Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
.
       Фенче, за ролята на краля си мислех. А ти явно за другата.

Пепи,

"Аз пък си мисля, че ще е добре да е някоя неизвестна, но талантлива, абе нещо като Джемре."

Ей, бе...Отказах  се да го споделя! Точно, точно, ама точно с тези думи си мислех и аз. Понарисувана е в повече тази актриса. Хубава е, доста даже. Но...няма я естествената хубост на Ойкю, на Берен. Дори и Туба е с естествена хубост.  Въпреки, че Туба като харесване, за мен е на място след Берен и Ойкю.

Вече лека! И да съм сбъркала пак нещо, утре ще го уточним. За вечерта ще оставим само усмивката. И да има грешка и да няма от моя страна, пожелавам да ви бъде  лека и приятна нощта и с усмивка.

# 466
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ех, това лято няма край за някои 😀 но пък това ме кара да мисля, че нашия човек се готви за "тежка" роля .
Аз вече изцяло се настройх за филм точно по тази книга за краля. Ако е друго пак ще го приема. 🤣
А каква е историята с това , за което пишете ЧБ.
Айра, хареса ми тази актриса наистина на видеото стой доста по -добре от снимката. Аз пък си мисля, че ще е добре да е някоя неизвестна, но талантлива, абе нещо като Джемре.

радвам се, че ти харесва!
Скрит текст:
за мен е многоо красива и женствена!
ако играе с нашия, ще са огън Nature Fire, но за съжаление е заета.
обичам такъв тип женска красота....и Фахрие е от този тип!
за ЧБ-2016 г. по средата Киво ще се връща вече на екран, след 2 години суша и голямото чакане:))
сигурно е, че ще играе в сериала Черно и бяло, там ще е наемен убиец, а Туба ще е нещо като жертва. голямо обсъждане и предположения му дръпнахме, уж всичко беше сигурно, но в последния момент Бирсен събщава, че Къванч и Туба ще играят в сериал- Дръзки и красиви. А ЧБ любов го взеха Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай, хубава двойка се получи, а и Ибрахим беше по-подходящ за ролята, докато Къванч си беше точно за Джесур.

Фенче Kissing Heart, да снимката на Чачо и Дуйгу е стара, поне на 2 години, а сега щом Дуйгу е там, съвсем логично и Чачо да е с тях Wink
и аз им се кефя на компанията, да се забавляват...а и обстановката е толкова непретенциозна!

лека.

# 467
  • AMS

Привет, дружки!!!
О, то станало утре, та лека да ви е нощта и бодро утрото!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не ми се пише за евентуални партньорки на Къванч.
Като излезе каста, тогава, ще ги разглеждам.
Та, като казах каста, та се сетих за 2016 г., когато Къванч се завръща на екран.
И вече сезона започва, а за проекта на Къванч много малко инфо.
Не се знаеше със сигурност коя ще е партньорката му.
В тт имаше акции, гласувания / проучване на аудиторията/ и ... накрая Туба.
По ирония на съдбата после фенките на Туба не харесаха Къванч /Джесур.
Та обявиха и проекта Черно бяло, обявиха и целият каст, но нещо не започват снимките.
Оказва се, че сценаристките Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон са се сдърпали с AY,
не били готови напълно със сценария и да се отложи за началото на следващата година.
Аха да се провали двойката Къванч - Туба.
Та в този момент спасителната жилетка хвърля Едже Йоренч с Дръзки и красиви.
За нула време се пренастроиха и на 10.11.2016 г. в ефира е първи епизод с уникалната сцена.
ДК завърши с един сезон - 32 серии на 22.06.2017 г.

Сема Е. и Ейлем Дж. напуснаха в 2016 AY и основаха своя компания.
Първият им опит с друг сценарий беше неуспешен
и чак през есента на 2017 г. излиза Черно бяла любов.
Първи епизод е излъчен на 16.10.2017 г.,  последният 32-ри на 28.05.2018 г.
Гледах го. Ибо ми хареса, но Бирдже с корекции по лицето и татутата ...
За липсата на гримьори и фризьори, сега по сетовете, имах предвид Вавилон.
В една серия явно личи че напълно отсъстват. Много нелепо изглеждаха артистите.
Та добре, че тогава Едже беше готова със сценарий за Къванч.
Много красиво го засне и Али Билгин. От тогава се запалих с кивчетата.

# 468
Привет момичета!

Сякаш съм имала някакво предчувствие, след три седмично отсъствие да отворя отново бг мамата и да видя тези чудесни новини за Киво, които сте постнали и коментирали! И филм и сериал, звучи наистина страхотно,
дано да се осъществят!
Ще се радвам сериалът да е за Нетфликс или друга платформа. С нормална продължителност на сериите, със стегнато действие, без притеснения за рейтинги.
Турските дизита все повече ме губят като зрител, изтъркани сюжети и клишета, безумна продължителност на сериите. Допреди няколко години следях по 3-4 сериала на сезон, а сега почти нищо не мога да харесам.
В момента гледам единствено сериала на Керем, макар че съм с 2 или 3 серии назад. Ама усещам, че и той започва да ми омръзва.

Съжалявам, сигурно ви досадих с мрънкането си  Simple Smile
Благодаря още веднъж за хубавите новини, дано Киво да има късмет и му пожелавам успех с новата продуцентска компания.

А относно предполагаемите партньорки, поне тези, които сте показали и дискутирали, аз съм за Бурджу Бириджик. Тя си ми е една от любимките, още от "Въпрос на чест" с Керем.
А в "Песента на живота" беше  разкошна.

Хубава събота и неделя на всички,
бъдете здрави.

# 469
Добро утро, скъпи дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
Хоги, наминавай по-често, чакаме новини, но кога ли ще стане това ... нашия все още почива . Да се надяваме, че скоро ще разберем какво да очакваме.

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 470
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Много благодаря за споделеното. Беше ми интересно да прочета за събитията от 2016😀
И защо фенките на Туба не са харесали Къванч?? В интерес на истината на няколко пъти ми се е случвало във ВК да чета коментари за тези фенки и не можех да разбера точно за какво става въпрос. ДК е може би за мен като операторска работа най-добрия сериал на Къванч, но честно казано като сценарий за мен е най-слабия му. Катето да ме извинява, знам за нейната любов 😙

Айра, този Токио като е казал, че особено се вълнува за единия проект на Къванч  не намеква ли поне за кой- сериала или филма. Или само си пишат така...
Хубав ден, момичета 😀

# 471
Хубава събота!! Flowers Herb

Хоги Hug, радвам се, че си наминала, идвай пак!!
Цитат
Ще се радвам сериалът да е за Нетфликс или друга платформа. С нормална продължителност на сериите, със стегнато действие, без притеснения за рейтинги.
ще видим....
но наистина турските дизита с тая нечовешка продължителност и разтягания на действието с боливудски похвати е......Close и сценаристите се чудят с какво да запълват 2 часа и половина Head Band

Пепи Hug
Цитат
И защо фенките на Туба не са харесали Къванч??
става въпрос за тук, във форума, имаше такива единици Wink
иначе двойката и сериала се харесват доста, но за мен също е най-слаб от към сценарий.
А тоя Токио подхвърля едни такива изказвания в пространството, но може и да знае нещо.....
Диве Hands Plus1
една подробност-Едже заряза ДК на 16 серия, а Сема и Ейлем зарязаха ЧБЛ, някъде към 4 серия...и накрая стана една....
Фенче Kissing Heart, когато му дойде времето ще разберем и ще започне да снима, не зависи от него, а от продуцентите. Blush
а за сегашната му почивка, според мен са се събрали компанията за уикенда да се разнообразят....като го видя с дългата коса и ми става едно готино:))

харесах си едно клипче, в което сравняват Christian Bale с Музафер от СП!! Hands Plus1
https://twitter.com/kivo_7/status/1316749832690774019

а тая снимка в ляво, май не са ни я пускали.....

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 14:33 от Airra

# 472
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Пак се връщам да ДК.
Да уточня за нехаресването на Къванч от фенките на Туба.
Тук във форума и до сега всичко им е копи-пейст от ВК.
Такъв стил им харесва - тяхно мнение.
А при мен така стана, че  за ДК съм отделяла най-много време.
Къванч много ми хареса като Джесур.
Не ми е фаворит сериалът, като сценарий,
но не бих употребила думата "заряза" за напускането на Едже.
До 16 еп. беше много интересен, но не стигаше да се запълнят още толкова епизоди.
Едже отказа!!! да пише и дописва на коляно!!!, под натиск на статуквото в сектора!
И на мен не ми хареса сценарият на Елиф Усман до края,
но се чудя, как пък на почти всички се видя хубав и щастлив финала.

ПП: Редактирах размерите на изображенията, но искам да добавя и още нещо.
Извинявайте, ако съм засегнала някой, но за ДК  приемам нещата малко по-навътре.
Сега, като се върнах назад в публикациите си, се чудя как за всяка серия съм писала и правила всичко.
Та съм го публикувала и в две теми. Е, такъв онлайн няма да преживея повече.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:09 от * Diva *

# 473
  • София
Здравейте в събота вечер. Темата грее от тези сини очи, и тази красива усмивка. Хубави снимки и гивчета качвате.  Следя ви за актуални новини, и очаквам новият проект с Къванч. Обещавам, че ще гледам с вас онлайн. Сега съм онлайн с Мелиса.  ( Ясемин и Адем.) Много ми харесват. Хайде лека. Пак ще намина!

# 474
Привет отново! Hug
Пепи, Айре, Диве Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Аз бих казала, че по-скоро не харесаха героят му Джесур и самият сериал фенките на Туба. Е,  имаше и една, две които не харесаха особено и него, не разчитали мимиките му Stuck Out Tongue Closed Eyes Да си харесват когото искат, бана не ми е точно пък тяхното мнение за Къванч Smile
Маркито Hug  Ако сериала е действително на Нетфликс, а подозирам, че е именно там, щом мълчат толкова време, ще започнат да снимат, а чак след време ще дадат наведнъж няколкото серии за сезона и толкоз. Ако се хареса, ще има и друг сезон и така ... на час по лъжичка, но това е положението. И никой не знае кога ще стане това ... най-вероятно чак другата година, така, че търпение му е майката Smile Но, пък като излезе, ще разнищваме всяка серия до насита Hands Plus1 Молим се скоро да разберем поне в какъв проект ще се снима патрона и какъв ще го играе Thinking Пепи Heart Eyes вече си е заплюла Краля Smile ама да видим Thinking
За сега положението е такова Smile

Лека вечер! Hug
ПП Съжалявам как ни заблудиха синоптиците за днес, можехме да се видим без проблем  Worried

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 22:02 от queen_fenka

# 475
Добро утро, момичета ☕☕☕
Днес кафето е от мен😀

По традиция на мен през седмицата сутрин ми се спи , но дойдат ли събота и неделя ставам рано 🤣
Дива, аз тук нищо не съм чела за ДК, но мнението ми за сериала е такова.
Фени, наистина синоптиците този път ни подведоха. И сега е едно хубаво синьо небе.
Някъде мернах разписанието на сериалите през седмицата в Турция,а се очакват още сериали....то въобще има ли свободни актьори вече, а и екипи за останалата работа по филмите .И друго ми стана интересно, там въобще гледат ли някакви чужди филми по техните телевизии? Защото ми изглежда невъзможно. 
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 10:18 от pe04

# 476
Хубава неделя!!

Благодаря за споделеното!!
Диве, Маркито, Фенче HugKissing HeartHug

зад кадър от СП
аххх милия..........какъв е слабичък Pensive

Пепи Hug
благодаря за кафенцето!! Wink
и аз сложих, да има: ))

обичам ги!! Heart

..................
малко красота от Башак

някои са още по бански, други си пускат климатика на топло:)))
видях в нета-при тях е 28 градуса.....

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:07 от Airra

# 477
Айра, повече няма да слагам кафето сутринт.
Къде се загуби днес народа?
А на Къванч и компания, блазе им !!! Днес небето ме подлъгали сутринта, но вече си се усеща есента.
Във ВК четох за някаква актриса , за която се чудеха на Къванч или Чочо ще и партньорка.
Гледали ли сте я някъде ?
Аз веднага  определих, че ще играе съпругата от книгата 🤣
Говоря си, сякаш съм сигурна, че това ще бъде.
Лека вечер,момичета 🤗🤗🤗

# 478
Айра, повече няма да слагам кафето сутринт.
Къде се загуби днес народа?
А на Къванч и компания, блазе им !!! Днес небето ме подлъгали сутринта, но вече си се усеща есента.
Във ВК четох за някаква актриса , за която се чудеха на Къванч или Чочо ще и партньорка.
Гледали ли сте я някъде ?
Аз веднага  определих, че ще играе съпругата от книгата 🤣
Говоря си, сякаш съм сигурна, че това ще бъде.
Лека вечер,момичета 🤗🤗🤗

стига де, кафето ти не е виновно:))
а актрисата- ами да беше написала и името й Wink
погледнах в Тийми........
Бурчин Терзиолу-почти не съм я гледала/освен в Езел/, но знам, че е талантлива и харесвана!!

Фенка Kissing Heart я хвана липсата....Thinking

лека!

# 479
  • София
Здравейте!  Днес, и темата е в почивен ден! Аз идвам с питане.
Сега, нали се зарибих по сериала на Мелиса, та се поразрових да прочета това- онова за главният герой Адем/ Серкан. Оказа се, че е играл и в "Север-Юг" Маже ли малко инфо за героя му? Изобщо не  си го спомням.

Общи условия

Активация на акаунт