Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Що ми се струва, че някой гледаше ЗП.
Ама не разбрах до къде стигна.

до под кривата круша съм със ЗП
Ето, сега излезе 5 серия на НЖ, как да стане, не ми стига времето 
Старите му проекти ги знам вече наизуст, вкл. и от ЗП не съм забравила нищо 

Вратата си има публика, много се надявам да се задържат. Само дано не го развалят, за сега ми е супер, а двойката ми е любима този сезон, само да се гледат, без никакви целувки са страхотни, много си паснаха Керо и Хандето. Изобщо не съм съгласна, че Ханде не играе хубаво и Керем теглел сериала, както четох, тази роля си е точно за нея и я играе страхотно! Не съм я гледала преди , така, че няма с какво да сравнявам и слава богу
И на Керем страшно му пасна ролята, след Ийт Калъч, следващ фаворит ми стана Серкан Булат! Ако не си гледала " Въпрос на чест" те съветвам някой ден да го изгледаш, там Керем е страхотен, а самия сериал ми е сред най-любимите. Изгледах го една отпуска за седмица, половината серии на руски, не можех да се откъсна просто.
Благодаря! 

до под кривата круша съм със ЗП
Ето, сега излезе 5 серия на НЖ, как да стане, не ми стига времето 
Старите му проекти ги знам вече наизуст, вкл. и от ЗП не съм забравила нищо 

Вратата си има публика, много се надявам да се задържат. Само дано не го развалят, за сега ми е супер, а двойката ми е любима този сезон, само да се гледат, без никакви целувки са страхотни, много си паснаха Керо и Хандето. Изобщо не съм съгласна, че Ханде не играе хубаво и Керем теглел сериала, както четох, тази роля си е точно за нея и я играе страхотно! Не съм я гледала преди , така, че няма с какво да сравнявам и слава богу
И на Керем страшно му пасна ролята, след Ийт Калъч, следващ фаворит ми стана Серкан Булат!
Благодаря! 

заповядай-наистина много силен сериал/римейк на италианския с Габриел Гарко/

радвам се, че си наминала джанъм!! 
мисля, че носи едно чувство на спокойствие и уют, което много обича Къванч. 

, оо утре да си добре, ти пожелавам!!
нашата любов-Кузей!!
ооо, дано утре да си добре!
Не, тази снимка е от времето на Джесур.
Айрето
ти е дала линк, гледай го непременно, смятам, че ще ти хареса, аз именно там харесах и Керем и Шукрю и най-вече Бурджу, въобще целия актьорски каст беше на ниво, невероятен сериал. Играе и Тилбе Саран. Историята е отново за двама братя, единият стана прокурор / Шукрю /, другия стана мафиот / Керем /, но как се обичаха само ... наистина много силна история. Честно казано, хареса ми повече от оригинала.
И аз съм на твоето мнение, но на мен пък за пръв път ми е интересен някой ромком след Статуса
Не ми е елементарен сюжета, както е на повечето в този жанр. А и повечето от актьорите ми харесва как играят, не го гледам само заради Керо и Ханде. А някои само такива сериали си гледат, къде да го видят Керем преди това ?
Ако помниш, никак не бях очарована, че той прави стъпка назад с такъв тип сериал, а той пък взе, че ми хареса 

заповядай-наистина много силен сериал/римейк на италианския с Габриел Гарко/

радвам се, че си наминала джанъм!! 
мисля, че носи едно чувство на спокойствие и уют, което много обича Къванч. 

, оо утре да си добре, ти пожелавам!!
нашата любов-Кузей!!
мен " В очакване на Слънцето " не ме впечатли особено, младежки сериал, Керем беше на място, защото е много млад там, но партньорката му не ставаше да играе гимназистка, мое мнение. А много фенове бяха луднали по тази двойка, на мен изобщо не ми въздействаха, тя ми е много едра и груба до него, той не е особено висок и му отива по-нежна партньорка, мое мнение. После я гледах Ханде Доандемир в един филм с Шукрю, с него повече ми хареса.Тя и Ясемин Ален е доста висока, но ми харесаха заедно с Керем във " Въпрос на чест", именно защото е по-нежна. А с Бурджу ми харесаха много, но не било писано да са заедно в този сериал. На теб може и да ти допадне Слънцето, де. Гледала съм почти всичко с Керем, само не съм гледала от край до край все още сериала, където играе с нашата Ойкю и Вампирите с Елчин, но за мен най-добрата му и силна роля е именно на Ийт Калъч от ВЧ.Там показа игра, която ме накара да го гледам и в другите му проекти. Мисля, че и на теб ще ти хареса ВЧ, историята е доста завладяваща, а и актьорите си ги бива. Тежка драма е, може би по-нататък, като ти мине сегашната настройка, но си заслужава според мен. И разбира се, турските зрители и него не го оцениха, само 26 серии е
А аз пък харесвам най-много сериалите , които не се гледат особено в Турция, парадокс 

и аз не успях да изгледам Огледален свят, изобщо не ме грабна. А някои са запленени от него ... наистина е въпрос на вкус.

, оо благодаря за превода!!
много ми хареса!! 

, ама разбира се, че не може да се гледа всичко! 

, ДЕК е сериала с Ибо и Демет, с Гости го гледаме!!
мен " В очакване на Слънцето " не ме впечатли особено, младежки сериал, Керем беше на място, защото е много млад там, но партньорката му не ставаше да играе гимназистка, мое мнение. А много фенове бяха луднали по тази двойка, на мен изобщо не ми въздействаха, тя ми е много едра и груба до него, той не е особено висок и му отива по-нежна партньорка, мое мнение. После я гледах Ханде Доандемир в един филм с Шукрю, с него повече ми хареса.Тя и Ясемин Ален е доста висока, но ми харесаха заедно с Керем във " Въпрос на чест", именно защото е по-нежна. А с Бурджу ми харесаха много, но не било писано да са заедно в този сериал. На теб може и да ти допадне Слънцето, де. Гледала съм почти всичко с Керем, само не съм гледала от край до край все още сериала, където играе с нашата Ойкю и Вампирите с Елчин, но за мен най-добрата му и силна роля е именно на Ийт Калъч от ВЧ.Там показа игра, която ме накара да го гледам и в другите му проекти. Мисля, че и на теб ще ти хареса ВЧ, историята е доста завладяваща, а и актьорите си ги бива. Тежка драма е, може би по-нататък, като ти мине сегашната настройка, но си заслужава според мен. И разбира се, турските зрители и него не го оцениха, само 26 серии е
А аз пък харесвам най-много сериалите , които не се гледат особено в Турция, парадокс 

и аз не успях да изгледам Огледален свят, изобщо не ме грабна. А някои са запленени от него ... наистина е въпрос на вкус.

, може да се успокоиш!!