Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за преводите и споделеното!!!
Ще се върна да прочета, че докато пиша ...
Айре, не си ме "издразнила".
Ядосах се малко на високомерието на въпросната.
Срещала съм и други кивчета с големи подписи и ...
Повече се дразня, когато  се използват за коментари,
които не отговарят на показаното от Къванч.
Сега за OGM - Това е продуцентска компания,
основана Honor Trustatam през 2018 г. под името OG Production and Media Services.
Компанията се занимава с производство на филми и телевизионни сериали.
2019 – Атийе ( Netflix)
2020 – Mücadele Çıkmazı - (филм с Ча) и сериалите
Къщата, в която си роден - това е твоята съдба,
Апартаментът на невинните, Червена стая.
Мисля, че за Защитникът Нетфликс снима с О3 media.
Доволна съм, че Къванч ще работи с компанията,
чиито сериали имат най-висок рейтинг в момента.
ОGM  са откупили авторските права за "Ако кралят загуби"
и това е най-вероятният проект за Къванч.
Харесва ми, защото - Като губиш, не знаеш какво печелиш.
Или както е казано в подписа ми.
За партньорките съм без коментар.
Колкото до AY  - Керем Чатай и Ömer Özgüner имат вече нова компания Ojo Pictures.
Yeni Hayat / Нов живот и Hekimoğlu са част от продукцията на Ojo Pictures.
Не виждам никаква драма и не изпитвам такава радост,
че Керем Чатай и Къванч ще работят в различни компании.
Просто бизнес. А не е просто. В тези бизнес времена си е направо геройство.

Лекинка!!!

# 451
Диве Hug благодаря! Kiss
Hands Plus1
Цитат
Доволна съм, че Къванч ще работи с компанията,
чиито сериали имат най-висок рейтинг в момента.
ОGM  са откупили авторските права за "Ако кралят загуби"
и това е най-вероятният проект за Къванч.
Харесва ми, защото - Като губиш, не знаеш какво печелиш.
Цитат
Не виждам никаква драма и не изпитвам такава радост,
че Керем Чатай и Къванч ще работят в различни компании.
Просто бизнес. А не е просто. В тези бизнес времена си е направо геройство.
Цитат
Новость о возвращении Кыванча на экраны сделала его лидером трендов SOCIPOL!.👍🏻👏🏻

Попаднах на още един превод в друга група, та да ви споделя и него Smiley
Цитат
Кратко съдържание на романа "Ако кралят загуби", въз основа на който, както се очаква, ще бъде заснет филм с участието на Kъванч.
Историята на ловец, станал плячка на жертвата си.
На хората много им влияе това, което преживяват в ранното си детство.
Това прилича на недовършена статуя ... а животът е майстор скулптор, който се опитва да и придаде изящна форма, взима длето и внимателно изрязва. Но понякога размахва длетото така, че парче от статуята се отчупва и никой не е в състояние да го върне на мястото му.
Той винаги беше на върха с увереността, че никога няма да падне, но един ден длетото все пак се изплъзна, откъсвайки парче - сърцето му.
Той беше крал, чийто трон е поставен в сърцата на много жени ...
В романа на Гюлсерен Будайъчиоулу „Ако кралят загуби“ се разказва за самонадеян ловец, който става жертва на плячката си, а нещастната жена, която е убедена, че няма да я обикнат - ловец в своя трагичен живот.
В книгата се описват отношенията и живота на мъж, който се възхищава от себе си до степен на нарцисизъм. В продължение на много години пациентът получава необходимата терапия. Ние ще надникнем в  неговия вътрешен свят, формиран в резултат на травмите, които е преживял в ранното си детство.
Жените в началото осъждат краля ... но дочитат книгата със сълзи в очите.
Наистина ще съм много хепи, ако му е писано да изиграе този образ, много му се отдават такива психологически сложни роли Heart А Киво обича предизвикателствата, дано да е тази! Hands Pray

# 452
Фени, много благодаря за превода  😍
И на мен ми се струва много интересно. Сигурна съм, че Къванч блестящо ще се справи с това предизвикателство. Ако е това,  ще е интересно какво  от книгата ще остане  в сценария.  Сега като гледах ИН точно това си помислих, нали и този сериал е по книгата на тази писателка, но доколкото разбрах филма няма много общо с книгата.
Айра, извинявай, че те карах да пишеш , никоя нищо не ми говори. Интересно ми е вие коя бихте предпочели, извън посочените?
Дива, благодаря и на теб за информация за OGM.
А дано филма с Къванч стане супер хит 👍
И на края, днес имах супер гаден ден / отново разправии по административни въпроси/ та днес сте ми страхотна разтуха. Благодаря Ви.

# 453
Фенче Kissing Heart, благодаря ти за всички преводи/и то след  2 смяна/ здраве на ръцете ти!! Hearts
утре ще ги прочета задълбочено.....
Диве, абсолютно, всичко е бизнес и работа, няма място за много емоции!
на никой не е лесно в тия времена......
да, Протектора беше на О3медия.

Пепи, няма проблем!! Hug
за предпочитания-утре ще напиша като помисля:)
цветето е много красиво, предполагам от градината ти!

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 22:17 от Airra

# 454
Айре Heart Eyes за нищо, джанъм! Kiss Знаеш, че за мен е удоволствие, когато се отнася за Киво, а от вчера съм толкова въодушевена, че съм готова да преведа още два пъти по толкова Laughing Прочетох какво са писали подругите за другата книга " Момичето зад стъклото "
Цитат
Мъж, млад любовник, който ще скача от легло в легло, плюс психиатрични проблеми, депресия
Ами тази пък история изобщо не пасва за Киво, така, че имам малка надежда да е Кралят. Но, изобщо няма да се учудя, ако утре ни съобщят нещо съвършено друго, де , няма да ни е за пръв път Laughing Имам предвид колко време очаквахме ЧБ, и бууум - Дръзки и красиви Satisfied Но, каквото - такова.
Пепи Heart Eyes радвам се, че сме ти оправили настроението! Благодаря за прекрасното цвете! Kiss
Аз вече казах кои актриси бих искала да видя до Киво от предложените, но може би този път няма да е лошо да играят заедно с Баде , знам ли, нищо, че са една боя  Thinking

За други сега не се сещам. Той вече игра с едни от най-добрите, та наистина не знам Thinking Има някои много привлекателни на външен вид актриси, но нямам идея как играят. Надявам се отново да ни хареса избора им.
Лекинка, дружки! Hug

Добро утрооо! Hug

Пожелавам ви прекрасен ден, петък е , алелуя

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 06:25 от queen_fenka

# 455
.

Здравейте на 16.10! Smile

Фенче1

"Ами тази пък история изобщо не пасва за Киво, така, че имам малка надежда да е Кралят."

Ще я изиграе и още как! Друг е въпросът, че досега колкото и различни роли да е играл все са били положителни. Малко отклонение имаме в Езел и ...не знам, може би в "Забраненият плод"! Но  моя милост би одобрила една такава роля. Не може да бъде все най-добрият. Май в Холивуд дават на звездите си положителни роли. Заиграват се с психиката на хората, че покрай героя може да намразят и  актьора. Но не са далеч от истината, де. Признавам, че и с мен стана така - покрай фенките да не чуя и видя  техния идол! Не е хубаво, но човещинка е, нали?!

За събота не съм сигурна за сгледата, момичета, дали ще е уместна вече в тези времена!

# 456
Обедното петъчно кафе.....Blush

Орси Hug
Фенче Kissing Heart
много ме впечатли коментара на момичето, чело книгата! Hands V
ноо.............
Цитат
Имам предвид колко време очаквахме ЧБ, и бууум - Дръзки и красиви
точно това щях да споделям и аз вчера, колко обсъждахме Черно-бялото.....и накрая/както го преведе Варна/ Дързост и красота Laughing

ново видео от Тийми

и Инеса не е сигурна дали ще е за нетплатформа или за тв.
а Токио е казал, че чака единия от проектите на Къванч с особено вълнение.
............
КБТ май са пак в Бодрум, от това, което е споделила Башак в ИГ
страхотна!! Heartpulse

тагнала е Дуда на Чачо, и двете се занимават с въздушна йога:)

Пепи Hug, за това, коя актриса искам до патрона..........
имам едно желание-Есра Билгич, но тя за съжаление е заета в сериала Рамо с Мурат Й.
много ми е красива и доста добра актриса.

предпочитам да е брюнетка, по-хубаво ще стои до Къванч.

анкета в ТТ пак за бъдеща партньорка>
https://twitter.com/DiziTV07/status/1316846761705697280

а тук...малко му промених очите;))

# 457
  • Плевен / София

КБТ май са пак в Бодрум, от това, което е споделила Башак в ИГ
страхотна!! Heartpulse

тагнала е Дуда на Чачо, и двете се занимават с въздушна йога:)

като го видях направо
Здравейте момичета
Благодаря ви за прекрасните новини.....бъдете здрави Heart

# 458
Гости, радвам се, че си наминала! Hug подобно за пожеланието!

ето го и нашия човек Heart
от ИГС на Башачка

явно са някъде на спокойствие, в провинцията
в Yalıkavak

намерих заведението:))
https://www.facebook.com/suzisadi/photos/?ref=page_internal

.....
може и да съм ви заблудила-за гифчето с Башак/където виси надолу с главата/-май е Дуйгу-гаджето на Чачо Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 16:27 от Airra

# 459
Привет, дружки! Hug Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
Орси, аз не казвам, че Киво не може да я изиграе и още как тази роля, не е да не го е правил и то перфектно още в ЗП. Но, тя е за по - млад актьор, нашия вече е на 37 години, не му пасва вече да играе млад любовник, скачащ от креват на креват Stuck Out Tongue Closed Eyes А ролята на Краля е далеч от положителна, устройва ме идеално Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, ще я отложим срещата, няма как. Заради отвратителното време, което прогнозират за утре, не за друго. Да сме живи и здрави, все ще се видим като се позатопли Hands Plus1
Айре Heart Eyes аууу, защо си му сложила такива прозрачни очи на момчето Laughing
Благодаря за снимките! Kiss Ти няма да намериш заведението Smile Е, още малко му остана на Киво да помързелува Smile Колко е топло още при тях ... блазе им!
Да, и аз именно заради това не смея да се навивам, нищо, че много ми се ще да изиграе и такава роля,  противоречива и съвсем не положителна, че като нищо може да ни полеят на края с леден душ Laughing За това ще караме полека, ще чакаме и ще се надяваме, пък каквото е писано. Каквото и да е избрал да играе, знам, че отново ще даде всичко от себе си, както винаги   Heart

Тази актриса, която харесваш, на мен не ми е много ОК, доста " ремонтирана " ми изглежда в лицето Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, може в действие да изглежда по-добре, за пръв път я виждам.
Гости Flowers Bouquet

# 460
.

Фенчеееей!!!

Как пък криво ме разбра, че ти вменявам  такава мисъл в изказа?!  Точно ти ще кажеш/мислиш, че Къванч няма да може да изиграе някой образ! Просто  споделих, че може и ми се иска да изиграе такава роля като описаната. И не мисля, че е  на възраст за нея.  Напротив, в чудесна възраст е за мъж, който да  е изградил вече себе си, включително и егото си, каквото и да е то. Пък и да изглеждаш като Къванч, от там и героя му си е таман  и за Дон Жуан...Направо си ми е любопитно. И дано стане. Пък каквото стане.

А за актрисата - много ми хареса изразът ти ремонтирана физиономия. И аз си мислех, докато ви четях написаното днес по обяд и малко след обяд, че не ми допада много. Ти даде точно определение.

За Башак знаех, че се занимава с такива упражнения. Дали е тя или друга, има много хубава коса и...мете с нея добре. Smile

Айри, много харесвам такова търсене в интернет на нещо си. Често го правя, но стига да знам мястото. А така да  разгадавам не мога. Напоследък "се разходих"  надлъж и нашир из Швейцария.  И снощи гледам една нашенка, която явно живее там, беше споделила разни снимки от същите места, на които вече "съм била".

Хубав следобед, захарчета!

# 461
голяма компания са в Бодрум
виждам и Дениз и сем. Касабалъ и Дуйгу на Чаго
https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1317136963196116994
за секунди се вижда Къванч

Фенче Kissing Heart
виж Есра в действие..и се съгласи, че много хубаво ще стои до патрона
https://www.youtube.com/watch?v=g-G2EzfzQHQ&list=LLBks-ibs9q … 0gDog&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=5sTVzjLZKu0&list=LLBks-ibs9q … ndex=1&t=346s

# 462
.

Като ги гледам двете дами и двете са с големи, чупнати, дълги коси. По повод снимката с главата надолу.

Айри, нищо че си се обърнала към Фенчето, си изказвам мнението - не ми допада тази актриса. Не са лоши показаните сцени, но до Къванч..нннее  знам. Но ти благодаря за фотосите и видеата.

# 463
Орсич Hug аз те разбрах още одеве, сега единствено се чудя дали говорим за една и съща роля, това не разбрах Laughing Защото аз имах предвид ролята в  "Момичето зад стъклото", че не му пасва , надявам се и ти Smile Пък и както казах, Киво вече е играл подобна роля на Дон Жуан, Бехлюл не беше ли такъв ? Само дето нямаше психиатрични проблеми, нито депресии, слава богу! Изигра я перфектно още тогава, та сега ли ще му се опъне ? Smile Нямах предвид и че е престарял за такава роля,  малко младоци могат да му съперничат по външен вид , да не кажа, че за мен няма такива Laughing И все пак се надявам да се съгласиш с мен, че ролята на Краля е къде по - подходяща за неговите години Smile Отново ще е страшен женкар, че и самовлюбен нарцис / това напр. ще ми е много любопитно да го видя Stuck Out Tongue Closed Eyes/ и ролята няма да е положителна, точно както искаш Hands Plus1
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Хе хе каква прическа има нашия, като самурай почти Smile
Живот си живеят, да са живи и здрави! Радвам се, че сем. Касабълъ са с тях, значи всичко е било отново само клюки. И Чаго е там

Хмм ... сега прочетох, че снимката била стара Satisfied И все пак познаха краката и ръцете на любимеца си , значи наистина е там

Heart

Айре Heart Eyes е, като се усмихне става, ама пак не съм сигурна, че ми харесва Stuck Out Tongue Closed Eyes Е, хубава е , не може да и се отрече, тук не и изглеждат чак такива устните като на снимката. Ако я погледам по - дълго, със сигурност може и да ми хареса повече . Има много красиви очи, това за сега ми хареса в нея. А до Киво всички изглеждат още по - красиви, та  ... все ми е тази коя ще е, само да е талантлива.
Орси, с Киво съм сигурна, че ще изглежда по-добре Smile

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 20:28 от queen_fenka

# 464
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ех, това лято няма край за някои 😀 но пък това ме кара да мисля, че нашия човек се готви за "тежка" роля .
Аз вече изцяло се настройх за филм точно по тази книга за краля. Ако е друго пак ще го приема. 🤣
А каква е историята с това , за което пишете ЧБ.
Айра, хареса ми тази актриса наистина на видеото стой доста по -добре от снимката. Аз пък си мисля, че ще е добре да е някоя неизвестна, но талантлива, абе нещо като Джемре.
Но то ще трябва да са няколко така, че сигурно това мое желание ще се изпълни в някаква степен.
И  за още нещо исках да пиша, по повод на писаното от Дива преди няколко дни, че липсват качествени гримьори и фризьори. Гледам снимки и кратки клипчета от сериала на Елчин, е хич не ми харесва как я правят.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт