Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Що ми се струва, че някой гледаше ЗП.
Ама не разбрах до къде стигна.

# 361
Добър вечер, милички! 🧚♀

Радвам се, когато успявам да се добера до темата, че и да пиша! 😊

Айре 😍, Фенче 😍,
Много вкусни кафенца сте споделили, чак и сега ми се допиха, ставам пристрастена към кофеина, май, май. 😎

Супер неща сте споделили, въпреки сушата. Добре, че си имахме Мави и филма, че иначе щеше да е доста тегаво, съгласна съм.
Фенче 😍,
Ханде и Керем са изключителни! Пълнят ми душата, когато ги гледам и нямам търпение за следващия епизод.
Да е жив и здрав Биркан! 🎊
Аа селджуците наистина разбиват рейтинга, минават и двата титана. Аз да ви кажа честно, много се притесних за Вратата. Рейтингът беше паднал, а утре започва Неверник, а и Осман. Дано рейтингът е приличен и да се задържи на екран! 🙏🙏🙏

Айре 😍,
Много ме разсмя с това, хаха. 😂
“поне Башак да поработи от семейството: )) Mr. Green“
И на мен ми харесва начупената ѝ коса. Самата тя излъчва класа, но не студена, ами една такава топла и земна. 💕

Диве 😍,
Фенка започна ЗП, но и аз не знам до къде е стигнала вече. 🤔

Желая ви щастлива и спокойна нощ!

# 362
Диве Hug до под кривата круша съм със ЗП Grinning Ето, сега излезе 5 серия на НЖ, как да стане, не ми стига времето Laughing
https://ok.ru/video/1985186368212
Ужасно ми липсва Киво, но искам да го гледам в нещо ново все пак Старите му проекти ги знам вече наизуст, вкл. и от ЗП не съм забравила нищо Pensive

Благодаря за страхотните кивчета! Kiss
Ире Heart Eyes Вратата си има публика, много се надявам да се задържат. Само дано не го развалят, за сега ми е супер, а двойката ми е любима този сезон,  само да се гледат, без никакви целувки са страхотни, много си паснаха Керо и Хандето. Изобщо не съм съгласна, че Ханде не играе хубаво и Керем теглел сериала, както четох, тази роля си е точно за нея и я играе страхотно! Не съм я гледала преди , така, че няма с какво да сравнявам и слава богу Smile И на Керем страшно му пасна ролята, след Ийт Калъч, следващ фаворит ми стана Серкан Булат! Ако не си гледала " Въпрос на чест" те съветвам някой ден да го изгледаш, там Керем е страхотен, а самия сериал ми е сред най-любимите. Изгледах го една отпуска за седмица, половината серии на руски, не можех да се откъсна просто.
Този колаж е супер Smile Благодаря! Kiss

Лека вечер, отивам да гледам! Hug

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 20:35 от queen_fenka

# 363
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Благодаря за поздравите 😍
Не знам от луната ли е, от Марс ли е, но от вчера главата ми ще пръсне.
Минавам само да ви поздравя и утре се надявам да съм добре и ще пиша.
Тази нова ли е ?

# 364
  • Плевен / София
Скрит текст:
Диве Hug до под кривата круша съм със ЗП Grinning Ето, сега излезе 5 серия на НЖ, как да стане, не ми стига времето Laughing
https://ok.ru/video/1985186368212
Ужасно ми липсва Киво, но искам да го гледам в нещо ново все пак Старите му проекти ги знам вече наизуст, вкл. и от ЗП не съм забравила нищо Pensive

Благодаря за страхотните кивчета! Kiss
Ире Heart Eyes Вратата си има публика, много се надявам да се задържат. Само дано не го развалят, за сега ми е супер, а двойката ми е любима този сезон,  само да се гледат, без никакви целувки са страхотни, много си паснаха Керо и Хандето. Изобщо не съм съгласна, че Ханде не играе хубаво и Керем теглел сериала, както четох, тази роля си е точно за нея и я играе страхотно! Не съм я гледала преди , така, че няма с какво да сравнявам и слава богу Smile И на Керем страшно му пасна ролята, след Ийт Калъч, следващ фаворит ми стана Серкан Булат!
Ако не си гледала " Въпрос на чест" те съветвам някой ден да го изгледаш, там Керем е страхотен, а самия сериал ми е сред най-любимите. Изгледах го една отпуска за седмица, половината серии на руски, не можех да се откъсна просто.
Този колаж е супер Smile Благодаря! Kiss

Лека вечер, отивам да гледам! Hug
Фенче, дай линк за този сериал...не съм го гледала...

# 365
Гости Hug заповядай-наистина много силен сериал/римейк на италианския с Габриел Гарко/
https://www.vbox7.com/play:506b10fbc1?p=playlist&id=2278263
и това, което ще напиша не важи за теб.....Wink
ох наблюдавам една тенденция- има едни нови фенки на тур. дизита, които гледат предимно ромкоми Laughing
сега Керем играе в такъв и уаууу каква изненада- много добър актьор, пък нищо не били гледали с него: )) добре, че Кирето се включи в такъв, че да разберат какъв актьор е......
за мен истината в турските сериали са драмите!
Вратата- интересен ми е, но определено не съм уау....няма кой знае каква интрига, леко елементарен ми е сюжета.
не мога да се запаля толкова само от една романтична, добре изглеждаща двойка.
но всеки с вкуса си, нали? Wink

Фенче Kissing Heart
Цитат
Ма как пък няма нищооо ... до кога ще е тази суша се чудя  Thinking
да, и аз.....
искрено се съмнявам, че Къванч е в Бодрум , а Башак в Ист, но няма как да знаем Wink
историческия сериал с Буура- голяма пропаганда, не мога да издържам такива.
Ире Kissing Heart радвам се, че си наминала джанъм!! Blush
и аз така я намирам Башак-топла Heart мисля, че носи едно чувство на спокойствие и уют, което много обича Къванч. Wink
за Вратата-и да се задържат с 5 рейтинг, пак е добре, ще си продължат историята спокойно. Hands V
Пепи Hug, оо утре да си добре, ти пожелавам!!
снимката не е нова.
Диве Hug

Heart нашата любов-Кузей!!

лекинка.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 22:22 от Airra

# 366
Пепи Heart Eyes ооо, дано утре да си добре! Hands Plus1 Не, тази снимка е от времето на Джесур.
Гости Hug Айрето Heart Eyes ти е дала линк, гледай го непременно, смятам, че ще ти хареса, аз именно там харесах и Керем и Шукрю и най-вече Бурджу, въобще целия актьорски каст беше на ниво, невероятен сериал. Играе и Тилбе Саран. Историята е отново за двама братя, единият стана прокурор / Шукрю /, другия стана мафиот / Керем /, но как се обичаха само ... наистина много силна история. Честно казано, хареса ми повече от оригинала.
Айре Heart Eyes И аз съм на твоето мнение, но на мен пък за пръв път ми е интересен някой ромком след Статуса Smile Не ми е елементарен сюжета, както е на повечето в този жанр. А и повечето от актьорите ми харесва как играят, не го гледам само заради Керо и Ханде.  А някои само такива сериали си гледат, къде да го видят Керем преди това ? Smile  Ако помниш, никак не бях очарована, че той прави стъпка назад с такъв тип сериал, а той пък взе, че ми хареса Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво да се прави, докато чакаме Киво, все нещо трябва да се гледа, а никой друг освен този и НЖ и ДЧ не ми привлича вниманието. Аз сериала на Буура нямам намерение да го гледам, просто исках да го видя и него в различна роля. Ще го мина с мишката Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 00:34 от queen_fenka

# 367
Добро утро! Hug

Излезе превод на това, което говори нашият чаровен природолюбител в документалния филм от миналата седмица Two Hearts
Цитат
Земята на Анадола е една от най-продуктивните земеделски земи в света с идеален баланс на въздух, вода и почва, която притежава уникално екологично богатство. Плодородните земи на Анадола са позволили безброй цивилизации да съществуват на тази земя в продължение на много години. С развитието на селското стопанство Анадола се превърна в център на живота, вдъхновяващ развитието на цивилизациите.
Анадола се явява едно от най-важните зърнохранилища в света от гледна точка на климатичните условия, географските особености и ендемичното растително разнообразие. Нашите фермери, които обичат природата я изучават, те откриват хиляди начини за обработката на почвата, за събиране на реколтата от растенията. Благодарение на фермерите, работещи из цяла Анадола, ценностите на хилядолетния опит са ни поверени. Всички ние носим отговорността да опазваме нашето земеделие и да го предаваме на бъдещите поколения.
Турция е сред първите 10 най-важни страни в селскостопанското производство в света. 5.1 милиона души в Турция работят в селскостопанския сектор, което представлява 18% от националната работна сила. Селското стопанство е съкровището и бъдещето на Турция. Всички ние носим отговорност да гарантираме, че това съкровище ще блести за идните поколения.
Може ли майката природа да се опита да ни каже нещо важно по време на пандемията, в която се намираме сега? Ерата на пандемията ни накара всички да осъзнаем колко ценна е околната среда за нас. Всички трябва да станем едно цяло с природата. Земята ни гледа толкова дълго с майчина състрадателност. Храни и съживява човечеството.
Земята и водата са нашият източник на живот. Най-големият капитал за нашите фермери. Знаете ли, че ние използваме 73% от питейната си прясна вода за напояване в селското стопанство? Можем да защитим нашата земя, вода, природата, която имаме, и да я предадем на бъдещото поколение. Но това зависи не само от фермерите, но и от съвместните усилия на всички хора, живеещи на анадолска земя.
Повече от 820 милиона души по света страдат от глад. Ето защо селското стопанство е нашето бъдеще ... Нека да мислим не само за нашите компании, марки, но и за земеделието като за нашето собствено семейство, нашите деца, нашият собствен живот и всъщност има много важни неща, които можем да направим всички ние индивидуално за развитието на селското стопанство.
Земеделието е нашето бъдеще и можем да изградим това бъдеще само днес, като се обединим всички заедно.
Американките от скоро се кефят на Перличка, харесва им много Heart

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 368
Добро утро! 🧚♀

Фенко 😍,
Благодаря за кафето! 🌺
Определено и аз обмислям гледането на “Въпрос на чест”, но след този натоварен месец. Аз нищо не съм гледала с Керем, а искам да гледам. Много препоръчват и в “Очакване на слънцето”, ама мен нещо не ме привлича. Там Керем го играе мафиот, а? Леле, ти да видиш. 😎
Аз съм зарибена по Вратата, развълнува ме тази история и то много.  И аз не съм съгласна, че Керем дърпал сериала, а Ханде нищо не правела - пълни простотии! Чудна е Ханде, чудна. Всички обикнахме нейната Еда. ♥
Благодаря ти за превода! 🌺
Много силни думи, идващи от сърцето на Къванч. 👏🏻👏🏻👏🏻

Айре 😍,
И аз като теб гледах само драми. Турски ромком не бях гледала през живота си, ама това лято определено малко се изморих от драмите, че и в реалността ги имаше 🤪, и рязко смених жанра. И с книгите така - до преди това само трилъри и криминалета, а сега искам нещо леко и романтично. Нещо ми става, ама и аз не знам какво.
Точно топла е Башак. Представям си на живо колко по- силно излъчване има. 🥰
Ох, много ни липсва на всички Къванч, ама ще потраем още малко. Надявам се на блага вест. 🙏
В ИГ постоянно ми излизат някакви журналисти, коментиращи Къванч и феновете пишат “Да защитим Къванч”. Знаете ли за какво иде реч, че ми стана адски любопитно? 🤔🤔🤔

Хубав ден! 💋

# 369
  • Плевен / София
Гости Hug заповядай-наистина много силен сериал/римейк на италианския с Габриел Гарко/
https://www.vbox7.com/play:506b10fbc1?p=playlist&id=2278263
и това, което ще напиша не важи за теб.....Wink
ох наблюдавам една тенденция- има едни нови фенки на тур. дизита, които гледат предимно ромкоми Laughing
сега Керем играе в такъв и уаууу каква изненада- много добър актьор, пък нищо не били гледали с него: )) добре, че Кирето се включи в такъв, че да разберат какъв актьор е......
за мен истината в турските сериали са драмите!
Вратата- интересен ми е, но определено не съм уау....няма кой знае каква интрига, леко елементарен ми е сюжета.
не мога да се запаля толкова само от една романтична, добре изглеждаща двойка.
но всеки с вкуса си, нали? Wink

Скрит текст:
Фенче Kissing Heart
Цитат
Ма как пък няма нищооо ... до кога ще е тази суша се чудя  Thinking
да, и аз.....
искрено се съмнявам, че Къванч е в Бодрум , а Башак в Ист, но няма как да знаем Wink
историческия сериал с Буура- голяма пропаганда, не мога да издържам такива.
Ире Kissing Heart радвам се, че си наминала джанъм!! Blush
и аз така я намирам Башак-топла Heart мисля, че носи едно чувство на спокойствие и уют, което много обича Къванч. Wink
за Вратата-и да се задържат с 5 рейтинг, пак е добре, ще си продължат историята спокойно. Hands V
Пепи Hug, оо утре да си добре, ти пожелавам!!
снимката не е нова.
Диве Hug
Heart нашата любов-Кузей!!

