Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 344
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Кажете отгоре-отгоре какво стана, какво и каза той на "защото..."

# 181
Хелоу Hug

Оо Еда направо го заби в земята нашичкия Joy Scream а той си мислеше, че тя се шегува. Е сега ще има "иди ми, дойди ми". Серкан май не вярваше, че ще му върне пръстена и като му каза "Довиждане" - доста неочаквано. Какъв объркан поглед имаше, а нейната решителност е един път.

# 182
  • София
Стига бе, ... върна му пръстена ....

Твърде много търпя Еда, то бива, бива ама това повтаряне Селин, Селин, Селин.... Съществува ли жена на света, която би търпяла толкова много хвалебствия, преклонение и "здрава връзка" с бившата! При нормални обдтоятелства отдавна трябваше да му върне пръстена според мен! Финалната сцена от еп. 7 беше "черешката на тортата"!
Хубава вечер! Sleeping

# 183
Доста изтървах от епизода...но май почти нищо не познахме Simple Smile
Ще трябва да се гледа с превод, че това, което видях по картинки от него не беше впечатляващо.
Няма ли Серкан поне сега да тръгне след нея?!

# 184
Дано с бг. превод е по-добре, че нещо не съм във възторг от видяното ...
Не знам как е при вас..

# 185
Лелеее страхотна сцена. Браво на Еда. Ха да видим сега каква причина ще изтъкне Серкан след "чункю" - то. Ама как хубаво му го рече ELVEDA, от девиза й, написан на дъската! Браво!

# 186
Фрагман сега едва ли ще пуснат
Но в следващия епизод виждам непоклатимия Серкан Болат да мирише цветята в градината и да съзерцава Еда, а кучо да стои на пост и ако Селин Прекрасна се появи незнайно защо да я подгоне

# 187
Ами не би трябвало да е свършил епизода. Предстои сцената с "Не си отвай..."

# 188
Серкан има само един начин да я спре Wink Да видим дали ще има смелостта да я целуне, както тя него пред пресата Kissing Smiling Eyes

# 189
Кажете отгоре-отгоре какво стана, какво и каза той на "защото..."

Дори не помня вече, някаква глупост несъществена.

# 190
Мисля си, че в следващата серия ще гледаме Серкан да гони Еда. Освен вече да си признават чувствата не виждам друг начин да се сдобрят... Дано не гледаме още един епизод, да са скарани.

# 191
Нормално  развитие на действието ,няма банално разтягане . Фифи направо е  от спец службите ...голяма загатка ?
С фибичката келепче ....чат ,Каан го свали като мравка слон ...смях се със сълзи ....

# 192
  • София
 -Привет
- Привет
- Я пришла отдать кольцо.
- Что ты делаешь?
- А по твоему?
- Эда пусть кольцо будет у тебя. Мы не забираем кольца, которые подарили.
- А мы не носим кольца мужчин, которых ненавидим.
- Не снимай
- Почему?
- Потому что, моя человечность говорит не надо этого делать. Я все узнаю (правду).
- Серкан Болат я больше не хочу видеть твоего лица.

# 193
Серията свършва по същия начин като предишната...
Браво на Еда, желязна е! Да видим Серкан сега колко е железен?
Актрисата, която играе Фифи ми е много красива жена. Този на пръв поглед доста металски грим много ѝ отива.
Друго хубаво за днешния епизод за сега не мога да кажа...

# 194
Еда ханъм, не сикаш да гледаш неговото лице, но трябва, защото и ние филм чакаме да става Joy

Ферит излезе по мъж от Серкан, защити Селин и си призна

Общи условия

Активация на акаунт