи Берен Саат, Мерве Б., Йълдъз Тилбе и Сердар Ортач.
И още
Цитат
Отзывы о документальном фильме «Сельское хозяйство — наше будущее».

Телевизионный критик и журналист Сина Кологлу:
ㅤㅤ► Я посмотрел документальный фильм «Сельское хозяйство — наше будущее» на телеканале D. Одним словом, фильм просто великолепный. Визуальная часть документального фильма, описывающая сельское хозяйство, идеальная. Можно заметить, что проделана обширная визуальная работа. Свою презентацию Кыванч Татлытуг представил в убедительной манере.

Журналистка Ойя Доган:
ㅤㅤ► Вечером я переключала каналы в поисках сериала и наткнулась на документальный фильм «Сельское хозяйство — наше будущее», который начался сразу после вечернего выпуска новостей. Моя первая мысль была о том, что РТЮК наказал телеканал D таким способом. Но, когда в фильме я увидела Кыванча Татлытуга в качестве ведущего, я поняла, что это не наказание, а награда. Как журналистка, которая работала с такими известными личностями, как Мехмет Али Биранд, Рыдван Акар, Мурат Кахраман, Бану Аджун, Утку Башар и наблюдая за ними спустя годы на главном телеканале, кроме того, в прайм-тайм, я конечно, вместо сериала выбрала просмотр документального фильма.

Отзиви за документалния филм „Земеделието е нашето бъдеще“.

Сина Колоулу, телевизионен критик и журналист:
ㅤ ㅤ ► Гледах документалния филм „Земеделието е нашето бъдеще“ по телевизионния канал D. Накратко, филмът е просто страхотен. Визуалната част на документалния филм, описващ земеделието е перфектна. Видно е, че е направена обширна визуална работа. Kъванч Taтлъту представи своята презентация по убедителен начин.

Журналистката Оя Доган:
ㅤ ㅤ ► Вечерта прехвърлях каналите в търсене на сериал и попаднах на документалния филм „Земеделието е нашето бъдеще“, който започна веднага след вечерния обзор новини. Първата ми мисъл беше, че RTUK наказва телевизионния канал D по този начин. Но когато видях Kъванч Taтлъту като водещ във филма, разбрах, че това не е наказание, а награда. Като журналистка, работила с такива известни личности като Мехмет Али Биранд, Ръдван Акар, Мурат Кахраман, Бану Аджун, Утку Башар и гледайки ги години по-късно на основния телевизионен канал, освен това и в праймтайма, разбира се, вместо сериал избрах да гледам документалния филм.
Айре Heart Eyes точно тази новина чакаме всички, да Успокоих се Stuck Out Tongue Winking Eye
А като ядеш главно месо наистина много се отслабва, един приятел си дойде като гимназист след една година в Америка, там само стекове 41 номер е ял. Дойде си, започна да си яде хляб, боб, леща и др. неща и пак си върна формата  Smile
Прегледах с мишката 1 серия на Селджуците, ами впечатляващо е сниман, Буура ми хареса и Екин Коч също, само дето много не ми се връзват да играят баща и син, но нейсе. Между другото е интересен, но няма да го следя, много ми стават.
Oрсич Hug заповядай!

# 377
  • Плевен / София
Фенче,
Скрит текст:
аз работя в София, но заради пандемията работя дистанционно  в момента, а ММ се оказа от София, защото сина се върна в Плевен...те така се завъртяха нещата....

От много време не съм ви пускала любимия си клип нали?

https://www.vbox7.com/play:a6698042fd?p=favourites&id=2419215

# 378
.

Страхотна сцена! Много хубава и нежна двойка! Гости, благодаря!

Фен, благодаря! Само трябва да си намеря съоръжение със звук, че ми изневериха звуците. А не ми се гледа през телефон.

Момичета, лека!

# 379
Здравейте, момичета!

Извинете, ако влизам на слабо време, но много ми хареса тази снимка. Вървеше с "голямата новина" за закупените 30 кг месо. Да си го ядат със здраве!

# 380
Фенче Kissing HeartGrinning
за преводите!! Hands Plus1 Flowers Hibiscus
от високопротеинната/кето/ диета се отслабва, да..имаме и друга наша позната за пример! Wink
Орси, разсмя ме Laughing
Цитат
Ако е някакво с марсиански произход да разбера, а то...
ама как скочи на месото, знам, че не си му фенка ; ))

Вале, кой знае колко е вярно.....

............................
и ДК ще започва във Франция!! Hands Ok Hand
трейлъра>
https://twitter.com/kivanc_latest/status/1313910800218755072

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 22:10 от Airra

# 381
  • Плевен / София
Така или иначе осъмнах...да ви сложа и кафето за сутринта...

https://www.vbox7.com/play:afde0332?p=favourites&id=2419215

# 382
Добро утро! Hug

Гости Hug благодаря за кафенцето, любимата сцена от КГ и страхотната песен от МиХ Kiss
Скрит текст:
Е, ти направо ме шашна, нали заради сина дойде да работиш в София, на него много му харесваше тук, наистина са се завъртели здраво нещата при вас Thinking

Айре Heart Eyes еха, завидях им на французите, ако ги гледат за първи път и двата сериала. А ние си чакаме поредното повторение, като няма нещо ново Smile
Вале Hug ето ти още от тази серия, ако не си ги виждала

Тази май не сме я виждали Thinking

Орси Hug за нищо!
Хубав ден ви пожелавам!

# 383

Гости Hug Coffee
Фенче Kissing Heart
Цитат
А ние си чакаме поредното повторение, като няма нещо ново
направо нямам думи, колко ми е тъпо, че няма новини
обаче снощи какво ми хрумна....
ако има нистина игрален филм, с този замък за който бяха писали в ТТ, да не би Киво за това да я пуска тая коса???
та гладна кокошка просо сънува : ))
Пепи, как си?? Hug
я вземи да спиш с тениската Мави, може да има ефект!!

снимки, които не съм виждала.....

Ире Kissing Heart,,,,, нещо за теб Blush
https://www.youtube.com/watch?v=u7Um7bBz6cM

и нещо за настроение Laughing

..................
нова

много е унил Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 14:52 от Airra

# 384
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ха, продължават да се появяват нови снимки от МАВИ, супер!
Цитат
много е унил
Това е само роля Smile

Косата със сигурност я пуска именно за филм или пък за сериала, ще видим Thinking Снимките на другите филми май вече приключват, дано най-сетне ни зарадват с нещо Hands Pray
Цитат
#Teammy_Netflix

⚡В турецких СМИ сегодня вновь появились результаты исследования, проведенного в странах, где присутствует Нетфликс, в котором ясно показана корреляция между просмотров турецких сериалов и фильмов на платформе и интересом к Турции, в том числе и увеличением потока туристов в страну. Исследование мы уже цитировали ранее, но интересно другое - платформа снова начала активный пиар своих проектов. Учитывая, что съемки сериалов Нетфликс либо подходят к концу, либо уже закончились, мы ждем объявления о новом блоке проектов, который Нетфликс представит на турецком рынке. В частности, объявления о новом сериале Кыванча Татлытуга, тизера фильма Чагатая Улусоя, возможно нового сериала Пера с участием Хазал Кая, нового сериала Джема Йылмаза и несколько других приятных сюрпризов.
 #Teammy_Netflix

В турските СМИ днес се появиха отново резултатите от проучване, проведено в страни, където присъства Netflix, което ясно показва корелацията между гледането на турските телевизионни сериали и филми на платформата и интереса към Турция, включително увеличаване на потока от туристи към страната. Вече цитирахме изследването и по-рано, но нещо друго е интересно - платформата отново започна активен PR на своите проекти. Като се има предвид, че снимките на сериалите за Netflix или приключват, или вече са приключили, чакаме обявяването на нов блок проекти, които Netflix ще представи на турския пазар. По-специално, обявяването за новия сериал на Къванч Татлъту, тийзър за филма на Чаатай Улусой, евентуално нов сериал Пера с участието на Хазал Кая, новия сериал на Джем Йълмаз и няколко други приятни изненади.

Ами ... чакаме!

# 385
.

" По-специално, обявяването за новия сериал на Къванч Татлъту, ..."

Звучи мнооого добре, отлично даже!

Фен, благодаря за  новината, която като свеж полъх повя след дългата липса на движение!

# 386
Фенче Kissing Heart, мерси! Hands Plus1
Тйими-ту са най-големите оптимисти!!

Heart

лека вечер!

# 387
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Прекрасна е новата снимка

Фени, дето се казва от твоята уста ..... А дано свърши чакането ни.
Айра, трябва да опитам с тениската 😁
Аз още не съм се оправила съвсем и само ме кара да спя, но и това ще мине.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 388
Привееет по късни доби, но пък от сърце! 🥰

На мен много ми харесва Къванч на новата снимка. 😍 Чудя се дали има такава, на която да не ми?! 🤔

Айре 😍,
Ооо, благодаря за интересното видео, с удоволствие го изгледах. 😊 Прекрасни са ХанКер. Силно се надявам да поддържат този рейтинг и да се задържат на екран. В Неверник има сцени, които в Турция не са подходящи, та се чудя дали ще продължават в същия дух. 🤪
Дано предположенията ти за косата на Къванч и замъка са верни! 🙏

Тамън навреме дойде и новината, споделена от Фенка. Благодаря ти, Фенче 😍, че я донесе, много ме зарадва! 🌺 А дано се окаже истина! 🙏
Вие, дружки, определихте ли си среща? 😊

Двама прекрасни мъже! Адски различни, но и двамата ми харесват.

Спокойна нощ! 🦋

# 389
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря, прекрасник! Heart

Да, тези от Тийми са оптимисти като мен Smile
Пепи Heart Eyes не зная дали е точно новина, но някак вярвам, че ще е именно така. Оправяй се бързо! Two Hearts
Ирко Heart Eyesблагодаря за споделеното, джанъм! Kiss Да, дано се окаже истина Hands Pray
Ами предвид състоянието на Пепи няма да се видим и тази събота, отлагаме я срещата за следващата , пък дано най-сетне успеем да се видим.
Цитат
КЫВАНЧ - Официально номинирован быть в списке 100 самых красивых лиц 2020 года международного рейтинга TC Candler.
The 100 Most Beautiful / Handsome Faces of 2020. Nominations on YouTube!
Самый достойный кандидат!Поздравляем!👏🏻👏🏻👏🏻

Много ни липсва Киво на всички, та нека си го припомним в действие Satisfied

Хубав ден ви пожелавам, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт