Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 872
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Плевен / София
Горещ фраг Heart
Сега ми хрумна , след като Вратата и Чудо Доктора са не само по един канал , а и продуцентката им е една и съща , ми се ще както е модерно напоследък да обвържат сериалите в някоя серия .Някой герой от Вратата да отиде да се лекува при чудесните доктори сладура Али и красавеца Ферман Stuck Out Tongue Winking Eye
Добра вечер , дружки Heart Eyes
Супер....Синеочко да се влюби в Еда докато я лекува...нали заспива при стрес, а Серкан да позеленее от  ревност😛

# 361

Така като гледам никой от двамата не иска да чуе какво решение са взели Селин и Ферит, защото каквото и да е то, според уговорката ще сложи край на договора между Еда и Серкан. Вероятно това ще е финалната сцена (така предполагам, въпреки че фраговете са толкова подвеждащо объркани).

Хареса ми да видя Серкан толкова решителен по отношение на Еда. Крайно време беше. Интересно ми е къде ще закара Еда, за да я убеждава да не излезе от живота му, пардон да довърши договора Rolling Eyes

People Couplekiss Много ми се иска да има целувка под дъжда, но съм 99,8 % убедена, че няма да видим такава. Дано сценаристите са готови да понесат гнева на разочарованите фенове. А на мен (и предполагам не само) ще ми трябва много търпение. Не само до сряда, а докато ги съберат тези двамата.
Да, белезниците са същите, които използва Еда в 1 серия - със сърчицата.

Нямам търпение да видя какво ще се случи преди сцената със събуждането им един до друг - надявам се да има някой хубав разговор, който да ги сближи още повече Revolving Hearts

Интересно ми е и какво придружава картичката (какво ще и подари Серкан), Еда изглежда разчувствана, докато я чете. Серкан добре е запомнил, че феята му обича бележчици.

И ми се струва че Серкан държи ръката и, когато влизат Селин и Ферит, затова ще допусна, че и слага пръстена цвете (много ми се иска), а като се включат детективите ще видим и какво сме пропуснали. Flowers Hibiscus Кате, Flowers Hibiscus момичета, вие сте ...

# 362

- Серкан, ние с Ферит се разделихме.
- Ммм честито Селин, ние се Еда пък се сдобрихме.
- People Eyes ?!

https://vk.com/video-126686270_456240865

видео от Биге забавляват се преди снимките

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 22:29 от Slawena

# 363
Според мен под някаква форма Серкан е убедил Еда, че трябва да изпълнят договора. Мисля, че той разбира че е влюбен в нея, но не е сигурен, че тя го иска и прибягва до тактиката с договора, за да я държи до себе си. И с това ще се насади на пачи яйца когато Селин обяви, че са решили да се разделят с нейния. Май договора с Еда ще тр. да се продължи с нова клауза - "Спаси ме от Селин!" 😀

И аз така мисля. Тъкмо ще стоплят отношенията с предтекст договора и Селин и Ферит ще вземат да се разделят (или оженят). Обаче в тази сцена, където казват, че са взели някакво решение, ме съмнява да е нещо свързано с това. Някак ми е странно да отидат при бившия и и годеницата му, и то в офиса им за да им съобщят, че се разделят. Виж ако се женят по-бива, нали трябва да ги поканят на сватбата, а и за свидетели ако ги поканят...Smile
Ако вземат, че се оженят, може да включат клауза да са заедно дoкато ги разведат Joy

Кой ли се събужда първи да гледа другия докато спи и после се прави на заспал? Stuck Out Tongue

За целувката няма да изказвам предположения. Сърцето се надява да има, разума казва - мятат ни на черешата. Ще видим в сряда, ама коя сряда...? Simple Smile

---------------------------------------------------------------------------------

И като изгледах фрага за пореден път се замисих къде е Селин с червеното костюмче? Дали не е в офиса на арт лайф и да е чула разговора на Еда и Серкан за договора? Някак много доволно гледа.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 22:42 от paterina

