Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Алинка Kissing Heart я каква изненада!
от известно време се канех да ти пиша във ФБ, да те питам как си...липсваш в темата, но ти ме изпревари с появата си! Wink
благодаря за това, което донесе за Краля, беше ми доста интересно!!! Flowers Bouquet
Главният герой се казва Кенан .
Цитат
добре изглеждащ, нарцистичен и безчувствен мъж
леле Simple Smile)
и аз не се настройвам предварително, но да сме информирани, не пречи! Blush
все пак всичко е решено, остава ние да разберем:))

Фенче Kissing Heart за споделеното и коментарите ти! Hands Plus1 Flowers Hibiscus
не съм се отчайвала, но ми беше писнало да чакам Stuck Out Tongue Winking Eye
а за сушата, най-тегаво беше пролетта, когато изчезна за 3 месеца и беше болен....
през лятото-все излизаше по нещо! Wink

Пепи HugBlush
аз видях туита на ОГМ буквално минути след пускането му.....и не можех да повярвам на очите си Scream Laughing и да , те бяха първите съобщили, а очаквах Бирсен да постне нещо: )

лека!

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 22:15 от Airra

# 436
Благодаря, Али 🤗
Айра, хубаво е, че източника на информация е точно OGM . Вече знаем, че блогърите може и да уцелват,  но за Къванч какво ли не прочетохме.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 437
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
То филм, то сериал, ...  ОМГ, пардон OGM.
Много нови неща предстоят на Къванч.
Започна се!
Освен Ча, гледам в тт и един куп снимки
на евентуални партньорки.
Интересно ще е!!!
Здраве и успех!!!

# 438
Привет, дружки! Hug

Алинка Heart Eyes радвам се, че писа. Благодаря за споделеното, много интересно ми беше да  прочета за какво става дума в "Ако кралят загуби" Kiss
Цитат
Характерът на Кенан, който предизвиква омраза от самото начало с неетичния си живот, всъщност има болезнени причини, лежащи в основата на цялото му поведение. И когато всичко това се разкрие, няма как да не се замислите колко погрешно е да мислите предварително.
Споделяла съм ви колко ми се ще да видя Киво в такава роля, в която да проверя дали бих могла да намразя героят му, нали ?  Това според мен е толкова подходяща роля за него, той би могъл да ни покаже толкова много емоции и в роля, в която да не е само добър. Можем да го мразим, да го съжаляваме, да го обичаме ... Е, ако е писано, ще проверя Smile
Диве Hug това е страхотно, благодаря! Kiss

Дааа, наистина е ОМГ новината от вчера Smile Започна се, най-после дочакахме ! Hands Pray
Айре Heart Eyes лелеее, да! Smile Нямам търпение дали ще се потвърди този слух, че именно този роман ще е в основата на новия сериал на Киво, малка надежда ми дава лайка на писателката, но си налагам да не бързам да се радвам. Наистина не стана ясно в платформа ли ще се излъчва сериала на Киво или по телевизията, но щом толкова месеци пазят мълчание, мисля, че ще е иманно на интернет платформа Thinking
Така е, тези месеца преди лятото наистина ни разбиха ... за това пък сега сме на 7 небе Smile
Много хубави колажи правят феновете Hands Plus1

А подругите са направили много готини колажи с всяка негова роля за АЯ като благодарност към компанията и Керем Чатай за прекрасните сериали на Киво с тях, придружени от благодарствен пост, хареса ми !
Цитат
Благодарен пост към филмовата компания Ay Yapım!
Kъванч Taтлъту официално се прехвърля във филмовата компания OGM Pictures, продуцирана от Oнур Гювенатам. Във връзка с това изказваме дълбоката си благодарност на филмовата компания Ay Yapım и продуцента Kерем Чатай за 13 години сътрудничество, за тяхното доверие и лоялност. Това бяха най-добрите и плодотворни 13 години, които ни дадоха легендарни проекти и незабравими герои. Kъванч си сътрудничи с филмовата компания Ay Yapım от 2007 г. Под ръководството на Keрем Чатай, с участието на Kъванч такива проекти като Meнекше и Халил, Забранена любов, Eзел (гост роля), Kузей Гюней, Kурт Сеит и Шура, Дръзки и красиви "и „ Сблъсък ". Kъванч е въплътил на екрана образите на такива незабравими герои като Халил Тулу, Бехлюл Хазнедар, Секиз Караески, Кузей Текиноулу, Курт Сеит Еминоф, Джесур Алемдароулу и Кадир Адалъ. За тези роли актьорът многократно е печелил различни награди и проектите също са били признати за най-добри. Ако отбележим основните от тях, тогава за ролите на Бехлюл Хазнедар и Кузей Текиноулу, Къванч получи наградата Златна пеперуда в номинацията за най-добър актьор. Сериалите „ Дръзки и красиви“ и „Сблъсък“ получиха сребърна награда на Международните драматични награди в Сеул. Също така сериалът " Дръзки и красиви" беше номиниран за престижната награда ЕММИ.
През новия сезон с нова филмова компания пожелаваме на нашия обичан актьор невероятен успех в актьорската му кариера и постигане на впечатляващи висоти! И с нетърпение очакваме новите образи на екрана!

Yolun açık olsun, sevgili Kıvanç! ❤

Хубав ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:38 от queen_fenka

# 439
Привет! Hug

Диве Hug

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
То филм, то сериал, ...  ОМГ, пардон OGM.

Laughing
знам кой ги прави тия интересни гифчета, една българка, на която бях писала съвсем възпитано в ТТ за нещо, забравих вече какво...и тя не след дълго ме блокира CloseRage

Фенче Kissing Heart, май почна много да се навиваш, успокой топката Wink
но и на мен ще ми е интересно да го видя в такава противоречива роля!!
според мен ще си е на интернет платформа, както се говореше и по-рано.
колажите с ролите за АЯ са много готини!
о благодаря, че си превела и текста!!! Hands Plus1
в първия момент си помислих , че Япъма са ги пуснали тия благодарности Laughing
а турските фенки, които следя са много щастливи, че Къванч се откъсна от АЯ.
един забавен клип по тоя повод Grinning
https://twitter.com/dxrkwitness/status/1316308863579238400

хубав ден! Blush

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 12:21 от Airra

# 440
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!
Не знаех, че кивчетата ги прави българка.
Не следя фб групите и феновете в тт.
Ако ми хареса нещо - вадя и нося тук.
Уважавам авторките права на производителите!!!
За "авторските права" на феновете, не съм толкова възпитана.
Та за Къванч винаги намирам начин. Споделяла съм как става.
Добавям си и мой елемент понякога.

Той и Иво ме блокира в ИС, но съжали за това.

Колкото до AY, ами много добри сериали направиха,
но времената вече са други за бизнеса на Керем Чатай.
Важното е, че от всички те достигнаха до най-високото.
Успех в следващите начинания!!!

Лек ден!!!

# 441
  • София
Здравейте момичета! Прочетох новината. Но нещо се обърках....кои са OGM?
...." Къванч се откъсна от АЯ" това означава ли, че  вече е напуснал, и не е в тази продуцентска компания?

# 442
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, ти имаш ли някакви съмнения, че сериала може да не е по тази книга? Аз останах с впечатлението, че това е сигурно!🤔
Сега видях при рускините, освен това, което е качила и Али и част от книгата.
Качвам снимка на страницата, че Фени преди я изтърмозих да търси там информация

От това, което разбрах, ако е по тази книга звучи много интересно. И явно ще има няколко жени главни героини. Интересно, кои ли ще са му партньорки? Познанията ми обаче са само на ниво бивши партньорки на Къванч, нямам никакви предпочитания. Една рускиня беше написала , че образа на Кенан е Бехлюл и Курт Сеид в едно.
Филмът явно ще е загадка, какъв ще е.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 443
Маркито Hug,
Здравейте момичета! Прочетох новината. Но нещо се обърках....кои са OGM?
...." Къванч се откъсна от АЯ" това означава ли, че  вече е напуснал, и не е в тази продуцентска компания?
OGM са сравнително нова продуц. компания, правят 2 доста рейтингови тв.сериала този сезон, също са продуценти на сериала на Берен/Атие/ за Нетфликс и на Чаговия "Защитник".
Къванч ще работи с тях в близко бъдеще. Нормално да се отдели от АЯ, достатъчно дълго беше с тях, трябва промяна.
Пепи Hug, ама разбира се, че не е сигурно, няма официален източник, който да е споменал тоя проект, всичко е на ниво догадки. Като гледам и ти бая си се навила Wink
видях превода ВК-
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_664407
рускините не са много въодушевени от тая роля...... много жени и любовници Wink : ))
даже споделят съмнения, че Къванч е избрал точно този сюжет.

Диве Hug
надявам се, че не съм те издразнила Rolling Eyes
Скрит текст:
въпросната Клио пише на бг. и ми е много интереснo с какво толкова не й се харесах,
че ме блокира Mr. Green
иначе е най-активната бг фенка в ТТ.
за АЯ няма спор-направиха уникални сериали с много световни успехи !
К.Ч си държи сериалите му да са съвременни, със западняшки привкус, но турския вкус се потурчи бая, в последните години.

почнаха залаганията за партньорки:))
https://twitter.com/DiziTV07/status/1316709081500053504

Heart

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 15:20 от Airra

# 444
  • София
КВи партньорки, кВи пет лева? Като гледам ни една не става. След последният му сериал с Елчин, не виждам коя може за я надскочи. Единствената, тази в средата, на последният ред ми хвана окото. Тежък ми се вижда сюжета.  Да не излезе някаква психария. Въпреки, че след жестокостите на Джанзис, би трябвало да съм  свикнала.

# 445
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета! Hug

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Цитатът от Фенчето Heart Eyes е точно поантата,която привлече вниманието ми към въпросната книга. Според мен тезата, върху която би залегнал евентуален сюжет за филмиране,е точно в този цитат.
“...и когато всичко това се разкрие,няма как да не се замислите колко погрешно е да мислите предварително. “
Рускините са си направили свой прочит минсе струва. Многото любовници са в миналото на Кенан. Романът се концентрира върху тази,която отказва да бъде покорена,която превръща краля в губещ.
Според мен, ако не за проекта на Къванч,за друг ще бъде използван романът.

# 446
Али, това, което прочетох и ако правилно съм разбрала , има любовница, има и съпруга. Коя от двете ще го свали от трона?
И още, пак с условието, че това ще бъде сериала, в началото сигурно ще намрази героя Кенан, но после ще му простим и обикнем.
Почнах да фантазира, но специално на мен много ми харесва такъв сюжет. Айра, дай малко инфо за актрисите на снимката. Познах само Серенай, другите нищо не ми говорят 😄

# 447
.

Хм, странна е тази авторка! Но интересно странна.  Сценариите по нейни произведения не биха могли да бъдат от "анадолската класика". Което е вече постамент за качество, за класа. Не се навивам, но ми се ще доброто ми предчувствие да се окаже и добра реалност. Дано!

Рускините ми отговориха на въпроса, който си задавах, докато ви четях по-горе за раздялата с Ай Япъм. Т.е, че  раздялата на Къванч с АЯ е правилно действие. Аз се очудвам дали нещо го е наложило. Защото те, наистина правят стойностни сериали. Пък и нали са приятели с Керем Чатай!? Бързам да добавя, че не искам да кажа Къванч да се закрепости към тях. Но се учудвам.

Може би няма да гледам с вас онлайн, но ще ви чета. Пък и не се знае. Научих се да мисля никога да не казвам никога! Smiley

Явно   източникът на "моя доставчик" много харесва Туба, защото фотосите са почти неизменно с нея!

# 448
Алинка Kissing Heart, задълбочено и смислено ти е мнението!!
бакалъм....
със сигурност книгата представлява интерес за продуцентите.
м/у другото Ранини беше написала преди няколко месеца, че е трудна за създаване на сценарий за сериал, по скоро за филм.
Маркито,
аз го виждам като сериал с повече психологизъм, нещо като ЗП.
едва ли ще има нещо общо със Сблъсък.

