Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 363
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
# 211
dariVale, emilia.nikolova88 +1
paterina Flowers Hibiscus Благодаря за линка, едва ще изтърпя да се прибера от работа, за да го изгледам

# 212
  • София
Привет!
Може ли линк за руски субтитри?

# 213
Привет!
Може ли линк за руски субтитри?

Gugutka,
Приятно гледане.
https://uteta.tv/serials/1673-postuchis-v-moju-dver6.html

# 214
Който гледа с хубави английски субс, ще пусне ли линк и тук? 😇

# 215
Който гледа с хубави английски субс, ще пусне ли линк и тук? 😇
Есенна магия, заповядай. Ако е същия преводач, на който беше и  линка за  предната серия - стават преводите. Още не съм отворила да гледам

# 216
Ооооффф бе , тая Мело се нуждае от спешна филтрация на мозъка си , но дали ще помогне за в бъдеще ?!?!?!

# 217
Да отбележа и какво още ми хареса - сцената, в която Айдан каза на сина си, че няма право да крещи така на жена. Ето това трябва да правят истинските майки за синовете си - да ги възпитават без да забравят, че са и жени, освен майки.

# 218
Привет, момичета Flowers Hibiscus
Ще съм максимално кратка Simple Smile
На мен ми хареса, че "Чехльото" Ферит, започва да става "Пантоф", светна му лампичката...
Накрая ми стана леко мъчно за нашето момче, но така му се пада Sunglasses Да се осъзнае най-накрая ... Тя Еда търпи, търпи, но ..

Съпоставка в началото и в края:

И нещо от Фифи

Хубав ден! Flowers Hibiscus

# 219
Нямам търпение да изгледам епизода,благодаря за линковете Simple Smile

# 220
Една стара снимка зад кадър от сторито на Керем в ИГ от средата на август...Извинявам се, ако вече е качвана 😊

На снимката Ханде е със Serhat Şen на рожденият му ден. Със сигурност беше в нейното Инста стори, но не си спомням да е била в това на Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 221
Рейтингът на еп. 8: Tada

# 222
Добри утро.
Този филм все повече ми напомня на Любов под наем и Сезона на черешите. Много сходни сюжети. И там беше намесена Италия. Много добри са в превръщането на  една романтична комедия в драма. Знаят как да държат зрителя в напрежение.

# 223
Kissing Heart Здравейте, момичета!

Flushed Каквото и да напиша, ще бъде повторение на вече казано не един път! Сценаристите ни накараха да влезем в ролята на образите и да търсим отговори за тяхното поведение! Добре се справиха!

Hearts Опитваме се да разберем героите и техните постъпки. Те са това, което миналото им ги е накарало да преживеят. Серкан - невярващ на никого и на нищо, дори в доброто. Сърцето му се е превърнало в камък, за това е винаги самотен. Еда - момичето с добро сърце и открити очи, свикнало да понася ударите на съдбата, спонтанна в решенията и постъпките си.
Revolving Hearts Две наранени души, за първи път усетили чувството любов. Толкова са объркани от това, което им сервира живота! Всеки от тях прие тези непознати чувства като опасност. Трябваше да се защитят, всеки по свой начин. Серкан се справи с това, като поиска договор - единственото, което може да измисли, за да има контрол. Еда е човек, за който се казва, че сам си създава неприятности и после с ентусиазъм ги преодолява. В крайна сметка те се нараниха  взаимно. Не се справиха с първите си чувства, а сега ще страдат. Серкан получи любимата си "идеална жена" и може да гради живота си, както го искаше. Еда запази достойнството си, за да продължи от там, където спря - да получи диплома и да докаже на себе си, че може да се справи сама. Но и двамата вече не са същите като преди! Променени са, защото любовта, осъзната или не, винаги променя!
Two Hearts Да видим как ще подредят сложния пъзел, след толкова преживявания! Как ще намерят път, който да ги свърже?! Серкан беше този, който не вярва и нарани! Еда е тази, която трябва да се справя със себе си! Надявам се, съдбата да им помогне да се намерят отново, така, както ги срещна! Както се казва, в живота няма нищо случайно, дори любовта!  Може би всеки сам за себе си да разбере истината, че животът има смисъл, когато е споделен от двама!!!

Flowers Tulip Спирам с лириката, повече след превода!

Flowers Hibiscus Хубав ден, милички! Добре, че сте в живота ми! Kissing Heart

# 224

Общи условия

Активация на акаунт