Хубавка серийка си имахме, стана ми мъчно за Мело,Еда супер бойна, Серкан много влюбен, Фифи е желязна, Ерден, моят любим шемет, ааа как нападна Каан,а пък Сейфи, душата златна, как плака за Еда, друго след превода!

Явно ще трябва да ходя на уроци при Фифи за по-висока агентска категория 
), Джерен, Фифи, Сейфи, Сириус, че дори и Ферит 

докато тя се върне 

съвсем различен му звучи гласа като говори турски .
Как сте, сладури?!
Очаквахме, гледахме ... Не разбирам езика, имаше много диалози, от които ще се разбере в детайли как се развива историята след превода. От картинките разбрах ... Еда изпълни докрай обещаното - по всички точки! Дори не мога да се радвам на нейната победа! Победи в двубоя с железния Серкан! Тази победа беше различна от чувството на триумф. Всяка нейна частица беше поръсена с неизплаканите сълзи от тъжните й очи.
Серкан Болат! Успя да съсипеш това момиче! Израснало без обичта на родителите си, преминало през, не знаем какви страдания, в миналото си, доказало ума и таланта си с извоюваната стипендия, усетило първите трепети на сърцето ... Направи я обвиняема без вина, накара я да доказва своята невинност!
Чудя се какъв смисъл има това, че непрекъснато си спомняш красивите моменти на близост?! Какво от това това, че обикаляш улиците и местата, където сте били заедно! Какво от това, че непрекъснато гледаш снимките?! Колко гордост трябва на един мъж да унищожи едно нежно сърце?!
Серкан Болат! Ти не спечели играта! Но загуби Еда! Момичето с най тъжните очи ... и осанката на кралица!
Ох, някой трябва да ме спре! Кажете ми, че Серкан не е толкова виновен, колкото си мисля!
Знам, че е сценарий, измислена история, но ми е тъжно ...
Хайде, лека нощ на тези, които са сови като мен и добро утро на тези, които ще четат утре!!!
Ох, някой трябва да ме спре! Кажете ми, че Серкан не е толкова виновен, колкото си мисля!
Хайде, лека нощ на тези, които са сови като мен и добро утро на тези, които ще четат утре!!!
аз все търся начин да го оправдая. Търся си причини разни. Утре като изгледам английските буквички може повече неща да ми се изяснят. От това, което показаха в тази серия пак не стана съвсем ясно какво се е случило, това вероятно ще се разбере в следващата серия. От разговора между Айдан и Алптекин разбрах, че за това недоверие, което Серкан има към всички, те имат принос. Алптекин каза, че обвинява себе си за това, че е допуснал много грешки (май нещо каза че е преувеличавал но не разбрах страховете му ли), и резултата е този невярващ на никого Серкан. Айдан каза, че са направили това, което са вярвали, че е най-доброто в онзи момент. Започвам да се чудя дали брат му не е бил отвлечен или нещо подобно. Това би обяснило страха на Айдан от тълпи и приученото недоверие на Серкан. А вкрая на серията Серкан каза на Еда, че недоверието му не е свързано с нея, а е негов проблем, на никого не вярва, и за да повярва на някого има нужда от доказателства.
И накрая на серията Серкан: Виждал ли се Еда? Сейфи: Не. А вие виждате ли каквото виждам и аз? Серкан: Какво? Сейфи: Един сам (самотен) мъж.

Препоръчани теми