Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 843
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Ninika, безмълвна съм след поста ти, благодаря ти за бурята от чувства, които той предизвика в мен, благодаря ти от сърце! Heart

# 376
Flowers Hibiscus Ninika, прекрасно си го написала HugKissing Heart
Flowers Hibiscus Кате, говорим за Серкан Болат - той дори не диша без план, какво остана да е тръгнал на лов за феи неподготвен SunglassesStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Ох, да идва вече сряда, че да видим какво са ни подготвили

# 377
Добро утро момичета,
Ninika, разкошен пост🌼⭐. Момичетата са наистина като сезоните. Едно от нещата, които най- обичам в сериала са силните женски образи. Еда и момичетата, Айфер, Айдан, Пъръл. Дори Мело показа характер и решителност в миналия епизод. Както казва Айфер нямат нужда от мъже, които да ги спасяват.
Morski briz, постът за Серкан е много хубав 😍. Той е образ, който е по-труден за разгадаване от Еда и затова, струва ми се, зрителите са по-взискателни с него. Както си писала, при него него и семейната история има  огромно влияние. В професионален план, той иска да се доказва сам и е self made man. Перфекционист изпипващ и последния детайл (или прави нещата много добре или не ги прави), има невероятен бизнес нюх и се цели само в съвършенството, легендарен архитект както сама Еда го каза или марка според Селин. Това, което най-обичам у него е, че е артист. Не е случайност, че се възхищава на Аполон, бог на слънцето, към което се стреми и изкуствата. И Серкан създава чудеса по свой собствен и неповторим начин в пряк (фокусите) и в преносен смисъл (дизайнът на полилеите, красивите и вкусни ястия, мелодията с китарата и т.н.). Неслучайно Еда казва, че е магьосник (магьосник и фея, идеално са се намерили, между другото). Еда го прави по-добър като човек, а той я прави по-добра като професионалист. И двамата растат и в личен и в професионален план, допълват се и преливат един в друг.
Иска ми се да видим повече за миналото на Айдан и Алптекин. В описанието на героите пише, че Алптекин идва от бедно семейство и Айдан се е омъжила за него против волята на семейството си. Дано разберем повече и за тяхната любов, загубата на първия им син, как са се отчуждили и т.н..
Относно втория фраг, много е красив (най ми хареса сцената, когато спят заедно и Серкан държи ръката на Еда), но ако пак използват договора като предтекст е наистина déjà vu...
Хубав и слънчев ден на всички.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 12:00 от druon77

# 378
Колкото и да ни се иска, не мисля, че ще има целувка под дъжда Grinning С дрехите от градината са, значи това е същата вечер, а пък като го гледам той колко лошо гледа Grinning Но пък са свалили белезниците Grinning
За жалост май няма и в този епизод да си признаят чувствата.
А за Селин и Ферит мисля, че решението ще е свързано нещо с работа, примерно, че  Ферит няма да работи в холдинга. Едва ли ще им кажат-решихме да се разделим, идвам да се събера със Серкан Grinning

# 379
Да си свали часовника преди да заспи

Тази сцена е същата като във "Вятърничав", но признавам, че много ми харесва и нямам нищо против, че са я повторили със Серки и Еда!!! Heart Heart Eyes

# 380
# 381
  • Плевен / София

- Серкан, ние с Ферит се разделихме.
- Ммм честито Селин, ние се Еда пък се сдобрихме.
- People Eyes ?!

https://vk.com/video-126686270_456240865

видео от Биге забавляват се преди снимките
Това ми хареса 😛👍👏

# 382
YumЗдравейте! Преводът на серията дава съвсем различен нюанс от гледането само на картинки, за което благодаря за превода.Та след гледането на картинките в  серията на турски, нарекох Серкан дърво ,съзнавайки ,че не съм съвсем права, но като усещах колко зле се чувства и той  и Еда просто исках да започнат да си говорят, каквото и да е и както и да е.Защото когато има подобен проблем, то е заради премълчаване и недоизказване.
  Поведението на Серкан си има обяснение според мен в загубата на брат му.Той е бил любимецът в семейството и след загубата му всички очаквания за него се прехвърлят върху Серкан.Затова нашето момче израства като безупречен  студент,бизнесмен и архитект, праволинеен  и непрощаващ всичко , което не е най-добро от доброто.Той е трябвало да оправдае очакванията на семейството .Всичко това е за сметка на личния живот, ако въобще е имал такъв.
    В 9-ти епизод ще пада голямо тичане след Еда  и така трябва да бъде.Той трябва да се научи да уважава другите и да знае ,че освен Серкан има и други хора .
     Дали ще има продължение на договора за мен няма особено значение, дори е по - добре да приключи. Така Еда ще знае, че каквито и думи  да чуе, каквито и чувства да демонстрира Серкан,  ще бъдат истински ,а не  е част от игра.
 Хубав ден и търпение до сряда!:yum:

# 383
# 384
  • София
Момичета, наистина страхотни коментари! Някои от вас умеят да пишат прекрасно. Изливат си душата и завладяват. Другите все още не сме се отпуснали да пишем така красиво и романтично. Но всички ви чета с интерес и вълнение. Simple Smile

След като преспах и имах време да обмисля фрагман 2, ще добавя следното - и за мен договорът приключи в еп. 8, още по-време на разговорите (на Еда с Айдан и на Серкан с Айфер). Затова не разбирам защо го връщат обратно и това малко ме разочарова. Според мен му дойде времето на разкриването на чувствата, на истинските отношения без преструвки и игри. Логичната развръзка за мен беше Серкан да потърси Еда, за да й се извини. Не очаквах да й се обясни в любов, а да й се разкрие като човек. Да се сближат, като си споделят историите от миналото. Тя да сподели за родителите си, за баба си. Той - за неговото семейство и детство. След като Еда прости, очаквах едно истинско приятелство, няколко комични сцени и нещо, което категорично да им покаже, че са влюбени и са един за друг. И ето тук идва моментът за разкриването на чувствата и събирането им като двойка. Уви... сценаристите го мислят другояче. С интерес ще видя какво са ни подготвили в сряда. Надявам се обаче да не разочароват феновете. Много ми се иска да гледаме по-дълго нашите любимци на екран. А това означава висок рейтинг. Така че сценаристите хубаво трябва да се потрудят с историите и да внимават да не съсипят всичко! Wink

# 385
Те са като "козлетата на моста ".....кой ще  отстъпи ?!?! Договорът е повод да са заедно  ,докото съберат  кураж да си признаят поне пред себе си

# 386

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 15:15 от VessiGeorge

# 387
Ново:

Скрит текст:

# 388
Селин май и режисьора и стилисти те не я обичат. Пак с перушини, този път на полата 🤣

# 389
Селин май и режисьора и стилисти те не я обичат. Пак с перушини, този път на полата 🤣
Наистина Селин е най зле облечената от всички герои .Да не говорим за филтрите на очите и ( вече съм убедена ,че го правят ) , правят я даже малко страшна . Не съм във възторг от играта на актрисата , но ако трябва да съм честна , тази роля не е в нейна полза .Начина , по който я режисират , ужасните дрехи и фризури , филтрите , които правят очите и направо плашещи  , ужасТ Flushed

Общи условия

Активация на акаунт