Заповядайте :hugs

Фермата , съвсем малко съм я гледала , но е скука , зарад нея скъсяват сериалите .
и при нашите хора скукааа , тия хубавци не мислят ли за нас ?

аааах , Перличка
много хубаво си го казала 
Благодаря ти за всичко споделено!
А този гиф е страхотен!
аз ще споделям, но жалкото е, че много снимки просто не се виждат вече, а Терзи
изнамираше такива отвсякъде.
благодаря за бисквитките и за Перличките! Много са ми любими! 
И за тях добре, и за нас 

, да спокойствие, здраве, най-важното в момента!!
, ами каквото интересно намеря из СМ го нося, все се намира!
отговаря за архива...и за сега няма да излизаме в отпуск 

я чух миналия ден, 

Дали пък нашия не се занимава вече със снимки, а да не казват ?
Ей, това не му харесвам на Нетфликс, мълчат като риби, а ти си чакай от умрел писмо 

за споделеното!

нали много е готина тази целувка ? Вярно е, какви и колко целувки имаше на времето ... сега пак има, ама са много кът, щом ги броим
Да, знам за Угур, че е мъж на Сема.
Предполагам, че "Хайде, сине " няма как да не трогне всяко едно сърце, а актьорите така играха, че забравяш, че гледаш филм, заради това колкото и пъти да се гледа, все се вълнуваш.И аз не вярвам, че ще снимат извън Турция
Те си имат такава природа, че не им трябва да снимат другаде. Още не мога да забравя Полонезкьой, такава красота беше! И аз като Айрето се надявам да ги изловят папараци, иначе не вярвам да се покажат, поне Къванч, Башак може и да си пуска нейни снимки, но едва ли ще ни покаже вече Киво преди снимките за сериала. Ужасно ми е любопитно как ще изглежда Арман обаче
Твоето желание се изпълни, нали ти искаше да го видиш в роля на учен, ако не ме лъже паметта 
Който и да повторят от сериалите му все бих ги гледала да ви кажа
А представяте ли си да ни пуснат отново ЗП ? Него май най-малко са го повтаряли, също и КСШ, за МиХ да не говорим ... Мечтииии ...
много, ама много се радвам да те "видя" отново при нас!
Съжалявам за това, което ти се е наложило да изживееш
Хаят ... Радвам се, че сесията вече е зад гърба ти и вече ще си си при нас 
Как беше - много мина, мъничко остана ...
Завиждам и на малката сладурана, че е имала късмета да е заедно с аби Киво 

нали много е готина тази целувка ? Вярно е, какви и колко целувки имаше на времето ... сега пак има, ама са много кът, щом ги броим
Да, знам за Угур, че е мъж на Сема.
Предполагам, че "Хайде, сине " няма как да не трогне всяко едно сърце, а актьорите така играха, че забравяш, че гледаш филм, заради това колкото и пъти да се гледа, все се вълнуваш.И аз не вярвам, че ще снимат извън Турция
Те си имат такава природа, че не им трябва да снимат другаде. Още не мога да забравя Полонезкьой, такава красота беше! И аз като Айрето се надявам да ги изловят папараци, иначе не вярвам да се покажат, поне Къванч, Башак може и да си пуска нейни снимки, но едва ли ще ни покаже вече Киво преди снимките за сериала. Ужасно ми е любопитно как ще изглежда Арман обаче
Твоето желание се изпълни, нали ти искаше да го видиш в роля на учен, ако не ме лъже паметта 
Който и да повторят от сериалите му все бих ги гледала да ви кажа
А представяте ли си да ни пуснат отново ЗП ? Него май най-малко са го повтаряли, също и КСШ, за МиХ да не говорим ... Мечтииии ...
много, ама много се радвам да те "видя" отново при нас!
Съжалявам за това, което ти се е наложило да изживееш
Хаят ... Радвам се, че сесията вече е зад гърба ти и вече ще си си при нас 
Как беше - много мина, мъничко остана ...
Завиждам и на малката сладурана, че е имала късмета да е заедно с аби Киво 

благодаря, джанъм! 

Де всички да остаряваха толкова красиво ... но, изглежда, че нашето момче ще да е от тези щастливци 

Може, може, аз много, много не ги гледам ДФ и Лейдито 

, взимам си от твоето кафе! 

бая, бая неща си донесла, в тоя период около КГ не съм толкова информирана, та продължавай!! 

Препоръчани теми