Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 161
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Маркито, добре си наминала! Hug
такъв ни е любимеца, с много таланти!!!! Blush
ти гледа ли филма му-Хайде бе сине? сега като си отпуска може да си доставиш това удоволоствие, линковте са на 1 стр.
А Нов живот, може да се коментира и тук...ако искаш да споделиш нещо.
аз си чакам с нетърпение последната серия......
Фенче Kissing Heart, тая снимка от Париж май съм я виждала, патрона е с интересен причос Laughing
за това, че ще участва в тоя испански сериал-пълни глупости, кой ли умник го измисли???? Head Band

офффф голяма С-У-Ш-А Frowning1

# 421
Айре Heart Eyes Турската преса го измисли това за испанския сериал Grinning
Да бе ... да се чуди човек какво да пише, голяма суша наистина ... Но, за това пък си имаме стари нещица, които са си супер, нали ? Предлагам да започнем да проследяваме трансформациите на нашия хамелеон в проектите му и в реала, какво ще кажете ?
Кой може да каже в първия момент, че това е един и същ човек ?

2004 / 2017 / 2018 / 2020

И на края тази невероятна красота, винаги ни изненадва с нова визия дори и в реалния живот, не знам как го прави, но е факт.

Лекинка! Hug

# 422
.

Добра вечер/нощ!

Да му имам причедсите на нашия! А тази на първата снимка от оня филм, шантавия, е уникална!

Една незабравима и незаменима двойка!  Не че другите са несполучливи, не! Особено в Север-Юг!  Тук сериалът е върхът.

И лека!

# 423
Добро утро ! Hug

Орсич , благодаря! Kiss Ооо, причоса на Саръ Сарухан е неподражаем Laughing Ти изгледа ли Организето ? Страхотен образ Smiley
Нищо ново от никъде ...  За това продължавам с трансформациите на патрона

Желая ви хубав ден! Hug

# 424
Привеет!!! Hug

Орси Hug, Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus
благодаря за споделеното!!!

май идват новините...Hands Pray
ОГМ преди малко пусна това в ИГ
като тагна Къванч
https://www.instagram.com/p/CGUQFhEDBJJ/

и от Ранини!!!
http://www.ranini.tv/haber/42196/1/kivanc-tatlitug-yeni-sezonda- … tures-ile-anlasti
превод с Гугъл>
OGM Pictures, която направи най-обсъжданите продукции за 2020 г., обяви, че ще се срещне с изв. актьор Kıvanç Tatlıtuğ с публиката през следващия период.

Kıvanç Tatlıtuğ, който приема различна личност с всеки персонаж, който играе, и впечатлява всички с актьорската си игра, ще се срещне с публиката през 2021 г. с два проекта, носещи подписа на OGM Pictures. Успелият актьор ще даде живот на незабравими герои в сериал и филм.

та чакаме сериал и филм!!!! Grinning

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 11:45 от Airra

# 425
Здравейте, Кивушки! Heart Eyes

Редактирам се!!!! Йес - и сериал, и филм. Е, това ме разби от кеф!!! Heart Heart Heart
Докато се излежавах тази сутрин, четох какво сте писали в темата и се замислих върху "сушата". Казах си, че не е чак такава суша, все пак си имахме реклама и нови фотки. И продължавам да си мисля, че няма да е за дълго така- без новини. Скоро, много скоро ще има - това бяха мислите ми.
Влизам сега в темичката, готова да пиша и хоп - Айрето Heart Eyes е донесла този таг от ОГМ. Случайност ли е, не е ли - това аз не знам, но в едно съм сигурна - най - доброто предстои. Sunglasses
Значи ОГМ започват да ни загатват нещо, но какво?! Хайде вече да разберем, че от кога чакаме. Аз се развълнувах, а Вие? Чакам отговори! Днес съм на линия. Почивам и ще бъда у дома, действайки по задачки относно изпитите.

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes ,
Скрит текст:
Милички, вие да не си помислихте, че се ядосваам, защото трябва да обяснявам отсъствието си? Ядосвам се - да, но не защото питате, ами защото не мога да пиша. Confused Това , че се сещате за мен и отбелязвате липсата ми, много ме радва, ама изключително много. Kissing Heart Heart
За сега Ви оставям и стискам палци да разберем какво ни подготвят Киво с ОГМ. Simple Smile)

Хубав ден и до после! Kissing Heart

# 426
Ире Kissing Heart, не питай, супер развълнувана съм....
след тая сушава година...........
Цитат
И продължавам да си мисля, че няма да е за дълго така- без новини. Скоро, много скоро ще има - това бяха мислите ми.
WinkWink
аз имах предчувствие, че миналата седмица ще се появи нещо, но малко закъсня Laughing
на теб - спорна работа, а за спойлера-ти си знаеш! Heart

и в СМ кипи въодушевление! Yum

е още не се знае какви ще са конкретните проекти...и нямам представа кога ще стане ясно. Thinking

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:56 от Airra

# 427
Айре 😍,
И аз, и аз! 😎🎊

Много хубаво ми стана. Най - после сме сигурни и спокойни, че няма да бъдем капо. Всичко се нарежда по най- добрия начин. 🎈
Как да не откачат феновете му, та той толкова ни липсва на всички.
Май ще се окажем прави за дългата коса. 😎
С нетърпение очаквам тази блага вест да стигне до всичките дружки и да ни залеят с тяхната радост.
А залаганията вече започнаха.

# 428
Ире Kissing Heart Wink Hands Plus1
радвам се, че най накрая има ясен сигнал от продуц. компания...ноо да видим какво ще снима и къде ще го излъчват.
чакането продължава Laughing
междувременно се появиха и нови снимки!!
чок гюзел!! Heart Eyes

....................

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 16:16 от Airra

# 429
.

Брей, брей, бреййй! Браво! Кралят се завръща, а!

И с два проекта! Направо с мощна атака!

Е, сега с кеф по едно следобедно:

# 430
Привет! Hug
Леле Айре Heart Eyes колко ме зарадва самооо ... благодаря!
Йес!!!
Най-после някакви новини! Скоро и на нашата улица ще изгрее слънце, дружки!
Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ, който приема различна личност с всеки персонаж, който играе, и впечатлява всички с актьорската си игра, ще се срещне с публиката през 2021 г. с два проекта, носещи подписа на OGM Pictures. Успелият актьор ще даде живот на незабравими герои в сериал и филм.
Хайдиии, дано наистина са незабравими! Hands Pray
Новите снимки са страхотни! Heart

А на това много се изкефих! Всички фенове го очакваме с огромно нетърпение!

Ире Heart Eyes знаем , слънчице, не сме си и помисляли дори, че за това се ядосваш Heart
Много се радвам и аз, направо ми подскочи сърцето днес като ми се обади Айрето Heart Eyes Нямах търпение да се прибера, за да видя новините. Но, едва преди малко сколасах, вече му се вижда края и скоро ще имам време за всичко!
Орси, дааа, изглежда нашият крал най-сетне се завръща!
Вярно е, че ще има да си почакаме, но важното е, че ще знаем най-после какво чакаме! Да видим Thinking
Мерси за кафенцето, добре ще ми дойде! Kiss
Тийми пък пишат следното Thinking
Цитат
След съобщението за присъединяването на Kъванч Taтлъту към сериала на OGM Pictures, турските медии бяха обзети от пристъп на оптимизъм. Някои от тях побързаха да обявят, че сериалът, който се подготвя от продуцента Онур Гувенатам, ще има две звезди, събирайки Къванч Татлъту и Чаатай Улусой в един проект. Сценарият ще съчетае две книги на Гюлсерен Будайчиоглу „Ако кралят загуби“ и „Момичето зад стъклото“ и ще съдържа елементи на драма и екшън. Други, по-предпазливи публикации пишат, че наистина Къванч и Чаатай ще имат сериали, базирани на произведенията на известния психиатър, но това ще са различни проекти. Обявяването на телевизионния сериал на Чаатай Улусой ще последва през следващите дни. Съвсем скоро ще разберем кой ще е прав. Междувременно известният блогър Токио призна, че с особено вълнение очаква обявения днес  проект на Kъванч.

Да ви кажа, все си мисля, че сериалите ще са различни, но и да играят заедно няма да е никак лошо. Вие как мислите ?
Цитат
недавно автор книги лайкнула коммент, в котором изъявляют желание увидеть Кыванча в Короле. Бог их знает, но всё больше намёков

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 17:08 от queen_fenka

# 431
Фенче Kissing Heart, много си екзалтиранa Grinning..........  на мен адреналина ми поспадна Wink
това от Тийми и аз го видях в ТТ, като статия на турски....
не мисля, че Киво и Чаго ще играят в общ проект.

но пък какво са споделили рускините в групата на Къванч.
Журн. Оя Доган пише, че най-вероятно един от проектите на К Т през новия сезон ще бъде проект, базиран на романа "Kral Kaybederse / Ако кралят загуби“ от писателката Gülseren Budayıcıoğlu. Според нея, Къванч е най-добрият кандидат за тази роля.

не го видях в ТТ на Доан, но може да съм го пропуснала.....
не искам да се настройвам за този проект, за да не се разочаровам, ако не е той.....Smirk

е феновете си творят Smile

Орси Hug

пропуснах да отбележа и супер оригиналното известие от ОГМ!!!
като съобщение по тел Hands Plus1
https://twitter.com/OGMPictures/status/1316292037361184768

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 17:59 от Airra

# 432
Какъв ден само 💃💃💃💃💃
И аз като Фени, точно днес 😓 точно днес цял ден съм по някакви задачи и сега се прибирам да пиша.
Много, много се зарадвах. Видях още следобяд, но нямах възможност, ох...
Направо ми оправи настроението тази новина.
Каквото ще да играе, само да излезе от тази дълбока нелегалност, наш Къванч 😍
За още нещо се зарадвах, че точно OMG съобщиха за проекта, а не Къванч. Преди време бях писала, че по мойте скромни наблюдения, когато той каже нещо все нещо се случва. Така, че сега стискам палци всичко да е наред ❤
И с Чатай , и без него наистина ми е все едно , с кой ще е.
Айра или Фени, преди време бяхте слагали нещо като резюме на тази книга за краля. Ако може пак 🤗
Но пък имаме и бонус, филм .Е, тука е за мен огромната загадка. Като знам как се променя за всяка роля, как ли ще го направи сега?
Лъч светлинка е тази новина.
Дааа, Краля идва 👍❤

И като още един бонус нови снимки от Мави.
Дива, почвам и аз да си мисля, че в тази книга има нещо .
Ирко,Орси 🤗🤗
Ако има още нещо пишете...
Момичета 🤗🤗🤗🤗

# 433
Айре Heart Eyes е, след толкова чакане как да не съм екзалтирана, джанъм Laughing Изобщо не се настройвам за този именно сериал, но важното е, че ще започва да снима, защото ти започна по едно време да се отчайваш  Satisfied Както Пепи е споделила Hands Plus1
Цитат
Каквото ще да играе, само да излезе от тази дълбока нелегалност, наш Къванч 😍
Цитат
И с Чатай , и без него наистина ми е все едно , с кой ще е.
Не ми е все едно с кой ще снима, но в неговите проекти каста винаги е подбран отлично, така, че не се притеснявам в това отношение. Само сценария да е бомба се моля! Видяхме, че това е най-важното, колкото и талантливи да са актьорите, ако сценария не се хареса ... пуф, греда! И аз не мисля, че ще снима с Чаго, но защо пък не ? Ще е супер яко, но наистина не вярвам да стане.
Дааа,  много оригинално известиха ОГМ, че започват работа с Киво Hands Plus1
Ире Heart Eyes наистина си имахме и реклама и док. филм и някоя и друга снимчица излизаше, но ние сме си разглезени малко, та за това пишем, че е голяма суша Laughing Наистина през годините откакто го следя рядко имаше да минат два, три дни без да го заловят някъде папараците, пък и Башак споделяше често снимки, особено лятото, който е чел старите ни теми знае, та за това ни се видя много тегаво тази година, не сме свикнали Smile Иначе след КСШ го нямаше на екран две години, но винаги имаше какво друго да обсъждаме.
Пепи Heart Eyes  аз лично не си спомням много резюмето за книгата, само помня, че ми напомни малко героя за Бехлюл Thinking И подругите питат за същото
Цитат
Если кто знает вкратце о чем книга напишите пожалуйста.
А Аити обещава утре да пусне пост специално, така, че ще разберем
Цитат
я на завтра готовлю пост👌🏻 Немного терпения😊
Цитат
Турчанки пишут, что Киво подходит к Кралу

Но, според мен е по-добре да не се навиваме предварително, да не останем разочаровани. Всички много се надяват да е именно по тази книга, била много интересна, но да видим Thinking Би трябвало вече да се разбере, още малко търпение Wink
Лекинка, дружки! Hug

# 434
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мили момичета! Heart Eyes

Намирам ви в чудесно настроение, а и как иначе, надявам се и в такова здраве! Hands Pray

Благодаря сърдечно за усилията, страстта и емоциите, вложени във всяко редче тук.

От няколко дни се глася да се обадя и присъединя към нетърпението за появата на новини, днес било писано. Буквално Grinning

Още на първите слухове за евентуална работота върху Ако кралят загуби, бях попрехвърлила съдържанието, предлагам ви това, което аз открих, докато се появи нещо по- обстойно.
Не мисля, че би било разочарование, ако се опровергае тази теория, затова си позволявам да изживея вълнението за момента. Grinning

“ Ако кралят загуби

Завоевател на четири сърца, непобедим владетел на жени ... Е, дали всички битки винаги ще бъдат толкова лесни за него? Не, въпреки че той много се е убедил в това! И това неочаквано поражение ще разклати трона на краля на най-твърдото му място.

Произведението на психиатъра и писател Гюлсерен Будайъчиоглу „ Ако кралят загуби“ , публикувано през 2015 г., разкрива по поразителен начин как ловец, който винаги се вижда на върховете, може да стигне до ръба на пропастта. Budayıcıoğlu, който се занимава с живота на клиента като разказвач или като лекар, ще ви помогне да откриете основната реалност на всичките ви поведения, независимо от характера.

Гюлсерен Будайъчиоглу, която създава изключително мощни измислени произведения въз основа на професионалния си опит, успява да привлече читателите с владеенето на езика. Потапящият и задълбочен разказ, който се откроява във всички книги на автора, предлага на своите читатели без дъх четене, както и стимулираща терапия. Кралят губи , който разказва за мъж, който е много уверен в противоположния пол , ще ви привлече с историята, че всички читатели ще намерят следи от него.

Готови ли сте да бъдете практически изчистени от предразсъдъците си?

Кралят губи роман, базиран на реални герои и преживяни събития ; Той описва условията, които са оформили характера на добре изглеждащ, нарцистичен и безчувствен мъж на име Кенан от детството му. Този мъж, с всички жени около себе си, открива егото си, което той смята за неразрушимо, унищожено за миг. И отчаянието му го подтиква да се консултира с психиатър.

Характерът на Кенан, който предизвиква омраза от самото начало с неетичния си живот, всъщност има болезнени причини, лежащи в основата на цялото му поведение. И когато всичко това се разкрие, няма как да не се замислите колко погрешно е да мислите предварително. Докато главният герой е на терапия, вие ще влезете в сесия, където ще придобиете нова информираност за себе си и своето поведение.

Вземете любимите си книги сега!

Gülseren Budayıcıoğlu продължава да разширява своята читателска аудитория от ден на ден с нейната силна писалка и сърдечни истории. Ако все още не сте добавили към библиотеката си една от любимите творби на автора Ако царят загуби , добавете я в количката сега. Категорията "Турция роман" не е без да разглеждате други мощни примери!”

Общи условия

Активация на акаунт