# 364
Bluе, мнението ми съвпада с твоето Kissing Heart Много добре си описала нещата. Целувка няма да има и според мен, въпреки че ще са много близко ГГ до нея, но няма да им стигне смелостта. На Серкан повече. Разследването ми този път не даде интересни резулти. Освен надписът на блузката на Еда "неочаквана любов" и предположението ми, че Селин и Ферит ще поканят Еда и Серкан някъде да отидат "по семейно", за да докаже Селин, че няма нищо вече към Серкан. Един вид тест за пред Ферит. И всъщност по тази причина Еда и Серкан се будят заедно. Т.е. продължават с договора, но вече и двамата ще го ползват само за "изтривалка" оред себе си, за да са до другия 😚

# 365

- Серкан, ние с Ферит се разделихме.
- Ммм честито Селин, ние се Еда пък се сдобрихме.
- People Eyes ?!

Славенка, това много ми хареса  

Обаче в тази сцена, където казват, че са взели някакво решение, ме съмнява да е нещо свързано с това. Някак ми е странно да отидат при бившия и и годеницата му, и то в офиса им за да им съобщят, че се разделят. Виж ако се женят по-бива, нали трябва да ги поканят на сватбата, а и за свидетели ако ги поканят...Smile
Ако вземат, че се оженят, може да включат клауза да са заедно дoкато ги разведат Joy

---------------------------------------------------------------------------------

И като изгледах фрага за пореден път се замисих къде е Селин с червеното костюмче? Дали не е в офиса на арт лайф и да е чула разговора на Еда и Серкан за договора? Някак много доволно гледа.
Принципно няма логика, но Селин трябва да доказва на Ферит, че не иска да е със Серкан. Не че някой ѝ вярва де, но ... Аз допускам, че ще изместят сватбата по-рано. Ти пък много добре си се сетила, че може да ги поканят за свидетели. Ами каквото и да стане, нещо ще трябва да провокира Серкан да разкрие чувствата си.

За сцената на Селин в офиса - аз на първо гледане бях решила че е нещо отчаяна, не особено щастлива. Сега се върнах пак да видя, ами... може и за доволна да мине Rolling EyesThinkingNo Mouth За пореден път се убеждавам, че на тази Биге не мога да ѝ разшифровам емоциите по лицето. Може и в мен да е проблема Rolling Eyes
Кате Kissing Heart, аз блузката съм я проспала Blush

# 366
  • София
Добър вечер на всички верни почитатели на сериала! Flowers Hibiscus
Благодаря на неуморните преводачи, затова че ни правят щастливи с труда си! Имаме преведен 8 епизод, както и два фрагмана, благодаря на всички вас, които полагате усилия, вие наистина сте чудесни! Flowers Bouquet
Аз се включвам само за да споделя накратко своето мнение по отношение видяното в двата фрагмана – на мен лично да продължава експлоатирането на темата „имаме договор, ще се придържаме към него“ след всичко, което видяхме в осемте епизода до сега ми се струва нелогично и си позволявам да добавя доста изтъркано! Определено не ми допада, няма да ми хареса и няма да ме зарадва поредното връщане назад към темата за договора! След всичко казано от страна на Серкан и най-вече от страна на Еда в еп. 8, да се използва отново темата за двумесечния договор освен всичко друго за мен звучи меко казано банално! Вероятно сценаристите не очакват от нас вместо да се вълнуваме от чувствата между Еда и Серкан, да тръпнем в очакване дали Селин и Ферит ще се раделят или ще се оженят! Съгласна съм с всички изказани мнения по отношение ролята на второстепенните герои в един сериал, но нека видим развитие на образите като чудесната леля на Еда, нейните верни приятелки, невероятния Сейфи, а не Селин и Ферит! Много се надявам наистина откъсите от фрагманите да са подвеждащи и сценаристите да насочат действието в друга, по-интересна, по-вълнуваща и по-щастлива за драгия зрител посока, т.е. отношенията на главните герои, достатъчно сложни, объркани, емоционални заради тях самите, техните вътрешни страхове, реалности, мечти да не са на 100% зависещи от отношенията между Селин и Ферит! Това вече го видяхме!
Лека вечер и спокойни сънища! Nature Moon

P.S. На няколко места в темата срещнах коментар, че Серкан и Еда са яли шкембе чорба на неговия рожден ден. Позволявам се да направя едно уточнение, в текста на турски език става дума за Terbiyesi Çorba, което не е шкембе чорба (İşkembe Çorbası). С терминът Çorba Terbiyesi  всъщност в турския език се обозначават всички супи със застройка (независимо от вида застройка) и те могат да бъдат супа с топчета, супа с пиле, супа с шкембе и др.

# 367
Здравейте,момичета!:hibiscus:
             Изгледах серията, благодаря за което на преводачките Hands Clapи ми хареса,защото вече се откриха и други положителни герои,освен познатите ни.Майката на Серкан ме изненада с коректното си и най-важното непредубедено отношение към мъжко-женските отношения,бащата с промяната си в поведението и едва сега показа любовта към семейството.Просто след трагедията , в дома им всеки от членовете на семейството я изживява по различен начин , вярно  те са семейство, но всъщност всеки сам задушава мъката  в своите преживявания .Майката получава фобия, бащата работи, работи. Повече от сигурна  съм, че манията на Серкан за правилно хранене, болестите и емоциите имат точно противоположен компонент в детството, най-вероятно след смъртта на брат си той изпитва страх за живота си.
   От постъпката на Сейфи не се изненадах,защото от първата серия той показва симпатиите си към Еда.Очаквам да се сближат още повече с лелята на Еда,много ми са сладки и двамата.Heart
    Изненадана съм от постъпката на Мело и особено от изказването ѝ, че „мъжете идват и си отиват, но има приятелство, което не трябва да зависи от това”. Тя вътрешно е много несигурна  и иска да вярва в любовта на всички красиви мъже.Добре че сценаристите направиха този ход, не исках да е все така  глуповата и вманячена в Каан.И дано до края на сериала срещне голямата си любов.
             Съгласна съм с мненията ви   Серкан и обосновката за поведението му.Аз обаче го обвинявам затова,че каза тези обидни думи пред всички и  трябва пред всички да ѝ се извини.
     Фифи също започна малко по малко да се открива.Или тя или някой неин близък работи в криминалистиката..
      Още от началото Еда реагира болезнено на разликата в социалния статус, тя е наранена от бездушието и лицемерието на хора от заможната класа.Но в тази серия показа и своята независимост и решителност да докаже невинността си.
Хубава вечер!Утре за фрага….

# 368
В трейлъра Селин казва на Айдан, че този път изглежда с Ферит ще се разделят.

Моята версия е, че цял епизод Серкан ще се опитва да си върне Еда. Че няма да му е лесно и ще страда. Няма да има целувка под дъжда.
Някак си явно все ще я убеди заради договора.

Еда чак най-накрая в последната сцена на епизода ще се съгласи да продължат с договора, просто, защото го обича, дори и да знае, че е временно продължение на фалшивия годеж, докато Селин и Ферит се разделят и оженят.
Ще отиде в офиса да каже решението си на Серкан.
Но в този момент Селин и Ферит ще се появят и ще кажат, че Ферит няма да работи в холдинга или че няма да има сватба.

И това ще е изненада за Серкан и Еда. Серкан ще се почуства раздвоеен в този момент.

Серкан пак ще е в драма и пак няма да знае какво да прави. На първо четене е да се върне при Селин.

Но може би вече в по-следващия епизод ще излезе истината за това как Селин е прикрила Ферит, че е пратил снимка от договора за годеж на Каан. И Серкан ще се разочарова от Селин - а и зависи как и кой му поднася тази информация.

Може би плана на Каан е да всее раздор между отношенията Серкан и Селин.
(Ако Каан разбере, че Селин е свободна и със Серкан могат да се съберат, ще прати записа на Серкан).

Каан може би ще иска да разцепи холдинга на две. Ще е силен бизнес удар срещу бащата на Серкан, тъй като целта на Алптекин е Селин и Серкан да управляват заедно холдинга.

Ако Селин и Ферит искат да обяват, че сватбата им ще е по-скоро от очакваното, че канят Еда и Серкан за свидетели не би следвало да се държат за ръце?

И друго ме озадачава, ако пък казват, че се разделят защо идват заедно? Т.е може и да не се разделят.

Колкото повече гледам трейлъра по-малко разбирам какво става и се обърквам.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 00:12 от kukli4ka456

# 369
Горещ фраг Heart
Сега ми хрумна , след като Вратата и Чудо Доктора са не само по един канал , а и продуцентката им е една и съща , ми се ще както е модерно напоследък да обвържат сериалите в някоя серия .Някой герой от Вратата да отиде да се лекува при чудесните доктори сладура Али и красавеца Ферман Stuck Out Tongue Winking Eye
Добра вечер , дружки Heart Eyes
Супер....Синеочко да се влюби в Еда докато я лекува...нали заспива при стрес, а Серкан да позеленее от  ревност😛
Гости Hug чудесна идея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 370
Да си свали часовника преди да заспи

# 371
Flowers HibiscusFlowers HibiscusБлагодаря  за превода на епизада:cherry_blossom:
Flowers Cherry BlossomБлагодаря и за превода на втори фрагмент:hibiscus: Много хубав,но нещо ме обърка, всичките ми мечти станаха на пух и прах Joy,някак си за мен договора приключи в края на осми епизод.

Епизода много ми хареса!

Айдан-майка,жена,хареса ми как поучи Серкан,че е огорчена от постъпката му и че поведението му е било меко казано безрасъдно.
 Айдан и Алптекин за пръв път нормално обсъдиха Серкан и се обезпокоиха от поведението му,за нагласата му към живота.Алптекин някак искрено се зарадва на подредбата и снимките в дома му,видя живот,нарече го синко:blue_heart:,усмихна се при мисълта ,че отново свири на китара.Показа загриженост,даде съвет,даже Серкан се учуди на тази близост,просто така,като баща без упреци и подмятания.Даде пример със себе си,че човек се променя.

Сейфи,тази нежна душа,толкова обиден на Серкан,че се наложи за си вземе за пръв път почивен ден и какво, пак отиде да готви:stuck_out_tongue_winking_eye:Обича и държи на Еда,видя как нейната звезда огря семейство Болат.

Харесва ми триото Енгин,Пъръл,Джерен.

Не мисля,че Пърл отиде при Селин с цел клюкарстване,беше много обидена на Серкан и имаше нужда да сподели,на няколко пъти преди спомена,че Селинка и е най-близкия човек в офиса.Имаше нужда да говори,но и тя самата накрая забеляза .че са изместили тамата на разговора.
 Добре се получи,че и двамата-Енгин и Пъръл  този път опонираха на Серкан и защитиха друга позиция,застанаха зад невинността на  Еда.
 Ерден:-"Говоря от имета на Серкан Болат,защо дойде тук'',голям защитник Blush
А, само как се бори за любовта си Blue Heart,Серкан трябва да ходи малко на уроци,но малко за да не изчатка, като него,защото ще стане комичен.Joy

Серкан и Еда ,животите им се преплетоха ,като бял и червен конец,които само когато са заедно носят символика,а когато са поотделно са просто два цвята конци пришити към дреха една,носиш я,но не намираш онази омайна мелодия завладяла сърцето ти.
Те преминаха през толкова много емоции за да стигнат до огорчението.
 Човек е огорчен,защото е имал очаквания!
 Да вярваш на някого е опасно чувство,това означава да му отдадеш част от себе си.Серкан ,отдаде една малка част от себе си ,ей така постепенно,без много да му мисли,което е толкова нетипично за него,отвори се,разкри се,повярва и в един миг се усъмни и това съмнение доведе до тежки изказани думи,думу изтреляни ,като куршум, ,куршум пронизал нежно сърце.Съжали,огорчи се от самия себе си.
Едно момче загубило се някъде по пътя и тръгноло по път затворил го в капсула,капсула,която бе прегърната толкова силно ,че всички счупени парченца в душата му се залепиха,но капсулата се пропука и той се уплаши.
Ах,Серкан да вярваш в някого е колкото опасно,толкова и прекрасно,събличаш душата си пред другия,усещаш го,обичаш го,топлиш се от тихото мълчание в усмивката му.Ще се научи той,но първо трябва да спре да саботира собственото си щастие,да проумее ,че абсолютно нищо не '' трябва'', а да се отпусне и да живее.
 Flowers HibiscusЕда ,милото нежно сърце,кърви от изречените думи,бунтува се от несправедливостта,бори се за истината.Той потъпка гордостта и,но тя се изправи и продължи.Толкова много и се възхитих!:clap:
 Едно смело момиче ,устроило си тих и спокоен живот ,но съдбата реши да я подложи на изпитание.Срещна я с момчето от капсулата и и постави задача,да му покаже,как да бъде щастлив.,как да обича.Умееш ли да обичаш,значи умееш всичко.Heart Decoration

Нейното ''сбогом'' е прелюдия към онова,което ще дойде,дано е така завладяващо,както до сега.

Приятелството е богатство!Тава за мен беше най-силния момент в епизида.
Момичетата са като четирите сезона,не може без нито един от тях,минаващи един след друг,всеки уникален и очарователен посвоему,предаващи се от ръка за ръка,като щафета на следващия,който не си отива,следва те с поглед и чака да окаже помощ при нужда.
Flowers HibiscusЕда е пролетта,нежна,топла,тя е светлината,ражда живота,тя е ухание на пролетни цветя и свежа трева,чиста като сутрешна роса.В същото време силна и смела,надвила суровата зима и като лъч светлина огряла земята.
Nature SunnyМело е лятото,една такава замечтана в горещото утро,опеянена от шума на морето,желаеща появата на любовта в летните вечери,мечтателка е тя,понесена от морския бриз в магията на приказка една.Една нежна душа,приятел .
Flowers Blossom Джерен е топлата ,златна есен.Знаеща и уверена.Сигурна в изкуството да пуснеш вятъра да попее своята песен и отнесе шума на падналите листа по земата.Опора,като дърво с корени.
Nature SnowflakeФифи е зимата.Решителна и твърда ,ще те изпита с поглед снежен.Умело контролираща виелиците и зимните преспи,като снежна царица в черна премяна.Винаги помагаща,като прегръдка  в зимна красота.
Flowers Four Leaf CloverАйфер е майката на сезоните,добра,разбираща,умело разгадаваща ги,техен застъпник,но оставаща ги да живеят волно и щастливо.Тя е домът!Тя е слънце,въздух и вода!
Hands ClapНе се наруши равновесието в природата.Четирите сезона не се предадоха,следваха общия път,път на приятелство и подкрепа.

И накрая да кажа за Селин и спирам:hugs:
Hands PrayСелин,моля те,престани да прегръщаш Серкан,стига вече,прекали,то прегръдки за поздрав,то за довиждане,то за подкрепа,без маска,не спазваш никакви противоепидемични мерки,хората говорят за дистанция ,а ти прегръщаш,та прегръщаш.Прегръщат се само харата от едно домакинство.Внимавай,последно предупреждение от другия епизод, два метра дистанция между теб и  Серкан.Blush

Animal Dog2 Сириус,ще имат още голяма нужда от неговата помощ,ще го измъчат този красавец.

Добро утро и усмихнат ден Purple Heart

# 372
Здравейте!
Нова

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 08:43 от Slawena

# 373
На мен ми е интересно този път ГГ как ще свалят белезниците Stuck Out Tongue Winking Eye Дано Фифи им е предала някой урок 😚

# 374
Flowers Cherry BlossomFlowers CherriesFlowers Green AppleNature Snowflake  Ninika , за сезоните и майка им !!!!

Общи условия

Активация на акаунт