Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Привет, дружки! Hug
Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Айре Heart Eyes бурда им Laughing
Пепи, защо няма да слагаш кафе повече не разбрах ? Защото няма кой да пише ли ? Laughing Има и такива дни, и аз днес бях заета цял ден, чак сега смогнах да се добера до лаптопа. Поствай моля те, снимки, когато видиш нещо интересно, защото не всеки от четящите и пишещите тук влиза ВК. Ставало въпрос за Бурчин ... тя игра с Киво в Езел, добра актриса е за мен, но ... не зная Thinking Ако е вярно изобщо, де  ... Доколкото четох , в "Момичето зад стъклото" ще има по-възрастни жени от главния герой, някои споменават за тази роля и Туба.
Цитат
Если они взяли в Девушке историю Хайри и Налан, то Налан должна быть на 10 лет старше Хайри. Подходит она как раз Чаге

Smile повечето фенки на Чаго искат да я пласират на Киво, много била възрастна за Чаго Stuck Out Tongue Closed Eyes Той пък щото много по- млад изглежда от Киво Smile
Маркито Hug Серкан играеше бразилския модел, приятеля на Зейнеп, забравих му името Smile Как да го запомниш, като ролята му беше епизодична ? Ние го помним, защото КГ съм го гледала нямам идея колко пъти Laughing

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 22:01 от queen_fenka

# 481
Здравейте!  Днес, и темата е в почивен ден! Аз идвам с питане.
Сега, нали се зарибих по сериала на Мелиса, та се поразрових да прочета това- онова за главният герой Адем/ Серкан. Оказа се, че е играл и в "Север-Юг" Маже ли малко инфо за героя му? Изобщо не  си го спомням.
нормално да не го помниш, той игра само 5 мин.
беше приятеля на Зейнеп-модел от Бразилия-Рафи, който накара Кузей да се разгневи: )
а Фенче Kissing Heart, мераба!!! Blush
Говори се, че Бурчин е подписала договор за нов проект по книга на писателката, по които се правят най-успешните сериали в момента.
и още пак от Тийми Wink
Собственикът на телевизионния канал TV8 и интернет платформата Exxen, Аджун Илиджалъ се срещна с писателката Гюлсерен Будайиджиоулу. Той признал че, всички ние имаме много да научим от писателката и той е много щастлив, че може да вземе урок от нея лично. Припомняме ви, че сега канал TV8 излъчва Домът в който си роден е съдбата ти и Червената стая по романите на г-жа Будайиджиоулу. Според слуховете, Аджун иска да получи правата за излъчване и още няколко сериала от OGM Pictures, които сега се подготвят по романите на писателката-психиатър. Напомняме за слуховете, че Къванч Татлъту ще участва в единия от тях, а Чаатай Улусой може да се снима в другия.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 22:03 от Airra

# 482
Добро утро, къзлар! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
На 1 януари в Турция ще се отвори новата интернет платформа на Aджун Илиджалъ - Exxen. Собственикът на TV8, който реализира огромни печалби по време на пандемията, когато цялата страна гледаше неговото риалити шоу, предпочете да инвестира парите в нов бизнес и по този начин да се предпази от капризни рекламодатели.
Не мисля, че на Киво сериала ще бъде показван на нея Thinking Но, да видим Thinking

Вярно, че Рафаел се казваше Серкан в КГ Smile

Хубав понеделник и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 483
Привет!! Flowers Sunflower

Фенче Kissing Heart, нее едва ли ще е на тая измислена платформа Wink
не изключвам варианта да е за тв 8.....
да видим тая седмица какво ще ни донесе като новини....Hands V

за настроение....

успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

# 484
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Предстои седмица преди рождения ден на Къванч.
Очаквам не само Mavi, а и OGM да разкрие повече.

Вече съм в Нов живот. Много ми харесва Мелиса. Отива ѝ ролята.
Мернах, че има интервю с Ахмет Мумтаз Тайлан, където го питат за звездите.
Той отговаря, че такива са Кенан И. и Къванч -
"Вършат добре работата си и също така отговарят на естетическите изисквания.
Не съм от тях, нито съм красив, нито висок, просто се опитвам да действам добре колективно."

Скрит текст:

# 485
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Слънцето примамва за разходка,  вчера и днес си е доста хладничко на сянка , но аз си направих излетите.
Снощи като си зачетох стари теми, та откарах до малките часове 😀
И какво ми направи впечатление. Ами има някакви повторения на събитията. Първо в старата тема се съобщава за участие на Къванч в Хартиената къща / не мога да го напиша на испански/.Преди седмица ,две пак го писахме тук. Второ, когато съобщават за пръв път за Сблъсък, Айра ти си написала , че е Ретроградния Меркурий. Сега от 14 октомври / деня, когато OGM обяви договора с Къванч/ до 16 ноември също е Ретроградния Меркурий. Но Айра, сега не трябва да имаш притеснения, защото в хороскопа, който четох пишеше, че в този период е добре да се приключат започнати преговори, сделки и т.н, но да не се почва нищо ново.
Така, че всичко е изчислено. 🤣
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Аз изчезвам след малко, че днес е празник на нашия град 😀

# 486
# 487
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Слънцето примамва за разходка,  вчера и днес си е доста хладничко на сянка , но аз си направих излетите.
Снощи като си зачетох стари теми, та откарах до малките часове 😀
И какво ми направи впечатление. Ами има някакви повторения на събитията. Първо в старата тема се съобщава за участие на Къванч в Хартиената къща / не мога да го напиша на испански/.Преди седмица ,две пак го писахме тук. Второ, когато съобщават за пръв път за Сблъсък, Айра ти си написала , че е Ретроградния Меркурий. Сега от 14 октомври / деня, когато OGM обяви договора с Къванч/ до 16 ноември също е Ретроградния Меркурий. Но Айра, сега не трябва да имаш притеснения, защото в хороскопа, който четох пишеше, че в този период е добре да се приключат започнати преговори, сделки и т.н, но да не се почва нищо ново.
Така, че всичко е изчислено. 🤣
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Аз изчезвам след малко, че днес е празник на нашия град 😀
Пепи, успокои ме!! Grinning
ретр. Меркурий е до 3 ноември, винаги е по 3 седм!
сега и Марс е ретрограден, ако се чувствате по-агресивни и раздразнителни или хората около вас са такива, от Марс е Stuck Out Tongue Winking Eye
изобщо тая година всички планети са ретроградни в определен период, затова е толкова луда.....
не, че е смешно.....Grinning
Скрит текст:

Диве, благодаря за споделеното! Hands Plus1
чакаме изненади!!

Гости Hug

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:28 от Airra

# 488

Благодаря ви за споделеното днес! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes Hands Plus1 Аз не мисля, че ще е по тв-то, ама да видим Thinking Дано по-скоро получим някакви новини и изненади! Hands Pray
Диве Hug благодаря за споделеното от сладура Ахмет Мюмтаз Тайлан, много го харесвам този актьор, стана ми голяма слабост от " Песента на живота", прекрасен актьор! Радвам се, че оценява именно Къванч и Кенан Heart С Киво е работил в два филма - "Сънят на пеперудата" и "Организирани работи 2".

Пепи Heart Eyes не се учудвай, колко пъти го спрягаха за разни филми и сериали Киво през годините ... чет нямат Smile Ама е интересно да се заровиш в архива, нали ? Smiley
Гости Hug Kiss

# 489
Да, Фени😀 но за втори или трети път ми се случва. Сетих се и още нещо. Там цитиране интервю на Къванч за снимки на филм в Америка. И сега имаше такова интервю, че ще ходи в Америка. Но както казахме преди време по-добре вече нищо да не казва, че.....
Дива, кажи как е положението при вас.
Измръзнах тази вечер. 
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 490
  • AMS

Дружки, благодаря за споделеното!!!
Пепи, не разбрах за кое положение питаш.
Къванч не ми се е обаждал за нов проект.
Живея си още със старите му сериали.

А под Нов живот имам предвид сериала с Мелиса.
Скрит текст:
Иначе положението при мен  отдавна е студено и хладно,
а сега има и частичен локдаун.
Изпотяват ми се очилата в магазина заради маската.
Алкохол само до 20:00 часа се продава. Заведенията са затворени.
Пътуванията - само по неотложни причини.
Кралското семейство бяха отишли на ваканция в Гърция.
Снимали се за пресата и след два часа се върнаха,
защото се сетиха, че има за всички частичен локдаун.
Децата са на училище. Родителите повече работят от къщи.
За неспазване на мерките през уйкенда са били глобени 435 нарушители.

# 491
Диве, разсмя ме😀 Пожелавам ти този късмет,Къванч да ти се обади. 😍
Отговорила си ми , благодаря.
Лека...

# 492
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes Satisfied той и за това нищо не казва вече ...
Диве Hug, и аз чакам с нетърпение вече новини, време е. Скоро, скоро всичко ще стане ясно. Дали ще е около РД на Киво или малко по-нататък, но все ще се разбере поне в какво ще играе, ако не друго. Попаднах на някои твои гифчета, страхотни са! Kiss
Тук все едно ни казва : " Ама вие нещо съмнявате ли се ? Laughing

И ще има : " I came back "

Хайде, да видим коя ще се присъедини към многото му партньорки в бъдещия му проект Thinking

Айре Heart Eyes видях спойлера ти Laughing Ама не е лъжа, имам чувството, че ми се повредиха ушите вече Sleepy
Стана ми смешно, търсих в Тийми по-подробен превод на интервюто на Ахмет Тайлан , но познайте дали са го отбелязали изобщо Smile
За настроение и с пожелание за хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 493
.

Добро утро, добър ден!

От снимката - калейдоскоп с актрисите, за мен нито една. Без да ги подценявам. Изключвам тези, с които се е снимал, защото там не повтарят. И правилно. Особено за някои образи. Колкото и да ги харесваме двамата с Берен, това върховенство, което се получи в Забраненият плод няма как да се повтори. Магията на актьорите с тяхната младост, красота и талант  съчетани с останалите върхове - сценарий, режисура...Има си и незаменими и неповторяеми неща. Забравила съм, но по книга беше сценарият, нали? Все си задавам въпроса как се допусна в тази държава и то  в по-предна епоха такова съжителство под един покрив!? И такива страстни танци като тангото. Сцена, която всъщност много ми хареса, а и я видях малко по-горе. Затова и се присетих.

Да попитам и за снимката пред монитора - от реала ли е? На такава ми прилича.

Диве, изчерпателен отговор, с по-малко думи! А ла Чехов! Smiley

Сигурна съм в едно, че в какъвто проект да се появи Къванч,  по която платформа ще бъде, всичко ще е на ниво.

Хубав, слънчев, есенен ден. Макар и хладовит!

# 494
Здравейте и от мен, момичета! Hug

Ето ме отново тук сред Вас. Simple Smile)
Много интересна дискусия сте имали, аз Ви четях, но за писане време не оставаше.
Скрит текст:
Отпуск съм тази седмица и бяхме да видим нашите. Когато съм с тях, се старая да не прекарвам много време в социалните мрежи. Те ни чакат като топъл хляб да се приберем и времето с тях ми е наистина ценно. Heart
За жалост няма да мога да си почина, както трябва, но поне се подготвям много старателно за сесията.
Няма да ви изброявам по именно, за да не пропусна някого неволно. Благодаря на всички ви, че имаше какво да чета. Flowers Hibiscus
Включвам се и аз, макар и късничко. Та аз бих се радвала да видим Къванч в ролята на краля. Историята наистина звучи много интересна. Малко ми напомня на Крисчън Грей и неговите петдесет нюанса сиво, но ми се струва, че в този проект драмата ще бъде доста повече и акцентът, разбира се, ще бъде друг.
Аз вече имам малък опитс чакането на бъдещи проекти и не се навивам чак толкова много за нито един от предполагаемите  в момента. Така се бях навила за Ататюркския проект и накрая не се получи и не ми беше окей. Затова го давам по - полека. Спокойна съм и щастлива, че проект ще има, даже два. А какви ще бъдат те- предстои да научим. Heart Eyes

Фенче Heart Eyes ,
Много ми харесаха днешните гифчета и въпросите и отговорите, които си им приписала. Ще отговоря на първия: Разбира се, че не сме се съмнявали!!! Мисля, че на всички отговорът ни би бил такъв. Simple Smile)

Сега относно партньорките: вкусът ми май се припокрива с тези на Айрето:heart_eyes: и Пепи Heart Eyes. Тази актриса, за която писахте, и на мен много ми харесва. Не помня обаче как се казваше. Беше жена на Ертуурул бей като че ли, в сериала, разбира се.
А ако знаете колко искам Фахрие да се завърне на екран. А ако е в един проект с Къванч, баш негова партньорка, сигурно ще откача. Grinning
Бенсу Сорал също ми е фаворитка, но ще видим какво ще стане. Само не искам да е Серенай. Някак си не си ги представям като двойка с Къванч. Thinking

Чакайте да ви попитам какво мислите за "Неверния"? Струва ли си този голям рейтинг? Аз наистина съм притеснена за моето сериалче, дано се задържи!!! Hands Pray

Есенно ми е. Flowers Fallen Leaf

Сега е време да ви пожелая щастлив и слънчев ден!
До скоро! Heart

Общи условия

Активация на акаунт