лекинка.
Айра, аз Керем го гледах във Тандема с нашето Джемре и Ибо....и ми хареса, но не се върнах да гледам други негови сериали. Когато започвах да пиша във форума много споменаха Слънцата....викам  си  боже....за какви Слънца примират....аз и Огледален свят не съм гледала, но с първите наваксах...и понеже си обичам драмите викам да погледна и Въпрос на чест
Голяма драма се задава в ДЕК...

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 10:27 от gostenka68

# 370
Ире Heart Eyes  мен " В очакване на Слънцето " не ме впечатли особено, младежки сериал, Керем беше на място, защото е много млад там, но партньорката му не ставаше да играе гимназистка, мое мнение. А много фенове бяха луднали по тази двойка, на мен изобщо не ми въздействаха, тя ми е много едра и груба до него, той не е особено висок и му отива по-нежна партньорка, мое мнение. После я гледах Ханде Доандемир в един филм с Шукрю, с него повече ми хареса.Тя и Ясемин Ален е доста висока, но ми харесаха заедно с Керем във " Въпрос на чест", именно защото е по-нежна. А с Бурджу ми харесаха много, но не било писано да са заедно в този сериал. На теб може и да ти допадне Слънцето, де. Гледала съм почти всичко с Керем, само не съм гледала от край до край все още сериала, където играе с нашата Ойкю и Вампирите с Елчин, но за мен най-добрата му и силна роля е именно на Ийт Калъч от ВЧ.Там показа игра, която ме накара да го гледам и в другите му проекти. Мисля, че и на теб ще ти хареса ВЧ, историята е доста завладяваща, а и актьорите си ги бива. Тежка драма е, може би по-нататък, като ти мине сегашната настройка, но си заслужава според мен. И разбира се, турските зрители и него не го оцениха, само 26 серии е Smile А аз пък харесвам най-много сериалите , които не се гледат особено в Турция, парадокс Laughing
Не ти трябва да разбираш за какво са тези акции на феновете в ИГ, ще се ядосаш много. Но, ако много се интересуваш, ще ти напиша на лични, защото не смятам да мърся темата с подобни простотии Rage
Гости Hug и аз не успях да изгледам Огледален свят, изобщо не ме грабна. А някои са запленени от него ... наистина е въпрос на вкус.
Какво е ДЕК ? Thinking
Скрит текст:
В събота следобед мислим с Орси и Пепи да се видим, ако си свободна, заповядай при нас, а ? Още не сме уговорили часа и мястото, пиши на лични, ако се интересуваш. Ще се радвам да се запознаем на живо Heart
Цитат
Французы не могли остаться равнодушными к Кыванчу Татлытугу.
«Кузей Гюней» выходит на французском канале M6!👍🏻

Че те не го ли бяха гледали, такива спомени имам Thinking

# 371
Привеет! Hug

Фенче Kissing Heart, оо благодаря за превода!! Flowers Bouquet много ми хареса!! Hands Plus1
и клипчето е много сладко!!
Ире Kissing Heart
Скрит текст:
охх какво сънувах- харесала си си обеци с цвете, като годежния пръстен на Еда и ми се обаждаш по вайбър да ми ги покажеш Grinning
за другото, ще ти пиша на ЛС.
няма лошо да смениш жанра, важното е да ти носи удоволствие! Blush
и аз много харесах Ханде, много е нежна и въздействаща с обраната си игра.
една нова снимка на Башачка, а това до нея е коафьор, който има снимка и с нея Wink
https://www.instagram.com/p/BsIqf9-Am2T/

Гости Hug, ама разбира се, че не може да се гледа всичко! Wink
и аз като дойдох във форума-беше супер хит Слънцата, но го изгледах по-късно, на мен ми е средна хубост.
Тандема не съм го гледала и нямам намерение...Wink

и любима музика Hearts

що не повторят пак КГ? Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
предполагам скоро ще пуснат Иронията по бтв Лейди Wink

Фенче Kissing Heart, ДЕК е сериала с Ибо и Демет, с Гости го гледаме!!
КГ май го даваха във Франция, но може сега да го дават по друг канал Thinking
ето източника:
https://www.magazinsortie.com/dizi/fransizlar-kivanc-tatlitug-a- … tQS7e6WnFdBF-xPls

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 11:22 от Airra

# 372
Цитат
що не повторят пак КГ? Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Айре Heart Eyes щото знаят, че пак ще го гледаме

Благодаря за споделеното! Kiss Да, обясни и ти на Ирето Heart Eyes че аз ще се приготвям за работа.
Ааа, ясно! Да, може би са го давали на друг канал КГ.
Хайде, до довечера! Hug

# 373
  • Плевен / София
Скрит текст:
Ире Heart Eyes  мен " В очакване на Слънцето " не ме впечатли особено, младежки сериал, Керем беше на място, защото е много млад там, но партньорката му не ставаше да играе гимназистка, мое мнение. А много фенове бяха луднали по тази двойка, на мен изобщо не ми въздействаха, тя ми е много едра и груба до него, той не е особено висок и му отива по-нежна партньорка, мое мнение. После я гледах Ханде Доандемир в един филм с Шукрю, с него повече ми хареса.Тя и Ясемин Ален е доста висока, но ми харесаха заедно с Керем във " Въпрос на чест", именно защото е по-нежна. А с Бурджу ми харесаха много, но не било писано да са заедно в този сериал. На теб може и да ти допадне Слънцето, де. Гледала съм почти всичко с Керем, само не съм гледала от край до край все още сериала, където играе с нашата Ойкю и Вампирите с Елчин, но за мен най-добрата му и силна роля е именно на Ийт Калъч от ВЧ.Там показа игра, която ме накара да го гледам и в другите му проекти. Мисля, че и на теб ще ти хареса ВЧ, историята е доста завладяваща, а и актьорите си ги бива. Тежка драма е, може би по-нататък, като ти мине сегашната настройка, но си заслужава според мен. И разбира се, турските зрители и него не го оцениха, само 26 серии е Smile А аз пък харесвам най-много сериалите , които не се гледат особено в Турция, парадокс Laughing
Не ти трябва да разбираш за какво са тези акции на феновете в ИГ, ще се ядосаш много. Но, ако много се интересуваш, ще ти напиша на лични, защото не смятам да мърся темата с подобни простотии Rage
Гости Hug и аз не успях да изгледам Огледален свят, изобщо не ме грабна. А някои са запленени от него ... наистина е въпрос на вкус.
Какво е ДЕК ? Thinking
Скрит текст:
В събота следобед мислим с Орси и Пепи да се видим, ако си свободна, заповядай при нас, а ? Още не сме уговорили часа и мястото, пиши на лични, ако се интересуваш. Ще се радвам да се запознаем на живо Heart
Цитат
Французы не могли остаться равнодушными к Кыванчу Татлытугу.
«Кузей Гюней» выходит на французском канале M6!👍🏻

Че те не го ли бяха гледали, такива спомени имам Thinking
Домът в който си роден е твоята съдба-сериал с Демет и Ибо, който игра с Ойкю в Тандема.
Относно предложението
Скрит текст:
С удоволствие бих дошла, но в момента не съм в София. Работя дистанционно от Плевен. Друг път ще е ....
Завиждам на тези, които ще гледат Кузей-Гюней.

# 374

Той купи 30 кг месо!
Известният актьор Kıvanç Tatlıtug е един от редовните посетители на ресторанта Steakroom, разположен в Armutlu. КТ, който обича да яде и купува месни продукти в Steakroom, наскоро включи всички месари от магазина със своята поръчка. Защо красавецът е купил 30 кг месо: дали за парти за барбекю, или за да го замрази, остава загадка. Но едно е ясно, че Kıvanç Tatlıtug и съпругата му Basak- дължат физическата си форма на диета, основана на протеини!

Фенче Kissing Heart, може да се успокоиш!! Stuck Out Tongue Winking Eye
храната на храната не е за него:))
но Башак май е вегетарианка, яде само риба Wink

В ТТ големи бъзици-"Точно тази новина са чакали" Joy

Общи условия

Активация на акаунт