Орси, какво няма да гледаш онлайн? Wink то едва ли ще е по тв. и няма да скоро;)
за Къванч беше крайно време да се махне от АЯ, 13 години с тях, стига толкова.
пък и Керем Ч. може да иска да работи с други актьори:)) публиката иска разнообразие.
явно Онур Гювенатам/ОГМ/, който има опит с Нетфликс му е предложил проект, даже 2, на него са му харесали и се е съгласил.
а твоя доставчик взима колажите от групата на Джесура Wink

Пепи,
Цитат
И още, пак с условието, че това ще бъде сериала, в началото сигурно ще намрази героя Кенан, но после ще му простим и обикнем.
мдаа, ще е супер!:)
за актрисите...почвам от ляво на дясно на 1 ред>
Сера-да не се чува:))
втората-нещо не ми е позната
после е Мерве Боулур-не вярвам да е тя.
Йозге Гьорел-снима се в ромкоми, пак няма нужда.
Дениз Байсал е добра актриса май, почти не съм я гледала.
русата Бурджу-самороден талант, но тя участва в друг сериал на Нетфликс.
след това е май Хазал Филиз.....от Черна любов.
на долния ред: Айбюке Пусат-средна хубост.
Бурчин Терзиолу-също добра актриса, участваха с Киво в Езел.
и накрая Бенсу Сорал-от Организето.

тук има още кандидатки:))
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_664461

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 19:25 от Airra

# 449
Привет, дружки! Hug Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
Ето поста на Аити, както беше обещала. Разбрах, че някаква нейна приятелка и е пратила тези откъси от книгата.
Цитат
В турската преса често се появяват слухове, че Къванч Татлъту ще участва в проект, базиран на романа „ Kral Kaybederse / Ако кралят загуби“ от писателката Гюлсерен Будайчиолу през новия сезон. Затова решихме да направим публикация и да ви разкажем малко за тази книга.

„Историята на хищник, който става жертва на своята плячка ...“
Турският писател и психиатър с дългогодишен опит, основател на психиатричния център Гюлсерен Будайчиоулу, в книгата „ Kral Kaybederse / Ако кралят загуби“ разказва историята на мъж, който винаги е печелил във всичко, но в крайна сметка е загубил всичко заради любимата си жена и за трагичния живот на нещастна жена, която е убедила себе си, че никой няма да я обикне. Въз основа на реални герои и събития, авторът пише за обстоятелствата, които от детството са оформяли характера на красив и флегматичен човек на име Кенан. Героят винаги се е радвал на успех сред  жените, но изведнъж нерушимото му его рухва. И отчаянието му го подтиква да се консултира с психиатър. Главният герой, който от самото начало кара читателя да мрази неговия неетичен начин на живот, всъщност има болезнени причини, лежащи в основата на цялото му поведение. И когато образът му бъде напълно разкрит, ще разберете, че е погрешно да си правите прибързани изводи.
Главният герой е  преживял много в детството си. Той винаги се е виждал на върха и си е мислел, че никога няма да падне оттам. Но един ден животът му предлага изпитание ... тогава, когато той е бил крал, завоювал сърцата на много жени,  не може да повярва, че е паднал от трона.

Превод на някои глави от книгата:
Младият човек бързо изключи телефона си и каза на пазача да му даде палтото, защото иска да си тръгне. Приятелите му замръзнаха с карти в ръце, без да знаят как да продължат да играят. В края на краищата навсякъде трябва да има етикет. Как можеш да предадеш приятелите си, също като жена ? Това не се случва за първи път. Но въпреки това той продължава да идва тук. Те казват, че „този, който печели в любовта, ще загуби в хазарта“. Лъжа. Този човек печели както в любовта, така и в хазарта.
Но той не е от хората, които след работа веднага се връщат у дома. Освен това не беше свикнал с такъв обикновен живот. Вече много години, след работа, той идва в този клуб, пие, говори с жени за работата, за проблемите на града и играе хазарт. Всеки ден се прибира у дома след полунощ. Кенан беше чест посетител на този клуб. Той никога не се връща у дома, без да мине от тук.
Но, в последно време Фади добре разклати нервите му. Когато той е на път да се прибере вкъщи, тя го гледа като крал, изпълнява всички негови искания, точно като гейша. Но напоследък не иска да го пусне по-рано у дома и прави всичко, за да го накара да остане с нея възможно най-дълго. И днес, когато му писа „ Забрави ли, че днес имам рожден ден ?“, Кенан нямаше друг избор, освен да побърза да стане от масата. Как можа да забрави, че  Фади днес има рожден ден ? Той обичаше жените, но не можеше да понася подобни капризи и игнорираше всички празници. Обикновено, както всички мъже, той спокойно можеше да се измъкне от подобна ситуация, но този път всичко беше различно. По-добре би било да е до нея този ден.
Приятелите му не го разбираха, не знаеха, че Фади го кара да се чувства крал. Затова непрекъснато го питаха кога ще напусне това момиче. Фади беше хубава и сладка, но щеше да е още по-добре, ако не му се обаждаше толкова често, ако телефонът му не звънеше през цялото време, когато беше с приятелите си. Всяка красавица имаше свой недостатък. Тя беше много ревнива. Където и да се намираше, тя не му даваше покой, обаждаше се всяка минута и го контролираше. Кенан всъщност обичаше ревниви жени. Харесваше техния интерес, това го забавляваше и той казваше : "Те не могат да ме поделят." Но този свръхконтрол малко го обезпокои.
Възможно е, това да се дължеше на факта, че приятелите му завиждаха.
Във всеки случай темата за ревността не беше нова за него. Откакто се помни, приятелите му винаги са му завиждали и дори пропускаха своя шанс в играта. Той е свикнал с такива неща.
Само съпругата му (Хандан) никога не е казвала нищо. Независимо от това, че той почти не е спал вкъщи от много години, тя никога не го е разпитвала, не се е обиждала и никога не е питала къде спи. Но самият той не знаеше колко дълго ще продължи това.
Преди Фади никога не е говорила за брак, не го е упреквала, както сега, винаги са се разбирали добре. Колко пъти тя открито е казвала, че иска да се омъжи за него. Преди това тя само се шегуваше на тази тема, но колкото по-дълга е връзката, толкова повече очаквания има момичето. А той никога не е имал намерение да се жени за нея.
В този момент Кенан си мислеше за момиче на име Серап, с което се беше запознал същата вечер. Тя беше красива. Така или иначе, тя сама щеше да му се обади утре, за да му благодари за цветята, които изпрати. Както и да е, той трябваше да намери оправдание за утре вечер. Нямаше проблеми със съпругата си, но напоследък Фади прекалено много го притиска.
Интересно ми се вижда Thinking Бих искала да видя Киво и в такъв образ, никога не е играл женкар, освен като Бехлюл, заради това ми напомни този образ неговия преди време. Стига е бил верен само на една до гроб Smile

Айре Heart Eyes Не бих казала, че съм се настроила още, но много ми се иска да е вярно. И аз се чудя дали пък не става въпрос за филм ? Thinking Ще видим. Но, на мен подобна история би ми била много интересна, обичам психологически сериали и филми. А както сме се убедили вече Киво си избира проекти, над които зрителите да могат да разсъждават, може би именно заради това и нямат висок рейтинг последните  му сериали, знам ли Thinking Както пише Аити
Цитат
Оказва се така. Книгата разкрива характера му постепенно, той е сложен психологически образ. Все още не мога да кажа нищо за героя, но харесвам сложни роли. Те са интересни.
Споделила е и мнение на момиче, чело книгата :
Цитат
" Кралят не загуби! Научих много от тази книга, която препрочетох. Не исках тя да свършва. Краят на книгата беше много впечатляващ, когато героите, които се бяха загубили, най-накрая намериха себе си в края.
Кенан Баран ... Той е силен, непоколебим, непобедим крал ... Падна от трона. Но, той отново се озова там, преоткри се отвътре. И осъзна, че загубата в живота учи повече от печеленето. Той сам изпита върху себе си как болката го направи по-силен. Колкото по-високо се издигаме в този живот, толкова по-болезнено е падането. И Кенан не се спря на мястото, където се загуби, а си тръгна от там като съвсем различен човек. Той стигна до края на пътя, като спечели много повече, отколкото загуби. "
Който и да е той, мисля, че това е интересен и сложен образ, който ще се развие с течение на времето в романа. Но каквото и да избере Къванч, аз съм 100% сигурна в него. За мен няма значение дали ролята е положителна или отрицателна, важното е образът да е завършен и качествено показан.
Освен Бурджу, Фахрие и донякъде Бенсу, никоя друга от предложените не искам за партньорка Smile Но, като гледам явно ще има много, та може да ги вземат всичките Stuck Out Tongue Closed Eyes
А Бурджу доколкото знам е приключила с филма си Фатма, та се надявам най-после да ги видя заедно тези фурии Hands Pray Прекрасна е и като визия и като актриса за мен Heart

Но, да не слагаме каруцата пред коня, като му дойде времето ще разберем дали да се вълнуваме или не Satisfied

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 20:35 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт