Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 677
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
* Внимание: следва мисловен миш-маш. Четете на своя отговорност *

Има много и разнообразни мнения в темата ни, което ме радва почти колкото, че си имаме още едно фрагче за следващия епизод. Някой умен човек беше казал, че ако всички са на едно мнение, значи никой не мисли достатъчно Nerd При нас няма такава оспасност. С трите фрагмана за 10 еп., г-жа Айше и компания ни предложиха сериозен дизи ребус, с който ще има да се забавляваме чак до срядата, белким по-бързо дойде Kissing Face

Какво се изясни с пускането на третия фраг?

1)   Причината Селин да е в планинската къща е общото интервю на двете двойки, но това веднага поражда въпроса защо пък решиха точно там да го дадат и защо с преспиване?
2)   Серкан признава пред Енгин за фалшивия годеж (което е огледално на признанието на Еда пред Джерен, т.е. квит са и продължават с неспазването на договора), пък ако Джерен и Енгин ги подбутнат малко един към друг...Sunglasses
3)   Леля Айфер научава за сватбата на Серкан и Еда от Мело (пак не ѝ казва лично), както Айдан вероятно научава за сватбата на Селин и Ферит от Еда. Комуникация между най-близките - нула Yum
4)   Еда вече вътрешно в себе си е приела, че каквото и да избере Селин, договорът ѝ със Серкан отпада и на нея не ѝ остава нищо друго освен спомените за преживяното. (Тук веднага ми изплуват думите на Сейфи, че се възхищава на Еда, защото въпреки че знае, че всичко е договорка и ще свърши, се старае все едно е наистина). Серкан явно ще се измъчва от същите мисли, затова без външна помощ не виждам как ще им се получат нещата Thinking

Между другото, днес четох, че хората масово очакват Серкан да спре Еда с целувка, подобна на нейната от първи епизод, защото белезниците вече и двамата ги ползваха, а лъжата за сватбата е равностойна на лъжата за годежът. Т.е. ред му е и му се пада на Серкан бей да целува Kiss

Сега малко в друга посока завивам. Често нападаме Селин, защото симпатизираме на ГГ, но на мен образът ѝ ми е абсолютно житейски издържан и даже, ако не се държеше по този начин, щеше да ми е изкуствено. Фразата ѝ: "Кажи ми само една дума и оставям Ферит" съм я виждала в живия живот и да, понякога хората постъпват точно така, дори и след като са минали години, имат деца и т.н. Да не забравяме, че и Айдан я нахъсва постоянно, а и не е минало много време от раздялата им, т.е. Селин има пълното основание да се самозалъгва, че всичко може да бъде като преди Еда. Даже по-лошо, иска да се възползва от положителната промяна в Серкан, която се случи благодарение на Еда... при това съвсем съзнателно Imp

Каквото и да са ни подготвили за новия епизод, отново мисля, че ще ни преведат през полюсни чувства. Погледите на Еда и Серкан по време на интервюто и погледите им, когато Селин казва, че е готова да остави Ферит са двете крайности.

Терзанията и въздишките им един по друг, с малките спомени, които ще им останат „след договора“.

Ще има и смях с Айдан, Ердем и приятели Wink

Но нещото, което забелязах и най-много ми хареса е паралелът между разговорите на Серкан със Селин и с Еда пред камината.... Ами, вгледайте се в пламъка между тях и всичко ще ви бъде ясно Wink 

П.С. Не знам дали е умишлено търсен ефект, но ще си вярвам, че е така, защото тази вечер съм с 8 диоптър розови очила Revolving Hearts

# 721

На първата снимка се гледат изпитващо като котараци в любовен период... Да не кажа нещо друго...Nerd Да си лягам вече, че да не изтърся някоя глупост....😋

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 00:45 от mury9

# 722
Такааа, успях най-накрая да изгледам преведения епизод. Не, че не ми хареса, но остава у мен едно чувство на неудовлетвореност....рокличката много ми хареса, и аз искам такава Simple Smile
Много мило ми стана как страшната, смела Фифи, която е готова да отхапе главата на Каан, изпита жал към една рибка Simple Smile
Повечето вече сте го изкоментирали. Серкан остана неразбран с опита си да се извини грандиозно по роботски - да си вземе обратно дизайна на феята, да накаже истинския виновник Каан, да възнагради Еда с работата, която тя обича, и с която може да блесне. За това пък чисто човешкото извинение с букет/терариум свърши работа.
Но все пак те си остават в този омагьосан кръг ‘той иска Селин - тя не може да ме понася’ и според мен няма да излязат от него докато поне един не разбере за чувствата на другия. Когато бяха на билярд и говореха за любовта Серкан каза нещо от рода ‘(любовта) не е да те гледа в очите и да ти каже, че си тръгва’. Обаче точно той трябва да знае, че е точно това защото съвсем наскоро и друга жена е постъпила така въпреки любовта си към него. И разбира се всяка го правии с надеждата той да тръгне след нея, да я хване за ръка, да каже ‘не си отивай’. Ама той нали е робот...ще има да чакат!

До сега се опитвах да проявявам разбиране и да оправдавам Робо, но има нещо, което ме подразни още в първия епизод и в този отново натъртиха на това, а именно, че Серкан Болат не допуска грешки. Ако случайно се опитат да го обвинят, той веднага намира истинския виновник, посочва го с пръст и с това за него нещата приключват.
В първи епизод случая беше със стипендиите и финансовия директор. Тогава той каза на Еда ‘виждаш ли, не съм виновен аз’. Тогава ми идеше да го сритам на някое болезнено място (като глезена). Що за доблест има този мъж, който не  може да излезе пред студентите и да поеме отговорност за последствията от решенията в неговата фирма?! Не е ли той шеф и лице на фирмата?! Колко е грозно да посочиш с пръст служителя и да очакваш ти да излезеш сух от водата?! Та и в този епизод се получи нещо такова - не съм виновен аз, Каан е истинския виновник. Че на всичкото отгоре заяви на Еда, че и тя е виновна защото била невнимателна. Трябваше цялата къща да изпочупи момичето, не само две вази.

Но въпреки, че съм му набрала на Серкан, не ми се иска да го променят или поне не твърде бързо. В доста сериали героите приличат на страдащи от би-полярно разстройство и се случва в един епизод няколко пъти рязко да променят поведението си по тотално противоположен начин. Това ми харесва в нашия сериал, че за сега образите са доста консистентни и не ги променят изведнъж за нуждите на сериала.
Друго, което ми харесва е, че почти няма лоши. Селин вече я коментирах, че на мен не ми е толкова черна. Тя е необходимо малко зло, да кажем. Каан, е няма как без такъв герой, но нека си останем само с него. Евтини интриги, злоба и сплетничене само ме напрягат.
Ферит на мен ми е симпатичен, как то Еда каза - чок татлъ. Аз не очаквам нищо лошо от него за сега, ама знае ли се...Stuck Out Tongue Winking Eye

Фраговете не ми се коментират, каквото и да кажа сигурно няма да позная и наистина не знам на къде ще тръгне сценария....което не е лошо Simple Smile

Спирам, че много дълго стана. Лека нощ!

# 723

Между другото, днес четох, че хората масово очакват Серкан да спре Еда с целувка, подобна на нейната от първи епизод, защото белезниците вече и двамата ги ползваха, а лъжата за сватбата е равностойна на лъжата за годежът. Т.е. ред му е и му се пада на Серкан бей да целува Kiss

Харесва ми тази идея. А, дано! И аз се включвам в клуба на хората, които чакат Серкан да спре Еда с целувка Gift Heart Може пак да има пресконференция за еко-хотела, където уж да кажат, че няма да има сватба? Че Еда ще работи като главен ландшафтен дизайнер и на Серкан нещо да му прищрака и да я целуне пред всички - върви, че обяснявай, че връзката е приключила. Revolving Hearts Размечтах се Sparkling Heart

А на това медийно представяне пред пресата, където са седнали до Селин и Ферит, се надявам да няма въпроси за семейството и образованието на Еда.
Серкан, Селин и Ферит са от богати семейства и медиите следят личния професионалния живот. Селин е ПР - да не е погодила капан на Еда? Тя много добре знае, че Еда е чувствителна на тема семейство и образование. Thinking

# 724
Отдавна не са мечтали или сънували.  Аз си мился, че "ако ти кажа да "останеш"..." ще е казано пред снимката на Еда или загледан в звездите, но не и лично на нея.
 Еда още не знае какви ги мисли (чувства) Серкан. А нашето момче се страхува, че ще му бият шута, ако признае. Той на Селинката не и обръща внимание. Маман му каза, че се разделят с Ферит, а той си търчеше след Еда и не му пукаше за другият развой. Вече по-скоро използва Селин като претекст да остане Еда до него, а не обратното.
Еда пък се е наумила, че от Серкан ще остане едно перце и хич не се поддава на изкушението да помечтае.
Да видим къде ще е скрита ябълката.  Засега е в Селин, която ги държи заедно. Време е да я преместят.
И аз се надявам пред журналистите да си кажат истината, като всеки си мисле, че другият лъже, но все пак...

# 725
Абе откъдето и да го погледнем си е редно сега Серкан да нападне с целувка. Негов ред е. Какво ще му налита тя само,ама ха!
Малко мъжкарската да поеме инициативата.

# 726
Добро утро, с нашите две красоти! Flowers HibiscusNature Sunny

# 727
Нещо ново от Инстаграм:

И teaser на рекламата за BMW:

Хубав ден, момичета.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 14:43 от druon77

# 728
Heart Eyes Здравейте прекрасни момичета! Kiss

Heartbeat Това вълнение през двата часа всеки епизод, вие го поддържате цяла седмица! Карате ме да виждам с вашите очи, да следвам вашите сценарии, да се вълнувам с вашите откровения, да виждам онова, на което не съм обърнала внимание, да преосмислям своите идеи ... Точно заради това ви казвам ПРЕКРАСНИ сте!!!

Flowers Leaves Чакам с интерес всеки епизод, всеки фраг, но още повече чакам вашите постове, защото те са проекцията на сериала във вашите очи! На кой да благодаря за всичко онова, което ми давате, освен на самите вас! Присъствате в живота ми и пълните дните ми с красота, емоции и смях! 

Tropical Drink След десетки предположения, идеи и сценарии отново ще си чакаме с нетърпение епизода в сряда, че много въпроси търсят отговора си. Но най голямото ни вълнение е нашите любимци да се освободят от задръжките си, да осъзнаят чувствата си и да бъдат достатъчно смели да свалят вече тези маски! Поне единия от тях да прекрачи червената линия! А защо не и двамата едновременно! После е лесно, целувка ... и всичко останало! Нека изчезнат всички съмнения, нека всички Селини, Феритовци и други земноводни като тях, да останат като един нежелан фон, за да остане най красивото чувство на света в двойка влюбени очи!

Innocent За епизода и фраговете - не зная вече какво да кажа след всички изписани творения! Нашите ГГ виждат с очите си, но това не стига до ума и сърцата! Страхуват се, че ако се открият, ще бъдат наранени! Животът им в миналото не е бил безболезнен и лесен, за да се натрупа този страх от неизвестното, който поражда недоверието в хората! Още в първите си постове бях написала, че за да се разкрият, те трябва да научат за миналото си. Това ще ги накара да видят думите и постъпките си с нов поглед! Любовта иска своята чистота и истини! Broken Heart Селин или Еда, Ферит или Серкан?! Какъв ще бъде жребият, който съдбата е отредила за двамата?!

Heartpulse Вървам в съдбата, дори в късмета, но от малка зная една истина от старите хора: "Късмет, късмет, но както си го накъсметиш!" Понякога животът ти се определя единствено и само от твоите решения! Ако вземеш едно решение, съдбата ти ще бъде една, ако вземеш друго решение, животът ти ще бъде съвсем друг! Звездите са ни начертали пътя, но как и какво става по този път, зависи от самите нас!

Flowers Sunflower А вие все пак не се отказвайте да сътворите още постове, до сряда има време за още!

Sparkling Heart Както виждам, до края на сериала ще сте готови да напишете своя роман за любовта, с вашите чувства и истини!

Kissing Heart Обичам ви и за това бъдете!

Flowers Hibiscus Приятен ден! Kiss

# 729
Аз пак гледам последния трейлър Tv. Представяте ли си по време на изказванията пред медиите Селин да каже, че няма да се жени за Ферит? Broken Heart

Малко тягосна ми се вижда обстановката. Много са сериозни. Ама от един-два кадъра не може да се правят заключения.

Забелязах, че Серкан сякаш благодари на Еда с поглед, или пък сякаш казва "това е така" или пък "точно така, продължавай", някак все едно е доволен или пък иска да й вдъхне увереност? Така се е подсмихнал Animal Smirk Cat

Надявам се, че Селин няма да каже, че няма да се жени за Ферит. И се надявам този поглед да не е благодарност за добре свършената работа по договора на Еда.
Чудя се как да тълкувам това затваряне на очите. Различно е от това, с което поздрави Мелек, когато дойде в офиса със Селин Animal Smile Cat. А може би е просто примигване от светкавиците... Nature Zap

# 730
Започвам новата тема да подреждам внимавайте да не се търкулнете докато го правя!

# 731
Според мен интервюто е за екологичния проект. Може злодея притиснат от обстоятелствата да го е преотстъпил, но с уговорката Ферит да го ръководи. А Еда му е проектант по искане на инвеститора, препоръчана от Серкан.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 18:05 от dariVale

# 732
Кой кого ще надскочи?

# 733
Скрит текст:

Отговора е в спойлера... Чисто хипотетично. това е лявата ръка на Керем, на която мамашите виждат венчална халка, което означава, че са се оженили.... С коя? - Неизвестно. Халка? -  ????.... Аз нище не разбрах от снимката, ако някой друг е разпознал, да пише....Как ми липсват старите емотикони, тези освен че са грозни са и безизразни.

# 734
People Raising Hand Здравейте!

HeartbeatОбичам да се заглеждам и изучавам погледите. Очите могат да кажат повече от всички думи! Особено при Серкан и Еда, които са влюбени, но думите остават неизречени! 

Blush Заговорихте за погледи, та чак ме накарахте отново да изгледам фрага.  Между другото точно този момент на разменени погледи между Серкан и Еда ми беше много интригуващ. Гледаха се като двама съучастници в нещо тайно, известно само на тях. Погледът на Серкан беше особено интересен, сякаш за тези няколко секунди през очите му премина смес от възхищение, гордост и доволство от това, че Еда е до него, тайно послание, разбираемо само за двамата, дори лека закачка. Каквото и да е това интервю, те ще бъдат един до друг!

People Couple With Heart Тези техни странични погледи повече ги харесвам! Обикновено след това Серкан притваря очи, за да попие чувството. А тези, които са "лице в лице" - дълбоки, дебнещи, изучаващи, сякаш искат да проникнат в душата, ... но често след това започва кавга... Astonished

Kissing Heart Ще се сбогуваме с темата, но Розито ни готви нова! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт