Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 835
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Не знам за Селин, но малко ме изненадва, това, че са облекли Еда отгоре до долу в черно - дълъг черен панталон, затворени черни обувки, с дълъг ръкав. А Селинката с голи кълки и сандалки...

Селин, Каан и Ферит на сета са заедно... и май са пред офиса на Каан. Дали Селин не е продала своя дял от холдинга на Каан. Може би Каан направи записа, за да изнуди Селин? Ооо, дано бабата на Еда купи частта на Селин преди Каан. Селин не знае коя е бабата на Еда, ако пусне акциите в продажба дали би ги продала на Каан, ако има по-добра оферта?

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 18:11 от kukli4ka456

# 391
В интернет пространството се прокрадва идеята, че решението, което е взела Селин е да си продаде акциите на Каан.

# 392
Не ми се вярва. Селин  не може да не знае, какво ще причини на Серкан с това. Не се съмнявам, че ще я зачертае от живота си завинаги.

# 393
Не ми се вярва. Селин  не може да не знае, какво ще причини на Серкан с това. Не се съмнявам, че ще я зачертае от живота си завинаги.
И аз мисля ,че няма да се случи . Може би след време , когато ( или въобще  ако ) го намрази .

# 394
Да, така е, в крайна сметка, Селин обича Серкан, не би го предала продавайки акции на най-големия му враг. А и все пак има респект, приятелство, уважение и общ бизнес между семействата на Серкан и Селин. Селин не може да вземе такова решение ей така без да пита чичо си Алптекин, който и прави всякакви услуги.
Присъствието на Ферит е объркващо. Явно Селин още държи на него. Една двойка не идва заедно да обяви, че се разделят. Така че едва ли са дошли и това да кажат. Ако е последната сцена от епизода ще има да се чудим още една седмица какво са дошли да съобщят Rolling EyesRolling Eyes

# 395
В интернет пространството се прокрадва идеята, че решението, което е взела Селин е да си продаде акциите на Каан.

Има логика ако иска да остане с Ферит. Много хитър ход от Каан. То си е вид изнудване.
Каан ще замълчи за източника на разкриването на договора, Селин ще засвидетелства “любовта “ си към Ферит.
Каан и Серкан с акции в холдинга, непоносимост и съревнование да се доказват, вече гледано в турските сериали.

# 396
  • София
Да, така е, в крайна сметка, Селин обича Серкан, не би го предала продавайки акции на най-големия му враг. А и все пак има респект, приятелство, уважение и общ бизнес между семействата на Серкан и Селин.

Добър вечер! Flowers Hibiscus
Аз в този случай съм на малко по-различно мнение! Не бих била изненадана от каквато и да е последваща постъпка на Селин, просто защото Селин както и всички от семейство Болат има период „преди и след Еда“! Селин е изпитвала всички  тези чувства на приятелство, любов, респект, доверие, уважение към Серкан, но след появата на Еда в живота на Серкан, тя е толкова тотално объркана (както сподели и с Пъръл в еп. 4 и еп. 6), че и тя самата не знае понякога какво върши и към кого какви чувства изпитва! Лута се тотално в емоционалните си състояния и душевни терзания! Разочарована, обидена и отчаяна от несподелената любов на Серкан; поласкана от чувствата, преследването и любовта на Ферит; зашеметена от внезапното признание на Серкан, че е срещнал жената на живота си; прободена от мигновена ревност, превръщаща се бавно и сигурно в озлобление към Еда; приятно изненадана, че има шанс да си върне Серкан след неговата раздяла с Еда и признанието му, че според логиката най-подходяща за него е именно тя! Селин е отхвърлена, ревнуваща и озлобена жена към настоящия момент! От нея може всичко да се очаква - за лъже, да манипулира, да заплашва, да изнудва, да се обърне срещу Серкан! Защото тя е изпитвала цялата тази палитра от положителни чувства към Серкан по скоро в миналото, но с действията си към настоящия момент показва точно обратното! Селин показва с думите си и с постъпките си,  че все още държи на Серкан (дали наистина е влюбена или както някоя от вас остроумно отбеляза действа на принципа "щом не е мой, няма да е и твой"?!) и прави всичко възможно, надявайки се да си го върне; вероятно изпитва и респект към него, вероятно го цени и като мъж и като архитект (нали е "марка"!). Но на мен ми е трудно, почти невъзможно да си представя, че тя действително все още гледа на Серкан като на приятеля от детството (колкото и да го повтаря!) към който изпитва уважение! Аз поне не бих могла да лъжа някого, гледайки го право в очите, ако изпитвам към този човек чувства като приятелство, любов, респект, уважение (тук веднага някой би казал, че го прави заради Ферит, в смисъл го защитава, но в такива случаи причините са просто за оправдание)! А Селин излъга вече няколко пъти Серкан, гледайки го право в очите, следващото й действие може да е още по-неочаквано за нас!
Лека вечер! Nature Sparkler

P.S. eliNIM, един такъв сценарий е напълно възможен, но все пак не трябва да забравяме в този случай, че Еда и верните й приятелки вече знаят истината за това кой на кого е изпратил снимката с договора! Надявам се, че ако се стигне до такова развитие на нещата те няма да си мълчат, заради самия Серкан!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 05:12 от nrgmama

# 397
# 398
Eda + Serkan - This is me trying (+1x09 Trailers)
https://www.youtube.com/watch?v=7dhDQHGTJ3s

# 399
BlushFlowers HibiscusПривет,Мили момичета HugPurple Heart

Всичко започна със слагането на белезници,след което се разпитаха заподозрените,те не си признаха всичко и затова се наложи да се подпише договор,на тях взе ,че им хареса да са под властта на договара,понеже чрез него прикриват чувства породи ли са по време на разследването.Ако не внимават нашите ГГ,можем да ги прехвърлим в друг сериал JoyBlush

Много ме обърка втория фраг!
След всичко,което преживяха и почувстваха,отново този договор:sweat:След,като видя записа!:thinking:
Добре,няма да има целувка в дъжда,Серкан не е още готов,да настъпи,да действа,приемам,ще му дадем още време,но защо е тази игра, може би не виждат друг начин да са близо един до друг и се държат здраво за оправданието-договор.

Не знам,какво ще направи,какво ще и каже,за да влезе Еда отново в играта,нещо ще и признае,ще докосне отново сърцето , ще напише бележка красива в която прошка ще иска:blue_heart:,но дали това е достатъчно да бъдат тези млади щасливи:thinking:Истина, трябва,не да се крият зад фалшиви стени.Sunglasses,но и таво ще стане,може би бързам.

Много ми хареса,че Серкан се поразчупи малко,той и белезници,красота,никога не би го направил,но е принуден,Еда започна,той ще довърши.
Даже не искам да си мисля,какво ще им кажат Феритови ,но едва ли Селин ще продава акции на Каан,поне не на този етап още.Не знам,така мисля.Не искам да ходят и никъде заедно.Най ще ми хареса/както някой беше писал/ да ги поканят за свидетели на брака ми.
Какво ли и къде ли ще ги отнесе вятъра,за да се събудят отново един до друг,дано вече докато се разглеждат от близо да им дойде идея ,че се обичат взаимно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Все си мисля,че сценаристите ни подвеждат нещо,как ,нали договора е за да разделим Селин и Ферит,а не  да омъжим Селин,освен Еда да има предвид, да венчае Селин за Серкан:stuck_out_tongue_winking_eye: и така да се свърши.Joy

Момичета ще отлетя за ден-два,ще водим нашия "Сириус" на море.

Скрит текст:

Скрит текст:
Това е Марк!Можем да поканим и Сириус с нас,ноо той си има друга по-важна работа.Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 400

Страхотно,наслада са тези двама души!Толкова много да си подхождат!:blush:

# 401

Монтаж на 9 еп, обещават да бъде бомба... Колко ще бъде бомба ще се разбере в сряда.

В темата за МГ се пяови инфо, че има заразен/и актьор/и и ще тестват за Ковид цели екипи, между тях е и този сериал и ако се открие и един заразен снимките ще бъдат преустановени. Да видим...

# 402
Супер,има темичка сериалчето!!
Преди няколко дни случайно видях една снимка във фейсбук и ми стана интересно и реших да го видя този сериал , а покрай мене и мъжо се залепи да гледа и само се хилим. Много забавен сериал , наистина. Хареса ни от първо гледане. Но , тъй като днес отивам пак в друг град,  че имам работа и ангажименти , мъжо ми е заръчал да не гледам епизодите без него , а сме стигнали за 2 дена до 4 епизод Grinning та , така.. нямам търпение да ги гледам епизодите , но.. ще почакам явно.

Бих искала да разбера , колко епизода се очертава да е сериала , знае ли се ? Знам само ,.че в момента го снимат и излъчват .

# 403
  • София

Монтаж на 9 еп, обещават да бъде бомба... Колко ще бъде бомба ще се разбере в сряда.

В темата за МГ се пяови инфо, че има заразен/и актьор/и и ще тестват за Ковид цели екипи, между тях е и този сериал и ако се открие и един заразен снимките ще бъдат преустановени. Да видим...

Надявам се епизодът да бъде бомба - да ни изненада приятно, да бъде интересен и да създаде предпоставка за още по-вълнуващи събития. Simple Smile

Относно Ковид ситуацията - да стискаме палци хората да са здрави на първо място. Дори да има някой заразен, не е нужно да се спират снимките. Контактните и заразеният е достатъчно да са под карантина. Те си знаят, предполагам ще разберем скоро и ние...

# 404
Аз пак със снимките се занимавам. Кой е на тази снимка? Алптекин разглеждаше домът на Серкан и тя беше там.

Общи условия

Активация на акаунт