Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Mikipoli, Честита рожденичка! Щастливо и усмихнато детство! Flowers Hibiscus
Хубавка серийка си имахме, стана ми мъчно за Мело,Еда супер бойна, Серкан много влюбен, Фифи е желязна, Ерден, моят любим шемет, ааа как нападна Каан,а пък Сейфи, душата златна, как плака за Еда, друго след превода!

# 196
Даа, видях сега, че тази поразителна сцена /не си махай пръстена/ е била в началото на серията. От всички възможни продължения на фразата "чункю", "защото сме джентълмени и не си вземаме подаръците обратно" беше най-тъпото, което Серкан Болат можа да измисли.
Еда се оттегли, прегрупира силите, защити се и го застреля с "елведа" на края на епизода. Сега има да гадаем цяла седмица на къде ще завие сюжета другата сряда.
Това е сериал, който съумява въпреки леко скучноватите серии да изпраска интригуващи финали, които да накарат драгия зрител да седне пак пред екрана. Малко като приказките на Шехерезада.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 07:28 от dariVale

# 197
  • София
Конец Серии.

- Что это?
- Доказательство, что я это не я украла.
- Я не нуждаюсь в этом. Я верю тебе.
- Ой спасибо большое, поздновато, но спасибо.
- Это никак не связано с тобой. Это связано со мной. Я никому не могу доверять. Ты была права. Все, что ты сказала было правдой. Человек не должен нуждаться в доказательствах. Я тебе доверяю.
- В самом начале ты должен был сказать - Эда такого не сделает. Это сломало меня.... Это сделала Каан. Обманул Мело и сфотографировал в нашем доме. Всему этому пришел конец, Серкан Болат. Я НИКОГДА НЕ ВЕРНУСЬ. ПРОЩАЙ.

# 198
Сега прочетох при мамашите предположение, че Фифи е информатора на баба, затова все говори по телефона и е зад Еда когато стане напечено

# 199
Аз съм си доволна от серията Relaxed
Отново не познах за повечето неща Kissing Smiling Eyes Явно ще трябва да ходя на уроци при Фифи за по-висока агентска категория Sunglasses

Ужким гледаме клиширано ром-комче, но сега например изобщо не ми е ясно как ще продължат нещата. Утре дано ни пуснат едно фрагманче, за да имаме поне някакви насоки, че любопитството ще ме изяде (което само по себе си е доказателство, че екипа си върши работата добре).

Много неща ми направиха впечатление, но сега по нощите не ми се пише подробно. Всички имаха силни включвания - ГГ ги оставям настрана - леля Айфер (любимка ми е Heart), Джерен, Фифи, Сейфи, Сириус, че дори и Ферит Wink

Лека нощ Heart

# 200
Сега е момента Еда да драсне за Италия /малко да обърнат схемата тези ромкоми/. Фифи да крие къде е, а Мело да я издаде. Серкан да се по бърка от любов и угризения, нищо че има смегчаващи вината обстоятелства.
Имаше много мили и смешни моменти с втория актьорски ешелон. А тая Ханде има очи и поглед на сърна. Като облещи тия маслини на дълги чак и не мен ми трепва сърцето.
А най-интересното е, че родната й сестра е руса и синеока. Малко ми напомня Афра Сарачоглу. Утре може да постна снимки.

# 201
Кажете отгоре-отгоре какво стана, какво и каза той на "защото..."

Дори не помня вече, някаква глупост несъществена.
Привет и от мен Flowers Hibiscus
За пръстена каза нещо от рода на хората щели да говорят, журналистите щели да разберат.. Да му дадяла време да  да измисли нещо и да и каже. И тя каза "Не ми казвай, нека Лейля ми предаде" В отчаянието си да не я изгуби това успя да измисли. Аз нещо такова разбрах
Аз горе долу съм доволна от серията. Най-малко още една серия ще са разделени. Докато Серкан бей се освести и вземе в ръце. Хич няма да му е лесно да я накара да му прости. Харесва ми бойната Еда. И ангелите на отмъщението Фифи и Мело бяха готини. Айдан и Алптекин защитиха Еда, и и двамата усетиха, че Серкан е влюбен.
Mikipoli здрава, щастлива и уверена в себе си да расте малката госпожица Purple Heart

ПП. Смешно ми стана, че познах за разходката с колата. Серкан вече навсякъде слага в мислите си Еда за сравнение. Не може да диша без да я вижда. Да му мислят бедните хорица в офиса Simple Smile докато тя се върне

# 202
Благодаря ви за пожеланията Heart

Утре ще го гледам с някакви субтитри , сега прегледах само финалната сцена , че не издържам , доколкото разбрах Еда му носеше доказателства , а той каза че не ги искал , вярвал й . За 1 епизод без нея и вече й вярва , не очаквах да се прекърши толкова бързо , здравата е хлътнал , миличкия . А нашето момиче е толкова огорчена , че не знам ... Това със серенадата беше добра идея Grinning

Тембърът на Керем като говори на английски е уникален , и аз се влюбих чак  Heart Eyes съвсем различен му звучи гласа като говори турски .

Доколкото разбрах в този епизод и двете тайни се разкриха , и за договора и за патента , нали ? Тоест вече спокойно може да се фокусираме върху сдобряването Heart Eyes

# 203
Disappointed Relieved Как сте, сладури?!

SunglassesОчаквахме, гледахме ... Не разбирам езика, имаше много диалози, от които ще се разбере в детайли как се развива историята след превода. От картинките разбрах ... Еда изпълни докрай обещаното - по всички точки! Дори не мога да се радвам на нейната победа! Победи в двубоя с железния Серкан! Тази победа беше различна от чувството на триумф. Всяка нейна частица беше поръсена с неизплаканите сълзи от тъжните й очи.

Disappointed Relieved Серкан Болат! Успя да съсипеш това момиче!  Израснало без обичта на родителите си, преминало през, не знаем какви страдания, в миналото си, доказало ума и таланта си с извоюваната стипендия, усетило първите трепети на сърцето ... Направи я обвиняема без вина, накара я да доказва своята невинност!
Ти, който трябваше да й дариш първата целувка, но я вкара в най големия ад! Но Еда ти показа, че е по достойна от всяка ''идеална жена" по твоите критерии!
Broken Heart Чудя се какъв смисъл има това, че непрекъснато си спомняш красивите моменти на близост?! Какво от това това, че обикаляш улиците и местата, където сте били заедно! Какво от това, че непрекъснато гледаш снимките?! Колко гордост трябва на един мъж да унищожи едно нежно сърце?!
Hearts Серкан Болат! Ти не спечели играта! Но загуби Еда!  Момичето с най тъжните очи ... и осанката на кралица!

Heartpulse Ох, някой трябва да ме спре! Кажете ми, че Серкан не е толкова виновен, колкото си мисля!

Cold Sweat Знам, че е сценарий, измислена история, но ми е тъжно ...

Nature Fireworks Хайде, лека нощ на тези, които са сови като мен и добро утро на тези, които ще четат утре!!!

# 204
Малко информация за Керем,а дали има нещо вярно 🤷‍♀️
https://youtu.be/uCISlIZqrrQ

# 205
Heartpulse Ох, някой трябва да ме спре! Кажете ми, че Серкан не е толкова виновен, колкото си мисля!
Nature Fireworks Хайде, лека нощ на тези, които са сови като мен и добро утро на тези, които ще четат утре!!!

neorum, Flowers Hibiscus аз все търся начин да го оправдая. Търся си причини разни. Утре като изгледам английските буквички може повече неща да ми се изяснят. От това, което показаха в тази серия пак не стана съвсем ясно какво се е случило, това вероятно ще се разбере в следващата серия. От разговора между Айдан и Алптекин разбрах, че за това недоверие, което Серкан има към всички, те имат принос. Алптекин каза, че обвинява себе си за това, че е допуснал много грешки (май нещо каза че е преувеличавал но не разбрах страховете му ли), и резултата е този невярващ на никого Серкан. Айдан каза, че са направили това, което са вярвали, че е най-доброто в онзи момент. Започвам да се чудя дали брат му не е бил отвлечен или нещо подобно. Това би обяснило страха на Айдан от тълпи и приученото недоверие на Серкан. А вкрая на серията Серкан каза на Еда, че недоверието му не е свързано с нея, а е негов проблем, на никого не вярва, и за да повярва на някого има нужда от доказателства. 

За мен това грубо поведение на Серкан беше някаква защитна реакция. Той е влюбен до уши в Еда, а тя не дава индикации да го отразява. От първата серия той буквално тича след нея. След всички малки моменти на сближаване тя започна да се държи по-студено, брои дните до изтичане на договора (той го изтълкува като желание по-скоро да се махне от живота и), вечно му повтаря, че няма търпение да се отърве от него, и все в този смисъл. Той наистина не вижда влюбените и погледи, не повярва и на Енгин като му каза, че очите и се усмихват само като го погледне. Серкан отговори, че нейните очи се усмихват на всички и че тя би била по-щастлива ако не е с него.  От друга страна Еда е в същото положение, влюбена до уши, но колкото пъти погледне към него той прегръща Селин, говори за Селин, всичко за Селин. Тя също не вижда неговите чувства. Пустата им гордост много ще ги измъчи и двамата. Толкова си приличат по характер двамата - паралелните разговори Еда-Айдан и Серкан - Айфер много добре го илюстрираха. Много ми хареса как Айдан се застъпи за Севда и сдъвка синчето за грозната му постъпка.

Много хубави моменти имаше. Сейфи така сладко го изряза в началото на серията, когато Серкан го накара да събере вещите на Еда. "Аз съм почивка" и Айдан се ококори, а той "За всяко нещо си има първи път" Grinning И накрая на серията Серкан: Виждал ли се Еда? Сейфи: Не. А вие виждате ли каквото виждам и аз? Серкан: Какво? Сейфи: Един сам (самотен) мъж. Smiling Imp

Много ми хареса разговора на Алптекин и Серкан. За пръв път малко се сближиха. Дано в следващите серии има още такива сцени и затопляне на отношенията им.

Няма да задълбавам повече сега, по някое време през деня като изгледам серията с буквички ще се включа пак.
 Лека нощ /добро утро от мен Flowers Hibiscus

# 206
  • София
Добро утро от мен! Sunglasses
Приключих с гледането на еп. 8 с руски субтитри и съм под влияние на видяното (някои сцени гледах по няколко пъти!)! Мъже като Серкан Болат заслужават да имат до себе си точно жени като Селин! Този епизод е толкова критичен към думите, обидите и постъпките на Серкан, че за феновете на този герой ще бъде изключително трудно да намерят много причини, аргументи и доводи да го харесват!
Не бих искала да повтарям вече написаното от мен, това което буквално се е изляло от душата ми по отношение ролята на Серкан Болат! Верно е, че ни показаха доста романтични сцени, но аз лично не знам на този етап колко силно и дали изобщо Серкан е влюбен в Еда?! Може би защото тя е различна, оригинална, луда, жизнерадостна и разтърси неговия спокоен свят, му е по-скоро интересна, любопитна и загадъчна!? Защото за мен поне, ако искаха да ни покажат един вече истински влюбен в Еда Серкан, нямаше да ни направят свидетели на изключително грозната сцена с изгонването на Еда в началото на епизода (обяснението и оправданието е с липсата на доверие в хората, така както скандала, който Серкан спретна на Еда в офиса след годежа беше оправдан с това, че не обичал някой да се приближава до него!); нямаше да ни показват сцените на близост със Селин; нямаше да ни направят свидетели на репликата:“ Ако послушам гласа на разума, най-подходяща за мен си ти (Селин)!“!
Много моменти в последните епизоди са насочени към трагедията в семейство Болат, последиците които тя е нанесла върху семейството като цяло, върху взаимоотношенията вътре в семейството и на всеки един от нях поотделно! Разбира се, това ни прави съпричастни към героите, в това число и към Срекан! И докато в първите седем епизода всички те бяха около него, то в еп. 8 изведнъж членовете на семейството, приятелите и колегите му се обърнаха срещу Серкан, неговия неконтролируем и неоправдан гняв! Разговорите на Серкан и с Енгин, и с майка му, и с баща му, подхвърлените реплики от Сейфи са много показателни за влиянието, което макар и за кратко време оказа върху живота им лъчезарната Еда! Тя изведнъж се оказа с голям фен клуб Grinning
И за да не прекалявам, аз харесвам повече образа на Еда, защото тя е умна, красива, талантлива, усмихната, борбена, независима, енергична, усмихната ..... все качества, които на повечето от нас много ни допадат, харесваме ги и им симпатизираме!
Има много малки, красиви сцени като намигване от страна на сценаристите - чашата на Серкан от червена изведнъж започна да променя цвета си и стана черна (т.е. е разстроен)!
Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sunny

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 07:12 от nrgmama

# 207
Как не му се обърна езика на Серкан бей за едно "извинявай"!?То бива желязо, бива дърво , ама това неговото минава границите.Когато човек обича истински, той се старае да не причинява болка на другия. Явно при нашето дърво Серкан , това е още на подсъзнателно ниво.Тепърва ще осъзнава Еда като явление в собствения си живот.
   Какъв е тоя мъж за всичко да се оправдава с кучето- Сириус искал да я види, Сириус не казал"не тръгвай", а ти къде си.....?! Явно има дълбок психологически проблем  ,който крие зад това студено поведение.
От гледането на картинки и малкото разбрани думи-толкова.Хубав ден на всички!

# 208
Може да не оправдаем Серкан, но трябва да го разберем.
Израсъл е с недоверие към всички по няколко причини:
- възпитан е целенасочено, заради инцидента с брат му
- попил го е с майчиното мляко, заради това че е роден в богато семейство
- живота не му е показал друго, освен че не трябва да се доверява, след като приятеля от детството се е превърнал в съперник
Харесва Еда и се нуждае от нея, но това го вади от зоната на комфорт и той се съпротивлява с всички сили. Страхува се, че ако се остави на чувствата ще бъде наранен.
Има предразположение към фобиите на майка си, но в по-лека степен /в предходната серия не влезе на партито за РД на жената на клиента, защото не обичал многолюдните купони/.
Такива житейски позиции не се изоставят за два петъка познанството. Така, както и Айдан не можа втори път да прекрачи сама прага на дома си.
Така, че трябва да сме търпелив и разбиращи. Хубаво е, че развиват образа логично постепенно.
Що се отнася до Сириус, Серкан не се оправдава с него, а го използва като повод да се доближи до Еда без да пострада гордостта му. Характерът му е такъв, че не може лесно да даде заден ход, не може ей така да каже "извинявай" или "остани". Еда го разбира прекрасно, за това и тя казва на Сириус неща, които са предназначени за Серкан.
Дори да приемем, че Серкан може да каже "извинявай", какво мислите - Еда ще приеме ли извинението без да е видяла истинско осъзнаване на вината от страна на Серкан?
"Извинявай" при него е логично да дойде само след нещо разтърсващо, като например - да остане без надежда, че Еда ще бъде в живота му, само след като осъзнае колко празен е той без нейното цветно присъствие.
Серкан просто трябва сам да извърви пътя на своето осъзнаване, защото иначе би повтори и потретил сцената с крясъците при следващи проблеми между него и Еда.
За мен знаете ли кое беше най-показателното, че той започва да се променя - поведението му на 19 август. Отиде в залата, махна калъфките, по въртя се и накрая се озова в офиса без никога преди да е постъпваш така. Не можа да издържи без присъствието на Еда около себе си дори на такава важна дата.
Харесвам го това момче, само му трябва малко разтърсване и време за да се осъзнае.

# 209
Аз не мога да откъсна очи от последната финална сцена! Евала на Еда - такова достойнство показа, че чак ми стана хубаво как му натри носа.
Друга любима сцена ми тази с Мело, Фифи и Каан - и на Каан му натриха по най-смешният начин вирнатият нос, а Мело най-накрая си свали розовите очила.
Друго, което ми направи впечатление е, че Селин изобщо не държи на Пъръл, а само я използва като информатор. Жал ми е за Фикрет - толкова е влюбен милият и толкова наивен във фалшивото приятелство на Каан.
В епизода ми хареса това, че ни показват истинско приятелство, герои, които гледат реално на ситуаците и на работа и извън нея.
Общо взето съм впечатлена от факта, че не прилича на нито един ромком, който са излъчвали някога в ефир - специално за отношенията на героите. Много са ми хармонични и ни доближават до отношенията между хората в реланият живот.

П.с С риск да се повторя - не мога да преживея клипчето със смешната реклама на мъжкият шампоан за коса против пърхут - ако бяха показали малко от мускулите на Керем - щях да го преглътна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт